ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Dadaşlardan Aziziye Ruhuna sadakat
Dadaşlardan Aziziye Ruhuna sadakat
Erzurum’a hızlı tren aşama aşama gelecek
Erzurum’a hızlı tren aşama aşama gelecek
Yakutiye  Şelale Evler Parkı hizmete açıldı
Yakutiye Şelale Evler Parkı hizmete açıldı
ABİGEM genel kurulunu yaptı
ABİGEM genel kurulunu yaptı
'Şehitlerimizle gurur duyuyoruz'
'Şehitlerimizle gurur duyuyoruz'
HABERLER>EKONOMİ
29 Aralık 2009 Salı - 06:39

Vergi Dairesi’nde yeni düzenleme

GHA/Büyükşehir Belediyesi’nin sınırlarının genişlemesini sağlayan yasal düzenlemeden, vergi daireleri de nasiplendi. Önceki adıyla Ilıca ilçesinde hizmet veren Ilıca Mal Müdürlüğü, Kazım Karabekir Vergi Dairesi ile birleştirilecek. Şubat ayı sonuna kadar devam edecek olan birleşme sürecinin ardından Aziziye ilçesindeki mükellefler, bundan böyle işlemlerini Kazım Karabekir Vergi Dairesi üzerinden gerçekleştirecek.

Vergi Dairesi’nde yeni düzenleme

//İKİ DAİRE BİRLEŞTİRİLECEK
Erzurum Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz, Aziziye ilçesine bağlı Ilıca’da faaliyet gösteren Mal Müdürlüğü’nün, personelleri de dahil olmak üzere, Kazım Karabekir Vergi Dairesi ile birleştirildiğini bildirdi. Mal Müdürlüğü’nden hizmet alan 761 mükellefin de, bu birleşme nedeniyle Kazım Karabekir Vergi Dairesi mükellefi olacaklarını kaydeden Poyraz, “Bugüne kadar Ilıca’daki Mal Müdürlüğü’nden hizmet alan 47 Kurumlar Vergisi, 352 Gerçek Gelir Vergisi, 351 Basit Usulde Gelir Vergisi ve 11 Muhtasar mükellefimiz, yeni yapılanmanın ardından artık Kazım Karabekir Vergi Dairesi’nin mükellefi olacaklar.” dedi. 
Yeni yapılandırmanın, Büyükşehir Belediyesi’nin sınırlarını genişleten yasal düzenlemenin bir gereği olduğuna dikkati çeken Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz, birleşme sürecinin Şubat ayı sonunda tamamlanacağını dile getirdi.
//MÜKELLEFLERE KALİTELİ HİZMET SÜRECİ
Erzurum Vergi Dairesi olarak, birleşme sürecinde mükelleflerin herhangi bir sıkıntı yaşamaması için her türlü tedbiri aldıklarını anlatan Poyraz, “Ilıca Mal Müdürlüğü’ne bağlı mükelleflerimiz, yeniden yapılandırmanın ardından bizden çok daha kaliteli hizmet alabilecekler. Çünkü orada 6 personelle yürütülen işlemler, burada KKVD diye adlandırılan Kazım Karabekir Vergi Dairesi’nin uzman kadroları tarafından yapılacak. Ne birleşme, ne de sonraki süreçte, hiçbir mükellefimiz mağdur edilmeyecek, işlemlerde herhangi bir aksaklık yaşanmayacaktır. Hem idari, hem de kurumsal anlamda tüm personellerimiz, söz konusu yapılandırma doğrultusunda gerekli tüm tedbirleri almış durumdadır. Ilıca’da ikamet eden mükelleflerimize, şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun.” dedi.  

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Et, seyirlik olacak
NECAT KARAKAŞ/(İHA) – Hayvan üretiminin azalması ve yükselen maliyetler ...
İnşallah böyle gider...
Erzurum’da Kasım ayındaki protestolu senet sayısı bu yılın en düşük seviyesine ...
Kalkınma Ajansı, rehber olacak
GHA/Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA) Genel Sekreterliği’ne atanan ...
 
Emlak vergisinde rekor zam
Emlak vergisinde 2010 başından itibaren geçerli olacak metrekare birim ...
Atıl fabrikalar ekonomiye kazandırılacak
İHA/Oltu Kaymakamı Gürkan Polat, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Baki ...
“Her şey Erzurum için”
KDAKA Genel Sekreteri Dr. Rıfat Altan kalkınma ajanslarının paydaşları ...
 
Dar gelirli ete hasret kalacak
GHA/Et fiyatları, tırmanmaya devam ediyor. Hayvancılık merkezi olarak ...
5084 seferberliği
GHA/5084 Sayılı Teşvik Yasası’nın uygulama süresinin uzatılmamasını isteyen ...
Teşvikte ikilem
GHA/Doğu Anadolu Bölgesi illeri 5084 sayılı yasa süresinin uzatılmasını ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Dönemin Yenisi
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Seri üretimin vicdanı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Kül Rengi Harita
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Bir tanktan fazlası
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurumspor'a borcunuzu ödeyin!
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Bir Medeniyet Müessesesi Olarak Atatürk Üniversitesi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva