ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Sekmen yabancı öğrencileri ağırladı
Sekmen yabancı öğrencileri ağırladı
Erzurumspor 0 – 0 Zob Ahan Esfehan
Erzurumspor 0 – 0 Zob Ahan Esfehan
Sunar sahadaydı
Sunar sahadaydı
AK Parti Erzurum İl Danışma Meclisi toplanacak
AK Parti Erzurum İl Danışma Meclisi toplanacak
Özdemir Erzurum kamu yatırım projelerini paylaştı
Özdemir Erzurum kamu yatırım projelerini paylaştı
HABERLER>GUNCEL
8 Eylül 2006 Cuma - 00:00

EĞİLMEZ’DEN AP RAPORU İÇİN PROTESTO ÇAĞRISI

Asılsız Soykırım İddiaları İle Mücadele Derneği Başkanı Yrd. Doç. Dr. Savaş Eğilmez, Avrupa Parlamentosu (AP) Dışişleri Komisyonunda onaylanan Türkiye raporunun faks ve e-postalarla protesto edilmesi için çağrı yaptı.

EĞİLMEZ’DEN AP RAPORU İÇİN PROTESTO ÇAĞRISI

EĞİLMEZ’DEN AP RAPORU İÇİN PROTESTO ÇAĞRISI Asılsız Soykırım İddiaları İle Mücadele Derneği Başkanı Yrd. Doç. Dr. Savaş Eğilmez, Avrupa Parlamentosu (AP) Dışişleri Komisyonunda onaylanan Türkiye raporunun faks ve e-postalarla protesto edilmesi için çağrı yaptı. Yrd. Doç. Dr. Eğilmez, yaptığı yazılı açıklamada, Avrupa Parlamentosu Dışişleri Komisyonu'nda, Fransız Sosyalistlerin ve Yunan-Rum Parlamenterlerin sunduğu Türkiye'nin AB'ye giriş öncesinde Ermeniler, Pontus Rumları ve Süryanilere yönelik soykırım yaptığını kabul etmesinin oy çokluğu ile kabul edildiğini hatırlatarak, tavsiye niteliği taşıyan raporun ay sonunda Avrupa Parlamentosu Genel Kurulu'nda görüşülerek oylanacağını ifade etti. YİNE ERMENİ YALANLARI Son gelişmelerin Ermeni diasporasının yalanlarla dolu iddialarından hiçbir zaman vazgeçmeyeceğini gösterdiğini ifade eden Yrd. Doç. Dr. Eğilmez, şunları kaydetti: ''Avrupa, Türkiye Cumhuriyeti'ne karşı bunu her zaman bir koz olarak kullanacak, sözde soykırım iddiası yetmeyecek, komedi tiyatrosundan bir sahne olarak algılanabilecek sözde Pontus ve Süryani soykırımını da geliştirip, büyüterek önümüze geleceklerdir. Aklımıza, 'Avrupalılar gerçekten Türkiye'yi Avrupa Birliği'ne almak istiyor mu?' sorusu geliyor. Yoksa bunu kullanarak şimdiye kadar gerçekleştiremedikleri ütüyopyalarını bize kabul ettirmek mi istiyorlar? Herkesin bu son gelişmelere karşı duyarlılığını göstermesini istiyoruz. AP Dışişleri Komitesinin kabul ettiği ciddiyetten uzak bu raporu faxlar ve e-mailler ile protesto etmeliyiz. Bunu yaparak en azından, bu meseleler karşısında ne denli duyarlı olduğumuzu ve ayrıca bizim üzerimizde oynamak istedikleri oyunların farkında olduğumuzu bir kere daha göstermeliyiz.'' Açıklamada, protesto e-postalarının ''[email protected] ve [email protected]'' adreslerine gönderilmesi, faksların da ''+352/4301-32925'' numaralı faks hattına çekilmesi istendi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
UÇURUM BÜYÜYOR
Doğu Anadolu Bölgesi bölgeler arası kalkınmışlık farkından olumsuz olarak ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
KÖYDES başarıya ulaştı Erzurum'da, KÖYDES Projesi kapsamında ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
ZABITA EKİPLERİ, OTELLERİ DENETLEDİ Erzurum Yakutiye Belediyesi ...
 
Erzurum Müftü Yardımcısı Baytar
KANDİL FIRSATINI İYİ DEĞERLENDİRELİM Erzurum Müftü Yardımcısı Mustafa ...
ANNE HATIRI İÇİN İDEALİNİ ERTELEDİ
Atatürk Üniversitesi (AÜ) Erzincan Hukuk Fakültesi Dekanı ve Tıp Fakültesi ...
EKMEK PARASI İÇİN CANINDAN OLUYORDU
Erzurum'da, inşaatın 2. katından düşen işçi yaralandı. Edinilen bilgilere ...
 
YAYLALI AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ
Erzurum Dadaşkent Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı'nın oğlu Sinan Yaylalı, ...
ABDURRAHMANGAZİ KERBELA’YA DÖNDÜ
Erzurum'da isale hattında meydana gelen arıza nedeniyle 2 gündür su kesintisi ...
SSK prim borçları bankalardan yatırılacak
Sosyal Sigortalar Kurumu (SSK) Erzurum il Müdürü Hulusi Bumin, 11 Eylülden ...
 
YAZARLAR
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Tost Adaleti ve Diğer Küçük Hesaplar
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Medeniyet mi dediniz?
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Teşekkür Vefadır: Büyükşehir ve Palandöken Belediyesi
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Aydemir’den Sert Uyarı: Siyaset Sokakta Değil, Sandıkta Yapılır
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Hızlı Tren Haritasında Büyük Bir Boşluk: Erzurum
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Yüce kitabımız Gölgesinde
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva