ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurumlu şoförden insanlık dersi
Erzurumlu şoförden insanlık dersi
Erzurum'dan Bayburt'a eğitim köprüsü
Erzurum'dan Bayburt'a eğitim köprüsü
DAİB'de Madırlı dönemi başladı
DAİB'de Madırlı dönemi başladı
Karayazı'da öğrencilerden örnek etkinlik
Karayazı'da öğrencilerden örnek etkinlik
Göçmen kaçakçıları tutuklandı
Göçmen kaçakçıları tutuklandı
HABERLER>GUNCEL
1 Nisan 2008 Salı - 00:00

Nisan Ayı Yağışlı Geçecek

Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Erzurum, Nisan ayına parçalı bulutlu gökyüzü ve yağmur yağışıyla giriyor.

Nisan Ayı Yağışlı Geçecek

Nisan Ayı Yağışlı Geçecek Hava sıcaklıklarının mevsim normallerinin üzerinde seyrettiği Erzurum, Nisan ayına parçalı bulutlu gökyüzü ve yağmur yağışıyla giriyor. Yurdun Doğu ve Güneydoğu ile iç kesimlerinde etkisini gösterecek olan yağışlardan hafta boyunca nasiplenecek olan Erzurum’da, hava sıcaklığı ise 10-15 derece arasında seyredecek. Şehrin güneybatısından esecek olan hafif rüzgâr, Çarşamba günün kadar kendisini göstermeye devam edecek. HAVA SICAKLIĞI DÜŞECEK Salı ve Çarşamba gününü hafif sağanak yağışlı geçirecek olan Erzurum, Perşembe ve Cuma gününü çok bulutlu, Cumartesi gününü ise gök gürültülü ve sağanak yağışlı olarak bitirecek. Erzurum’da hava sıcaklıkları Salı günü 13, Çarşamba günü 12 ve Perşembe günü de 13 derece olacak. Cuma ve Cumartesi günleri gök gürültülü sağanak yağışın görüleceği Erzurum’da, günün en yüksek hava sıcaklığı ise 15 derece olacak. Haftanın en düşük hava sıcaklığı ise, Perşembe günü gece yaşanacak. Gündüz sıcaklığının 13 derece olacağı bu günde, gece sıcaklığı ise sıfırın altında 4 derece olarak ölçülecek. EN SICAK NİSAN GÜNÜ 1997’DE YAŞANDI 1975–2007 yılları arasında görülen en yüksek ve en düşük hava sıcaklıkları istatistiklerine göre; Erzurum’da son 32 yıl içerisinde en sıcak Nisan günü 1997 yılında yaşandı. 1997 yılı Nisan ayının 25’inci gününde termometrelerin 23,4 dereceyi gösterdiği Erzurum’da, en soğuk Nisan günü ise, 2003 yılında yaşandı. 5 yıl önceki Nisan ayının ilk gününde en düşük hava sıcaklığının sıfırın altında 22,4 olarak ölçüldüğü Erzurum’da, Nisan ayına ait ortalama sıcaklık 5,4, ortalama en yüksek hava sıcaklığı 11,5 ve ortalama en düşük sıcaklık ise 0,2 olarak gerçekleşti. Yine yıllar içerisinde Nisan ayında ortalama güneşlenme süresi 6 saat, yağışlı gün sayısı ise 14,6 gün oldu.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Mahkumlar Bocce Oynayacak
Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu ile Adalet Bakanlığı arasında ...
Sürücüler Dikkat!
Trafikte Yeni Dönem başlıyor Trafik'te yeni dönem bugün başlatılıyor ancak dikkat!
GEMALMAZ'IN DADAŞLIK MESAJI...
Erzurum bir değerini yitirdi..Barbaşısını..Palandöken gibi dik ve kar ...
 
Erzurum Gazetesi Arşiv
Doğu, İpekyolu’na Çıkıyor Kalkınma ivmesi en düşük bölge ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
Palandöken Yabancı Basının Ilgi Odağı 2011 Üniversitelerarası ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
Dadaş’ın Onur Mücadelesi Erzurumspor futbolcuları ...
 
Yakutiye Belediyesi’nin Elim Kaybı
Yakutiye Belediyesi Başkan eski Yardımcılarından Ahmet Dalmış geçirdiği ...
Polisten ''Aynalı Karakolum'' Oyunu
Erzurum Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memuru Funda Özpınar, Polis ...
Timsal Karabekir Kurtuluş Destanını Anlattı
İstiklal Savaşı'nda doğu cephesi komutanı olan Kazım Karabekir'in kızı ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Vietnam Benzeşmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Şampiyonuz inşaallah!
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Din Ateşe Verildiğinde
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Dünya Bir Eşiğin Üzerinde
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Konuşmak
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
DAİB, Seçim ve Öneriler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva