ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Işıkhan çalışma hayatındaki gelişmeleri paylaştı
Işıkhan çalışma hayatındaki gelişmeleri paylaştı
Yumaklı: 'Tüm tedbirleri aldık'
Yumaklı: 'Tüm tedbirleri aldık'
TZOB buğday maliyetindeki artışa dikkat çekti
TZOB buğday maliyetindeki artışa dikkat çekti
Kurtulmuş’tan bilim insanlarına çağrı
Kurtulmuş’tan bilim insanlarına çağrı
Narman Kireçli’de trafik kazası: 3 ölü, 2 yaralı
Narman Kireçli’de trafik kazası: 3 ölü, 2 yaralı
HABERLER>TÜRKİYE
18 Kasım 2015 Çarşamba - 01:29

‘Milletin gündemini gündem edindik’

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu, "Biz daima milletin verdiği mesajı doğru algılamanın gayretinde olduk. Milletin gündemi neyse onu gündem edindik. Milletin talep ve ihtiyaçlarını ajandamızın başına yerleştirdik" dedi.

‘Milletin gündemini gündem edindik’

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu, "Biz daima milletin verdiği mesajı doğru algılamanın gayretinde olduk. Milletin gündemi neyse onu gündem edindik. Milletin talep ve ihtiyaçlarını ajandamızın başına yerleştirdik" dedi.

Davutoğlu, parti genel merkezinde düzenlenen AK Parti 105. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda yaptığı konuşmada, 1 Kasım'da milletin bir kez daha kendilerine inandığını ve büyük bir teveccühle bu kutsal emaneti AK Parti kadrolarına teslim ettiğini belirtti.

AK Parti'nin bütün neferleriyle çalıştığını vurgulayan Davutoğlu, şunları söyledi:

"1 Kasım seçimi, AK Parti için parlak zaferle neticelendi ve Türk siyasi tarihinin en kritik, en önemli seçimlerinden biri olarak kayda geçti. Bu sonuç siyasi tarihimiz içinde muhtemel ki sadece AK Parti'ye nasip olacak büyüklükte bir zafer. Bu davaya omuz, güç ve emek veren her arkadaşımla gurur duyduğumu bir kez daha ifade etmek istiyorum. Bu neferler arasında hiçbir fark gözetmiyorum. Ben bu asil partinin genel başkanı olarak en küçük mahalledeki sandık müşahidiyle bu anlamda aynı onuru taşıyorum. Onun hizmetiyle kendi hizmetim arasında hiç fark görmüyorum. Onların gayretleri, samimiyeti olmamış olsaydı bugün bizler Ankara'da bu kadar gür bir sesle milli iradeyi haykıramazdık."

"MİLLETİN TALEP VE İHTİYAÇLARINI AJANDAMIZIN BAŞINA YERLEŞTİRDİK"

Davutoğlu, 7 Haziran'dan sonra birilerinin oturdukları köşeden, sırça köşklerden 'AK Parti inişe geçti, bitiyor' dediklerini, onlara karşı milletin 1 Kasım'da en anlamlı cevabı verdiğini kaydederek, "Milletle yürüyenler inişe geçmez. Milletle kaderini birleştirenler hiçbir zaman bitmez ve bitmeyecek" ifadesini kullandı.

AK Parti'nin daima millete kulak verdiğini, onların sesi ve temsilcisi olduğunu vurgulayan Davutoğlu, "7 Haziran'da umutsuzluğu kapılmamızı, yeise düşmemizi bekleyenlere en güzel cevabı, vakarımızı muhafaza ederek, coşkumuzu diri tutarak gösterdik. Seçim gecesinden başlayarak asla karamsarlığa kapılmadan milletimizin verdiği mesaja kulaklarımız kapamadan kolları sıvadık. Gönlümüz dava aşkıyla, kulağımız milletin sesiyle ve gelecek perspektifimiz milletin vizyonuyla şekillendi. 7 Haziran'da milletimiz bir mesaj verdi. Hiç tereddüt etmeden o mesajı aldım ve yol haritamızı ona göre belirledik. Biz hiçbir zaman bahanelerin arkasına saklanmadık, milletin verdiği oyu asla tartışmaya açmadık. Biz daima milletin verdiği mesajı doğru algılamanın gayretinde olduk. Milletin gündemi neyse onu gündem edindik. Milletin talep ve ihtiyaçlarını ajandamızın başına yerleştirdik" değerlendirmesinde bulundu.

"OPERASYONLAR AYNI KARARLILIKLA SÜRDÜRÜLÜYOR"

Davutoğlu, 7 Haziran'dan bu yana yaşanan süreçte farklı terör örgütlerinin eş zamanlı olarak Türkiye üzerine harekete geçtiğini belirterek, konuşmasını şöyle sürdürdü:"Üç günü hiçbir zaman hafızamdan silmeyeceğim. 20-23 Temmuz arasını. Değişik odaklarca beslenen kirli emel sahibi çevrelerin bir anda bir araya gelerek, ayrı ayrı ama aynı hedefe yönelen saldırılar gerçekleştirdiklerine hep beraber şahit olduk. Biz bunlara karşı da Türkiye'nin sahipsiz olmadığını gösterdik ve gecikmeksizin bu terör odaklarına gereken cevabı verdik. AK Parti hükümetleri ister kalıcı ister geçici olsun, görevde olduğu sürece görevini layıkıyla yerine getirir ve gerekeni yapma husunda bir saniye dahi gecikme göstermez. AK Parti kısa vadeli hedefler peşinde koşmaz, küçük hesaplar yapmaz ve sorumluluktan asla kaçmaz. Bugün de bu operasyonlar aynı kararlılıkla sürdürülüyor. Bu ülkede terörün kökü kazınıncaya, bu ülkenin dağları, ovaları, ırmakları, mahalleleri, mezraları ve şehirleri terörden temizleninceye kadar da bu mücadelemiz kararlılıkla sürecek."

"HEDEFLEDİĞİMİZ TEPELERE BAYRAĞI DİKMEDEN KİMSE BİZİ GERİ ÇAĞIRAMAZ"

Doğu ve Günedoğu Anadolu'da vatandaşın kulağına, "Devleti yönetenler 1 Kasım seçimleri için terörle mücadeleyi başlattılar. 1 Kasım'dan sonra eski devran geri gelir, sakın ha hükümete güvenmeyin. Bilin ki biz burada sizin üzerinizde Demokles'in kılıcı gibi durmaya devam edeceğiz" sözlerinin fısıldandığını anlatan Davutoğlu, şuları kaydetti: "1 Kasım'dan sonra hemen güvenlik toplantısı yaparak bütün güvenlik birimlerimize net olarak şu talimatı verdik; Türkiye'nin dağları temizlenene kadar bu mücadele devam edecek. O toplantıda ifade edilen bir anekdot, millet evlatlarının nasıl bir bağlılıkla bu vatan için her şeyini feda etmeye hazır olduklarını gösteren bir tablodur. Günlerce Oramar Tepelerini -yalçın dağlardır Türkiye-Irak sınırında- o dağları teröristlerden temizlemek için mücadele eden, haftalarca rahat döşek görmeyen o askerler ki Türkiye'nin doğusundan, Türk, Kürt, Sünni, Alevi hepsi orada. Komutanları birkaç gün sonra 'Artık nöbet değişimi vakti geldi' dediğinde telsizden gelen cevap şu:  'Hedeflediğimiz tepelere bayrağı dikmeden kimse bizi geri çağıramaz."

 
Fizik Dünyası Erzurum’u konuşacak
 
Turizmde beyaz sayfa
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Tek sebebi samimiyet’
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, parti genel merkezinde, ...
Güllüce Tapu Reformunu paylaştı
Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, “Biz 26 ülkenin tapu kayıtlarını ...
‘Önce küresel barış’
Cumhurbaşkanı Erdoğan, “ ‘Küresel barış ve istikrar sağlanmadan, güçlü ...
 
Erdoğan, Mülteci Kadınlar Paneli’nde konuştu
Sözlerine Paris’teki saldırıları kınayarak başlayan Emine Erdoğan, ‘Dünyanın ...
Cumhurbaşkanı G-20’ye seslendi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya’da süren G-20 Liderler Zirvesi ...
Görmez’den Dünya Liderlerine açık mektup
Görmez, Paris'teki terör saldırılarıyla ilgili, "Bu insanlık dışı saldırıyı ...
 
Erdoğan ve Obama'dan ortak açıklama
Cumhurbaşkanı Erdoğan, G-20 Liderler Zirvesi için Antalya’ya gelen ABD ...
Yüksek Hızlı Tren Projesinde dev adım
Edirne-Kars Yüksek Hızlı Tren projesi çerçevesinde hazırlanan ‘Demiryolu ...
Cumhurbaşkanı’ndan G-20 değerlendirmesi
G20'nin ilk toplantısını, dünya ekonomik krizinin de yoğun olduğu 2008'de ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva