SU BURNU AĞAÇLANDIRILDI
Palandöken Su Burnu mevkiinde gerekleştirilen fidan dikme programına, Ağrı Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan, Çevre ve İl Orman Müdürü Muammer Toraman, Derya Sosyal Yardımlaşma ve Gelişim Derneği Başkan Yardımcısı Ensar Koylu, ÇEKÜD üyeleri, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği(MUSİAD) Başkan Yardımcısı Hüseyin Bekmez ve çok sayıda çevre dostu katıldı.
Erzurum Çevre İl ve Orman Müdürü Muammer Toraman, Erzurum’da ağaçlandırma oranının Türkiye ortalamasının çok altında olduğunu, 5 yılda 40 bin hektarlık alanı ağaçlandırdıklarını söyledi.
YEŞİL BİR ERZURUM HAYALİ
Derya Sosyal Yardımlaşma ve Gelişim Derneği Başkan Yardımcısı Ensar Koylu, ise konuşmasında “Ağaçlandırma ve bilinçlendirme çalışmaları yapan, ÇEKÜD ile beraber düzenlemiş olduğumuz Fidan Dikim Programında, daha yeşil bir Erzurum için, 2 bin fidanı toprakla buluşturduk. Kıyametin kopacağını bilseniz dahi elinizdeki fidanı dikiniz” sözüyle hareket ederek böyle bir program düzenledik” dedi.