ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
İspir’de heyelanlı bölgeye müdahale başladı
İspir’de heyelanlı bölgeye müdahale başladı
Doğaseverlerin zirveye zorlu yürüyüşü
Doğaseverlerin zirveye zorlu yürüyüşü
Aşkale'de 100 dönüm alan kül oldu
Aşkale'de 100 dönüm alan kül oldu
Ağrı'dan Erzurum'a kültür yolculuğu
Ağrı'dan Erzurum'a kültür yolculuğu
Terzioğlu ve Yurtsal ailelerinin mutlu günü
Terzioğlu ve Yurtsal ailelerinin mutlu günü
HABERLER>SAĞLIK-YAŞAM
16 Haziran 2009 Salı - 05:09

Çevre Kongresi toplandı

GHA/Erzurum, çeşitli bakanlıklara bağlı kamu kurum ve kuruluşlarının hizmet içi eğitim seminerlerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı kuruluşların ardından, bu kez de Çevre ve Orman Bakanlığı’na bağlı teşkilatlar, Erzurum’da toplandı.

Çevre Kongresi toplandı

 Erzurum, çeşitli bakanlıklara bağlı kamu kurum ve kuruluşlarının hizmet içi eğitim seminerlerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Kültür ve Turizm Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı kuruluşların ardından, bu kez de Çevre ve Orman Bakanlığı’na bağlı teşkilatlar, Erzurum’da toplandı. “Mevzuat ve Uygulamaları” isimli Hizmet İçi Eğitim Semineri, Palan Otel’de dün başladı.
BÖLGE ERZURUM’DA TOPLANDI
Çevre ve Orman Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcısı, Daire Başkanları ve şube müdürlerine yönelik olarak düzenlenen Hizmet İçi Eğitim Semineri’nin, 15 gün süreceği bildirilirken, eğitim programına, aralarında Erzurum’un da bulunduğu 28 ildeki Çevre ve Orman Müdürleri, Şube Müdürleri ve mühendisler katılıyor.
SEMİNERDE ELE ALINACAK KONULAR
Atık  Yönetimi, Tehlikeli Atıklar, Tıbbi Atıklar, Atık Yağlar, Ömrünü Tamamlamış Lastikler, Katı Atıklar, Hafriyat Toprağı, İnşaat ve Yıkıntı Atığı, Ambalaj Atığı, Atık Suların Yeniden Kullanımı, Kum ve Çakıl İşletilmesi, Madencilik Faaliyetleri, Toprak Kirliliği, Çevre Denetim Yönetmeliği, Hava Kalitesi Korunması Yönetmeliği, Gürültü ve Egzoz, Endüstri Tesislerinden Kaynaklanan Hava Kirliliği gibi konularda, Haziran ayı sonuna kadar eğitimlerin verileceği seminere, yaklaşık 150 kişi katılıyor.
BÖLGESEL ÇEVRE SORUNLARI ELE ALINACAK
Erzurum İl Çevre ve Orman Müdürü Muammer Toraman, Çevre ve Orman Bakanlığı’na bağlı 28 ilin teşkilatını Erzurum’da ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduklarını söyledi. Toraman, başta Erzurum olmak üzere, Adıyaman, Ağrı, Ardahan, Batman, Bayburt, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Gaziantep, Gümüşhane, Hakkari, Iğdır, Kahramanmaraş, Kars, Kilis, Malatya, Mardin, Muş, Siirt, Sivas, Şanlıurfa, Şırnak, Tunceli, Van ve Tokat illerinden il müdürü, şube müdürü ve mühendislere yönelik olarak verilecek olan seminerin, 29 Haziran günü sona ereceğini bildirdi.
“Mevzuat ve Uygulamaları” isimli Hizmet İçi Eğitim Semineri’nin, Çevre ve Orman Bakanlığı Çevre Yönetimi Genel Müdürlüğü tarafından yürütüldüğünü söyleyen Toraman, eğitimlere katılmak üzere genel müdür yardımcıları ve daire başkanlarının da, Erzurum’da bulunduklarını kaydetti.
 

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Zirveler şifa kaynağı
Tüm Doğu Anadolu Bölgesinde olduğu gibi Erzurum’da da kar pekmezi şifa ...
Talihsiz ölüm, soruşturulacak
Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Samsun'da Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) ...
Bir KKKA vakası daha..
Kene ısırması sonucu Erzincan'dan Erzurum'a sevk edilen bir kişiye, Kırım ...
 
Doğu Anadolu'da yağış uyarısı
Doğu Anadolu bölgesinde hafta boyunca yağışlı havanın etkili olacağı bildirildi.
Türkiye Beyaz Ay’da ‘Onay’ dönemi
GHA/ Beyaz Ay Görme Engelliler Derneği, hem adını, hem de Erzurum Şube ...
Örnek esnaf
Kuaför dükkanına gelen her müşterisi için ayrı havlu, ayrı ustura, ayrı ...
 
Yoksul ailelerin duasını aldılar
Deniz Feneri Derneği Doğu Anadolu Bölge Temsilciliği, şehir merkezinde ...
Artık onların da sahibi var
Büyükşehir Belediyesi Sokak Hayvanlarını Toplama Merkezi'nde 7 ay içerisinde ...
TKKDK, uzman alımı için sınav açtı
Erzurum, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumuna, açıktan atanmak üzere uzman alınacak.
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Haritanın Yenilenmesi
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Aydemir yalnızca bir isim yahut soyisim midir?
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Artık verilerle dövüşen adamlar var!
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Yıkılsın, yok olsun böylesi bir dünya
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Töreli olmak
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Bir Medeniyet Müessesesi Olarak Atatürk Üniversitesi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva