ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik 
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik 
Hainlere ait EYP ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi
Hainlere ait EYP ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi
Erzurum’un şirketleşme performansı düşüşte
Erzurum’un şirketleşme performansı düşüşte
MEB’den Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli
MEB’den Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli
Hainler Avrupa’nın başına bela oldu
Hainler Avrupa’nın başına bela oldu
HABERLER>TÜRKİYE
6 Nisan 2014 Pazar - 14:05

Yıldırım Erzurum’u örnek verdi

Türkiye’nin İstanbul’un, Ankara’nın, Erzurum’un, Gaziantep’in 10 yılda kat ettiği gelişmelerin AK Parti hizmet belediyeciliğinin eseri olduğunu vurgulayan Yıldırım, AK Belediyeciliğin İzmir ve ilçelerine değeceğini vurguladı.

Yıldırım Erzurum’u örnek verdi

İZMİR (İHA) - AK Parti İzmir Milletvekili ve İzmir Büyükşehir Belediye eski Başkan adayı Binali Yıldırım, “Hiç merak etmeyin. Yanlış Bağdat’tan dönmese de Torbalı’dan, Selçuk’tan, Menderes’ten, Ödemiş’ten, Kınık ve Kemalpaşa’dan dönmüştür" dedi.

 Binali Yıldırım, Kemalpaşa, Kınık, Ödemiş ilçeleri ziyaretlerinin ardından Torbalı, Menderes ve geç saatlerde Selçuk ilçesine gitti. Zafer sevincini Torbalı Belediye Başkanı İbrahim Ethem Yorulmaz, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu ve Selçuk Belediye Başkanı Zeynel Bakıcı ile birlikte ilçelerinde otobüs üzerinden vatandaşları selamlayarak kutlayan Yıldırım, tam anlamıyla sevgi seline uğradı. Yoğun ilgiden yürümekte güçlük çeken Yıldırım’ı görmek isteyenler ilginç görüntüler oluşturdu. Torbalı Belediye Başkanlığı önünde bulunan minyatür saat kulesi üzerinde vatandaşların Yıldırım’a selam verebilmek için oluşturduğu görüntüler dikkat çekerken, bazıları balkonlarından bayrak sallayarak Yıldırım’a destek verdi. Yıldırım, AK belediyeciliğe evet diyen 6 ilçenin ‘hizmete evet’ dediğine dikkat çekti.

“MİLLET CEVABI SANDIKTA VERDİ”

Türkiye’nin İstanbul’un, Ankara’nın, Erzurum’un, Gaziantep’in 10 yılda kat ettiği gelişmelerin AK Parti hizmet belediyeciliğinin eseri olduğunu vurgulayan Yıldırım, AK Belediyeciliğin İzmir ve ilçelerine değeceğini vurguladı. Belediyelerin önünü dolduran binlerce vatandaşa üstü açık otobüs üzerinden seslenen Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü: “3 ay boyunca Türkiye’nin nasıl bir cendereden geçtiğini biliyoruz. Yaşadığımız olaylar Türkiye’de bir ölüm kalım meselesine dönüştü. Yerel seçimler istediğimiz kadar gündeme gelmedi. Hedefe konan tek insan vardı. Bu ülke sevdalısı Recep Tayyip Erdoğan. Onun ne suçu vardı? ‘Çözüm süreci’ dedi. ‘Kalkınma’ dedi. Bölgesinde ‘Dimdik duran bir Türkiye’ dedi. Bunlar bazılarını rahatsız etti. Biz ‘Millet hesabı sandıkta görecek’ dedik. Millet cevabı sandıkta verdi.”

 “HİZMETİN NE OLDUĞUNU GÖSTERECEĞİZ”

Seçim kampanyası boyunca ‘hizmet’ dediklerini ve projelerini anlattıklarını kaydeden Yıldırım, sözlerini şöyle sürdürdü: “Biz ‘Hayat İzmir’ dedik. İzmir’in damarlarını açacak 1414 projemizi ortaya koyduk. İzmir’de yaşayan 4 milyon hemşehrimize, çocuklarımıza daha güzel bir gelecek vaat ettik. Bu daha başlangıç dedik. Ama iş bundan sonra gelecek. 6 ilçemiz bize güven oyunu verdi. AK belediyeciliğe ‘evet’ dedi. İzmir’de artık hamaset ve boş laflarla İzmir’i oyalayanlar, bundan sonra hüsrana uğrayacaklardır. Çünkü onlara hizmetin ne olduğunu gösteren AK belediyeler iş başına gelmiştir. Hiç merak etmeyin. Bu millet hizmeti asla unutmaz. Dün bu böyleydi, bugün de böyle. Güvendiniz evladınıza sahip çıktınız. Sağolun var olun.”

 “DURMAK YOK HİZMETE DEVAM”

İzmir’in 6 ilçesinin cevabını 30 Mart'ta verdiğini ifade eden Yıldırım, sözlerine şöyle devam etti: “Bu milletin önüne kim hangi oyunla çıkarsa çıksın, sonunda işi düzeltecek milli iradedir, sandıktır, millettir. Hiçbir zaman AK Parti mazeretin arkasına saklanmadı. İlçelerin sorunları var, olsun. Hizmet edecek ekibimiz var, hazır. Yanlışları da sorarlar. Hizmetleri de yaparlar. Biz ne dedik? ‘Daima hizmet daima millet’ dedik. ‘Durmak yok yola devam’ dedik. ‘Durmak yok hizmete devam’ dedik. İşte hizmet. Bunlar gerçek hizmet ekibi. Bunlar millete hizmet edenler. Bunlar başka bayrak altında yaşayıp ülkeye ihanet edenler değil. Hiç merak etmeyin. Yanlış Bağdat’tan dönmese de Torbalı’dan, Selçuk’tan, Menderes’ten, Ödemiş’ten, Kınık ve Kemalpaşa’dan dönmüştür. Bu İzmir’de başlangıçtır. İzmir’de AK Parti hizmet kervanı yola çıkmıştır. Hayırlı uğurlu olsun.”

İZMİR’İN ALTI İLÇESİ AK PARTİ HİZMETLERİNE KARIŞTI

İzmir’in 6 ilçesinin AK Parti hizmetleriyle buluşacağını belirten Yıldırım, sözlerine şöyle son verdi: “Hizmetlerimiz adım adım merkezdeki ilçelere de gelecek. AK Belediyeciliğin İzmir ve ilçelerine değme zamanı gelmiştir. Bu seçimlerde çok büyük destek verdiniz. Kemalpaşa’ya, Kınık’a, Ödemiş’e, Torbalıya, Menderes’e, Selçuk’a, ilçe başkanlarına ve ekiplerine teşekkür ediyoruz. Kadın kolları ve ekibine teşekkür ediyoruz. Tüm belediye başkanlarımıza teşekkür ediyoruz.”

 
Organlarıyla 4 hastaya umut oldu
 
Fırat sosyolog adaylarına esnaflığı anlattı
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Göktaş Yargıtay 22. Hukuk Dairesi Başkanlığı’na seçildi.
Yargıtay 22. Hukuk Dairesi Başkanlığına, Seracettin Göktaş seçildi.
‘Bunun adı kıştır’
Bakan Yıldız: ‘Bakın Artvin’de, Ardahan'da komple o çevreden başlayalım ...
Bakan Yılmaz bölge ekonomisini değerlendirdi
Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği ...
 
Saatler bu gece 1 saat ileri alınacak
Saatler bu gece 1 saat ileri alınacak
Erdoğan: ‘Millet ne derse odur’
Üsküdar’da oyunu kullanan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, “Milletimiz bugün ...
Rektörlerden “Toplumsal Barış Mesajı
Türkiye’deki siyasi gelişmeler üzerine bir araya gelen ve aralarında Erzurum ...
 
Ala’dan Ümraniye’deki saldırıyla ilgili açıklama
Ala, Ümraniye'deki saldırıda yaralanan 3 polisten 1’inin taburcu olduğunu, ...
‘Bizi meydanlar bağlar, millet bağlar’
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, ‘Zaten meydanlar ...
‘Biz bu ülkeyi sokakta bulmadık’
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Er veya geç ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva