ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Yıldırım Bölgeyi temsil edecek
Yıldırım Bölgeyi temsil edecek
Çiftçi Kavaklıoğlu'nu ağırladı
Çiftçi Kavaklıoğlu'nu ağırladı
Benhur Keser Erzurumspor’da
Benhur Keser Erzurumspor’da
Torunlarından Dede Korkut'a vefa
Torunlarından Dede Korkut'a vefa
Erzurum Havalimanı yolcu sayısı 1 milyon eşiğinde
Erzurum Havalimanı yolcu sayısı 1 milyon eşiğinde
HABERLER>SİYASET
4 Ekim 2005 Salı - 00:00

DYP, GİK üyelerini ağırladı

Doğru Yol Partisi (DYP) Genel İdari Kurul üyeleri Esma Kılınç ve Yurdanur Kırşak, DYP İl teşkilatını ziyaret ederek, kadın kolları üyeleri ile fikir alışverişinde bulundular.

DYP, GİK üyelerini ağırladı

DYP, GİK üyelerini ağırladı Doğru Yol Partisi (DYP) Genel İdari Kurul üyeleri Esma Kılınç ve Yurdanur Kırşak, DYP İl teşkilatını ziyaret ederek, kadın kolları üyeleri ile fikir alışverişinde bulundular. Doğru Yol Partisi Genel İdare Kurul Üyeleri Esma Kılınç ve Yurdanur Kırşat, DYP İl Teşkilatını ziyaret ederek, parti kadın kolları ile fikir alışverişinde bulundular. Toplantıya DYP İl Başkanı Hulusi sırmacı, DYP İl Kadın Kolları Başkanı Nur Kayaalp ve çok sayıda parti kadın kolları üyesi katıldı. ERZURUM gazetesine özel açıklamalarda bulunan GİK Üyesi Yurdakul Kırşak, partilerinin kadına büyük önem verdiğini belirterek, kadın kolları örgütlenme çalışmalarının devam ettiğini ifade etti. EN BÜYÜK SORUN İSTİHDAM Amaçlarının kadınların hak ettiği konuma gelmesi için üzerlerine düşeni yapmak olduğunu belirten Kırşak, “ Kadının sosyal hayata daha etkin rol alması için yoğun gayret içerisindeyiz. Partimiz kadının ön planda olduğu siyaseti benimsiyor. Erzurum’da partimizin önemsediği kentler içersinde yer aldığı için ziyaretlerimizden birini de buraya gerçekleştirdik. Kadınların şu an büyük sorunu ekonomik sorunlar ve sorunların aşılması için parti olarak üzerimize düşeni en iyi şekilde yapmanın gayret içerisindeyiz. Hükümetin ekonomi politikası başarılı olmadığı için en büyük mağduriyeti hanımlar yaşıyor, Hükümet üyelerinin söylediği ifadeler birbiriyle örtüşmüyor ve kadına hak ettiği değer verilmiyor. Partimiz yönetim kademesinde kadınlara hak ettiği değer ve pozisyon veriliyor” dedi. KILINÇ: ERZURUM HAK ETTİĞİ KONUMA GELMELİ GİK Üyesi Esma Kılınç da parti olarak kadına hak ettiği değeri vermek için sistematik çalışmalara imza atacaklarını ve bu amaçla gezilerini yoğunlaştırdıklarını ifade etti. Erzurum’a daha öncede gelme fırsatı bulduklarını belirten Kılınç, “ Erzurum gerçekten doğunun merkezi konumunda olan tarih ve kültür kenti; kentin imajına uygun olarak hak ettiği konuma gelmesi gerekiyor. Kalkınmada kadınların rolü de çok fazla, kadınlar sosyal etkinlikler ve siyasetin içerisinde daha fazla yer almalı” dedi. SIRMACI: PARTİMİZ KADINA EN ÇOK DEĞERVEREN PARTİDİR DYP İl Başkanı Hulusi Sırmacı, partilerinin kadına büyük önem verdiğini ve teşkilat olarak kadın çalışmalarına büyük önem verdiklerini ifade etti. Parti üst düzey yönetiminden iki hamının Erzurum’a gelmesinin kendileri adına mutluluk vereci olduğunu belirten Sırmacı, “ Parti teşkilatımızda kadın çalışmalarına büyük önem veriyoruz. Partimiz eski oy potansiyeline kavuşacaktır. bu konu da siyasette kadına önemli görevler düşüyor partimiz , kadını sadece oy için hedef kitle olarak görmüyor, karar mekanizmasında da kadınlara yer veriyoruz.böylesine önemli bir ziyaretten büyük mutluluk duyduk” diye konutu. KAYAALP: PARTİMİZ HAK ETTİĞİ KONUMA GELECEK DYP Kadın Kolları Başkanı Nur Kayaalp da partilerinin kadına hak ettiği değeri verdiğini belirterek, seçilmiş bir kadın kolları başkanı olmaktan mutluluk duyduğunu ve GİK üyelerinin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
DYP İL BAŞKANI SIRMACI SORDU:
KIRSAL KALKINMA PROJESİNDE NEDEN YOKUZ? Doğru Yol Partisi (DYP) Erzurum ...
ÖZDOĞAN ANAVATAN'A KATILDI
Anavatan Partisi'ne katılan Erzurum Milletvekili İbrahim Özdoğan, ''İnanıyorum ...
MHP’den hükümete eleştiri
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Ertürk Çimen, düzenlediği ...
 
DYP İL BAŞKANI SIRMACI:
GÖÇ, TARIM KESİMİNİN DESTEKLENMESİYLE ÖNLENİR Doğru Yol Partisi (DYP) ...
CHP YATIRIM KAPASİTESİNİ SORGULUYOR
CHP İl Başkanı Ersal Bakan, kentte sahip çıkılmadığını işsizlik ve yoksulluğun ...
Erzurum eski milletvekili Polat:
"Erzurum’da kamu yatırımları yetersiz" Saadet Partisi Erzurum eski Milletvekili ...
 
SP’DE GÜNÜÇ DÖNEMİ BAŞLADI
Saadet Partisi (SP) Erzurum Merkez İlçe Başkanlığı'na Lütfü Günüç seçildi.
SP’DE GÜNÜÇ DÖNEMİ BAŞLADI
Saadet Partisi (SP) Erzurum Merkez İlçe Başkanlığı'na Lütfü Günüç seçildi.
CHP’NİN 82. KURULUŞ YILDÖNÜMÜ DOLAYISIYLA BİR MESAJ YAYIMLAYAN CHP İL BAŞKANI BAKAN:
PARTİMİZİN TEMEL DÜŞÜNCESİ, İNSANA SAYGIDIR Cumhuriyet Halk Partisi Erzurum ...
 
YAZARLAR
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Medeniyet mi dediniz?
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Teşekkür Vefadır: Büyükşehir ve Palandöken Belediyesi
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Aydemir’den Sert Uyarı: Siyaset Sokakta Değil, Sandıkta Yapılır
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Hızlı Tren Haritasında Büyük Bir Boşluk: Erzurum
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’da Tarih Yürüyüşü yahut 3 Temmuz’un Sırrı
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Yüce kitabımız Gölgesinde
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva