ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Akpunar’ın annesi dualarla uğurlandı
Akpunar’ın annesi dualarla uğurlandı
Güleç’ten toplu sözleşme değerlendirmesi
Güleç’ten toplu sözleşme değerlendirmesi
Trendyol 1. Lig başlıyor
Trendyol 1. Lig başlıyor
Erzurum Sinema Günleri 16 -24 Ağustosta
Erzurum Sinema Günleri 16 -24 Ağustosta
Aile eğitimi kursiyerleri belge aldı
Aile eğitimi kursiyerleri belge aldı
HABERLER>GUNCEL
16 Ekim 2007 Salı - 00:00

Yılsonuna kadar 14 ilçe TAKBİSle tanışacak

Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Ali Ataman, yıl sonuna kadar 14 ilçede tapuda otomasyon projesi olan TAKBİS projesinin bitirileceğini belirterek,tapuda otomasyon işlemleriyle vatandaşa daha etkin hizmet verildiğini ifade etti.

Yılsonuna kadar 14 ilçe TAKBİSle tanışacak

Yılsonuna kadar 14 ilçe TAKBİSle tanışacak Tapu ve Kadastro Bölge Müdürü Ali Ataman, yıl sonuna kadar 14 ilçede tapuda otomasyon projesi olan TAKBİS projesinin bitirileceğini belirterek,tapuda otomasyon işlemleriyle vatandaşa daha etkin hizmet verildiğini ifade etti. TAKBİS ÇALIŞMALARI 2008 YILINDA BİTİRİLECEK Tapuda otomasyon sisteminin 14 ilçede yılsonuna kadar tamamlanacağını belirten Ataman, “ 2000 yılında başlayan tapuda otomasyon çalışmaları devam ediyor. Merkezde bu alandaki çalışmaları tamamladık. Bu yılın sonuna kadar 14 ilçede tapuda otomasyon çalışmaların tamamlayacağız. Bu ilçeler Aşkale, Ilıca, Pasinler, Horasan, Hınıs, Karayazı, Oltu, İspir, Pazaryolu, Uzundere, Tortum, Karaçoban, Çat, Şenkaya ilçeleri 14 ilçede bu yıl sonuna kadar çalışmalar bitirilecek. Diğer ilçelerde ise çalışmalar 2008 yılı sonuna kadar bitirilecek tapudaki otomasyonla çalışmalarda etkinlik sağlanacak” dedi. ERZURUMDA 132 KÖYDE KADASTRO ÇALIŞMASI YAPILACAK Erzurum’da ki kadastro çalışmalarına da değinen Ataman, “ Erzurum da 2004 yılından bu yana kadastro çalışmalarında önemli atılımlar kaydediliyor. 2004 yılında Erzurum da 41 yerleşim yerinde kadastro çalışması yapılırken, 2005 yılında 200, 2006 yılında 145, 2007 yılında ada 132 yerleşim yerinde kadastro çalışması yapıldı. 2008 yılı sonuna kadar Erzurum da kadastro çalışmalarının yüzde 98 i bitirilecek. Son yıllarda kadastroda önemli atılımlar gerçekleştirildi” diye konuştu. 30 YERLEŞİM LERİNDE ÇALIŞMA YAPILACAK 30 yerleşim yerinde çalışma yapılacağını belirten Ataman, “ 30 yerleşim yerinde kadastro alanında önemli sorunlar yaşanıyor. Bu sorunlar en kısa zamanda çözülecek ve 2008 yılı sonuna kadar bu alanda hiçbir sorun kalmayacak. Önemli bir sorun olan kadastroda önemli atılımlar gerçekleştirdik” dedi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
BAKIR HIRSIZLARI YAKAYI ELE VERDİ
Erzurum'da bakır kablo hırsızlığı yaptıkları ileri sürülen 5 kişiden yaşı ...
TARIM İL MÜDÜRÜ ERDOĞAN:
GIDA EVRENSEL İNSAN HAKLARINDAN BİRİSİDİR 16 Ekim Dünya Gıda Günü sebebiyle, ...
İşsizlere 5 bin dolar kredi imkanı
Sosyal riski azaltma projesi kapsamında işsizlere 5 bin dolarlık iş imkanı sağlanıyor.
 
FUHUŞ YAPAN YABANCILARA SINIR DIŞI
Erzurum'da düzenlenen operasyonda yabancı uyruklu 3 kadın yakalanırken, ...
VALİLİKTEN METEOROLOJİK UYARI
Erzurum Valiliği İl Kriz Merkezi'nden yağış uyarısı yapıldı.
Yağış Doğuya Kayıyor
Bugün yurdun Doğu kesimleri ile özellikle Karadeniz'de etkili sağanak ...
 
İŞLERİ KREDİ’YE BAĞLADIK
Nakdi kredilerin il bazında dağılım sonuçları açıklandı. Türkiye Cumhuriyeti ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
ASİMED BAŞKANI YRD. DOÇ. DR. EĞİLMEZ: Tarih, Temsilciler Meclisi’nin ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
AÜ TÜRK-ERMENİ İLİŞKİLERİ ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRÜ YRD. DOÇ. DR. ...
 
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Şehâdetin coğrafyası yahut bir milletin unuttuğu hatıra
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Enver Paşa kimdi bilir misin?
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
İnsanlığın En Yüce Değeri
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Değerin Barışı
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Tost Adaleti ve Diğer Küçük Hesaplar
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Medeniyet mi dediniz?
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva