İdevit Erzurum’da
İdevit Erzurum Bayii Özeminel Ltd. Şti. görkemli bir törenle hizmete açıldı. Aşağı Mumcu Caddesi Ticaret Odası eski binasının karşısında yapılan açılışa AK Parti Erzurum Milletvekili Ömer Özyılmaz, Palandöken Belediye Başkanı Cenap Köksal Birdal, Kazım Karabekir Belediye Başkanı Dursun Şahin, İndeser Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Gönenç ve Saadet Partisi İl Başkanı Teoman Kümbet ile çok sayıda davetli katıldı.
Açılış sonrası bir açıklama yapan AK Parti Erzurum Milletvekili Ömer Özyılmaz, Erzurum’un yatırımlara ihtiyaç duyduğunu ve kalkınmanın ancak yapılan yatırımlarla sağlanabileceğini söyledi.
İdeser Seramik San. Ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nuri Gönenç de, firma olarak Doğu’ya ayrı bir önem verdiklerini belirterek, Doğu’da bayi sayısını artırmayı ve bölge ekonomisine katkı sağlamayı hedeflediklerini söyledi.
AĞYÜREK: HEDEFİMİZ BÜYÜK
İdevit Erzurum Bayii Özeminel Ltd. Şti. Sahibi Saffan Ağyürek ise, Erzurum’a yatırım yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi.
Erzurum’a ileriye dönük bir yatırım gerçekleştirdiklerini belirten Ağyürek, “250 metrekare alan üzerine kurulu olan işyerimizde 10 kişi istihdam ediliyor. Amacımız hem istihdam sayısını artırmak, hem de şehir ekonomisine katkı sağlamak. Hedeflerimizi arasında bölgedeki bayi sayısını artırarak, şehir ve ülke ekonomisine ciddi katkılar sağlamak var. İnşallah belirlediğimiz hedeflere ulaşacağız.” dedi.
Saffan Ağyürek, İdevit’in banyo dolaplarından küvetlere kadar tüm ürünlerinin Erzurum bayiliğini üstlendiklerini de sözlerine ekledi.