ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’un 3 aylık şirketleşme seyri açıklandı
Erzurum’un 3 aylık şirketleşme seyri açıklandı
Erzurum 5’inci sıraya yükseldi
Erzurum 5’inci sıraya yükseldi
Humanis’ten Ankara’da dev Atatürk sergisi
Humanis’ten Ankara’da dev Atatürk sergisi
Şimşek iddialara cevap verdi
Şimşek iddialara cevap verdi
Özhaseki: 'Duruşumuz asla değişmeyecek'
Özhaseki: 'Duruşumuz asla değişmeyecek'
HABERLER>TÜRKİYE
16 Haziran 2012 Cumartesi - 06:21

‘Biz millete sevdalıyız’

Başbakan Erdoğan, eğitimden sağlığa, ulaşımdan toplu konuta kadar tüm alanlarda büyük hizmetler verdiklerini ifade ederek, “Biz lafa bakmayacağız. Esere bakacağız. Bizim bir derdimiz var. Millete sevdalıyız. Bizim amacımız gök kubbede hoş bir seda bırakmak. Eserler vermek sureti ile gök kubbede seda bıraktığımıza inanıyoruz” diye konuştu.

‘Biz millete sevdalıyız’

SAFA POLAT - İBRAHİM ÇORBACI
SAKARYA (İHA) - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya’da 19 tesisin toplu açılışını gerçekleştirdi.
Erenler Belediyesi önünde gerçekleştirilen toplu açılış törenine katılan Başbakan Erdoğan, tamamlanan 19 tesisin açılışını yaptı. Erdoğan, törende yaptığı konuşmada, “Yatırımların milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bugün Sakarya’mıza kazandırdığımız eserlerin açılışını gerçekleştiriyoruz. Açılışını yaptığımız Erenler Belediyesinin hizmet binası bir farklılığı ortaya koyuyor. Bugün açılışını yaptığımız hizmetlerde emeği geçen herkese huzurunuzda teşekkür ediyorum. Başbakanlığım boyunca Sakarya ya çok kez geldim. Son 5 yılda 5 defa toplu açılış töreni yaptık. Bugüne kadar gelen siyasi partinin Sakarya’da böyle bir uygulaması olmadı. Her yıl mutlaka bunları yaptık. 2008, 2009, 2010, 2011 ve 2012’de toplu açılış törenlerini gerçekleştiriyoruz” dedi.
Başbakan Erdoğan, eğitimden sağlığa, ulaşımdan toplu konuta kadar tüm alanlarda büyük hizmetler verdiklerini ifade ederek, “Biz lafa bakmayacağız. Esere bakacağız. Bizim bir derdimiz var. Millete sevdalıyız. Bizim amacımız gök kubbede hoş bir seda bırakmak. Eserler vermek sureti ile gök kubbede seda bıraktığımıza inanıyoruz” diye konuştu.
Erdoğan millete hizmetkar olmaya geldiklerini belirterek, “Efendi değil hizmetkar olmaya geldik. Millete efendilik taslayanların dönemi sona erdi. Kapalı kapılar ardından yürütülen siyaset mühendislikleri ile milletin kaderini belirleme dönemi geride kaldı. Bundan sonra kimse milletin desteğini almadan bir tek taşı bile yerinden oynatmaya teşebbüs edemeyecektir. Türkiye’yi yönetmek mi istiyorsun. İşte meydan burada. Geleceksin kendini ve ne yapmak istediğini anlatacaksın. Projeni ortaya koyacaksın. Benim milletimi ikna edip desteği alırsan yetkiyi alırsın. Yalana dolana artık bu millet oy vermez. Entrika ile korkutma ile sorumluluk alınmadan sadece yetki kullanarak ülkeyi oradan oraya götürerek milletin kaderi ile oynamaya artık kimse tevessül edemeyecek” şeklinde konuştu.
Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer ise, “Sakarya’da toplam 669 okul ve kurumda 6 bin 22 derslikte Sakarya’ya hizmet veriyoruz. Derslikler itibari ile derslik başına öğrenci sayısına Türkiye ortalamasının altında. Bu şu demek; 4+4+4 sistemine geçtiğimiz zaman Sakarya’da derslik sıkıntımız olmayacak. Bu konuda gerekli altyapıya sahibiz. Okullaşma oranı ile Sakarya Türkiye ortalamasının üzerindedir. Çocuklarımızın dünya şartlarında rekabet etmesini sağlamamız gerekiyor. Çünkü Sakarya derslik ve diğer imkanlar bakımından Türkiye ile mukayese edilemeyecek kadar iyi gözüküyor” dedi.
Başbakan Erdoğan konuşmaların ardından; 19 tesisin toplu açılış törenini gerçekleştirdi. Açılışı gerçekleştirdiği tesisler “Büyükşehir Belediyesi Şehirlerarası Otobüs Terminali, Büyükşehir Belediyesi Yenikent Sosyal Tesisleri, Erenler Belediyesi Hizmet Binası, Büyükşehir Belediyesi Cadde Yenileme ve Peyzaj Çalışmaları, Geyve Sekiharman Sulama Göleti, Göletten Sulama Şebekesi Projesi, Söğütlü İmamlar, Aslanlar Sulama Göleti, Göletten Sulama Şebekesi Projesi, Ferizli Nalköy Sulama Göleti, Adapazarı Cumhuriyet Lisesi, Adapazarı Mithatpaşa İlköğretim Okulu, Söğütlü Fındıklı İlköğretim Okulu, Söğütlü Halime Çavuş Anaokulu, Akyazı İnönü Anaokulu, Serdivan Vilayetler Hizmet Milli Anaokulu, Karapürçek Sağlık Ocağı, Geyve Alifuatpaşa Aile Sağlığı Merkezi, Kocaali İlçe Hastanesi ek Binası, Nehirkent Sosyal Tesisleri, Arifiye Spor Kompleksi ve Erenler Belediyesi Spor ve Sosyal Tesisleri’nden oluştu.
Törenin ardından vatandaşların yoğun sevgi gösterileri ardından meydandan ayrılan Erdoğan, yolda kendisine sevgi gösterilerinde bulunan çocuklara oyuncak dağıttı. Erdoğan daha sonra Orman Bölge Müdürlüğü’nden kalkan helikopterle İstanbul’a hareket etti.

 
Tebriz Ofisi 18 Haziran’da açılacak
 
ASİMDER’e destek
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Diyanet TV, test yayınına başlıyor
TRT Anadolu ile ortak yayın yapacak olan Diyanet TV, 16 Haziran 2012 Cumartesi ...
ASİMDER, Azerbaycan’ın acısını paylaştı
Iğdır’da Uluslararası Asılsız Ermeni İddialarıyla Mücadele Derneği (ASİMDER) ...
Şahin PMYO mezunlarına seslendi
İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Kılıçlar ...
 
Darbe Komisyonu Er'i dinledi
Darbe ve Muhtıraları Araştırma Komisyonu üyeleri, 1960 darbesi ve 71 muhtıraları ...
'Söz de karar da milletindir'
Partisinin 4. Olağan İzmir İl Kongresi’ne katılan Başbakan Recep Tayyip ...
Şehit Can gözyaşlarıyla uğurlandı
Hakkari Yüksekova’da şehit düşen Jandarma Komando Er Tuncay Can (21), ...
 
Çağlayan son noktayı koydu
Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, “Ermenistan'ın Azerbaycan topraklarındaki ...
Akdağ'dan önemli açıklama
Türk Hava Yolları'nın (THY) tarifeli bir seferiyle ABD'nin Şikago şehrinden ...
İpek'e Türk Dünyası Ödülü
10. Uluslararası Türksoy’la İpekyolu Dergisi “Yılın Altın Adamları” ödülleri, ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva