ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Kafkas Üniversitesi öğrencilerinden İsrail’e tepki
Kafkas Üniversitesi öğrencilerinden İsrail’e tepki
Emniyet öğrencileri bilgilendirdi
Emniyet öğrencileri bilgilendirdi
Bingöl’den Gazze’ye un yardımı
Bingöl’den Gazze’ye un yardımı
BEÜ öğrencilerinden, Filistin için oturma eylemi
BEÜ öğrencilerinden, Filistin için oturma eylemi
ATAUNİ’de Eğitimde Kalite gündemi
ATAUNİ’de Eğitimde Kalite gündemi
HABERLER>SEÇİME DOĞRU
24 Mart 2009 Salı - 03:23

“Sözlerini Tutmadılar”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’den Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na aday olan Prof. Dr. Kamil Aydın, “Erzurum’un cazibe merkezi haline getirileceği yönünde söz verenler, maalesef bu sözlerini tutmamışlardır” dedi.

“Sözlerini Tutmadılar”

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum Büyükşehir ve merkez ilçe belediye başkan adayları projelerini anlattı.
MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Zeki Ertugay, İl Başkanı Ekrem Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, Palandöken Belediye Başkan Adayı Zeki Aras, Palandöken Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Asiltürk ve Aziziye Belediye Başkan Adayı İsmet Turan sabah kahvaltılı toplantıda basın mensupları ile bir araya geldi.
16 BÜYÜKŞEHİR İÇİNDE ERZURUM’UN DURUMU İÇLER ACISI..
MHP İl Başkanı Ekrem Öztürk,29 Mart mahalli İdareler seçimlerinin sadece yerel olarak değerlendirilmemesi gerektiğini belirterek, seçim sonuçlarının ülke genelini de etkileyeceğini belirtti. 16 Büyükşehir arasında en geri kalmış ilin Erzurum olduğunu söyleyen Öztürk, AK Parti ile MHP arasındaki yüzde 68 ile yüzde 14’lük makasın kapandığını bunun da 29 Mart seçimlerine yansıyacağını dile getirdi. İyi bir ekiple göreve talip olduklarını anlatan Öztürk, bugün mevcut belediyenin sahiplendiği bir çok projenin kendi dönemlerinde başlatıldığını belirtti.
YENİ BİR HEYECAN GEREKLİ
MHP Erzurum Milletvekili Zeki Ertugay ise yaptığı konuşmada Cumhuriyeti kuran şehrin yeni bir sese yeni bir heyecana ihtiyaç duyduğunu ifade ederek, 29 Mart yerel seçimlerinde bu heyecanın yaşanacağını ifade etti. MHP’nin yerel seçimlerden başlayarak yeniden iktidara doğru yürüyüşe geçtiğini anlatan Ertugay, ülkenin son 6.5 yılda çok kötü idare edildiğini, işsizlikte rekor seviyeye ulaşıldığını söyledi.
AYDIN: CAZİBE MERKEZİ SÖZÜNÜ TUTMADILAR..
2004 yılında yapılan mahalli seçimlerin üzerinden 5 yıl geçtiğini anımsatan MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, 5 yıl boyunca Erzurum’un sosyal, kültürel, alt ve üstyapı hizmetleri bakımından sınıfta kaldığını ifade etti. Şehir merkezinin, savaşta bombardımana tutulmuş bir kentten farksız olduğunu vurgulayan Aydın, Erzurum’u cazibe merkezi haline getirme sözü verenlerin, bu sözlerini tutmadıklarını belirtti.
HATASIZ İŞLERİ YOK
2004 yılında yapılan mahalli seçimleri hatırlatan ve o döneme ait seçim broşüründen aldığı notlarla konuşan Kamil Aydın, “5 yıl önce hazırlanan bu broşürde, yapılacak hizmetlerde sıfır hata payı deniliyor. Bugün bakıyoruz da, hatasız bir tek işleri yok. Üstelik sıfır hata payı diye bir ifade bile yanlış. Erzurum’un model almayacağını, sadece model olabileceğini belirtmişler 4 yıl önce. Bugün bakın bakalım. Erzurum kime, nasıl bir model olmuş. Şehir merkezi harabeleri andırıyor. Manzara şunu gösteriyor: Erzurum’a 5 yıl önce verilen sözlerin hiç birisi tutulmamıştır. Erzurum’u katılımcı bir yönetim anlayışıyla idare edeceklerini taahhüt edenler, maalesef millete sırt dönmüşlerdir” dedi.
İŞTE ŞEHRİN ÖNCELİKLERİNİ DÜŞÜNMEDİLER
Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan alt ve üst geçitlerle otoparkların, planlamadan ve ihtiyaçtan uzak olduğuna dikkati çeken Prof. Dr. Kamil Aydın, “Menderes Caddesi’nde kapalı otoparka nasıl bir ihtilaç vardı ki, trilyonlar orada toprağa gömüldü. Soralım bakalım, kim kullanıyor bu otoparkı? Oraya harcanan paranın şehre geri dönüşümü ne olmuştur, ne olacaktır? Gez Mahallesi’nin Berlin duvarlarında farkı kalmadı. Yollar kapandı. Birilerine istihdam sağlanırken, birilerinin işine engel olundu. SSK kavşağına yapılan köprüye gelelim. O köprüyü alın işletin bakalım, para kazanabilir misiniz? Boğaziçi Köprüsü’nde olduğu gibi, orada araçlardan para alındığını düşünelim. Kazanabilir misiniz, kazanamazsınız. Çünkü kimse geçmiyor ki o köprüden, kimse kullanmıyor ki, siz de para kazanasınız!” şeklinde konuştu.
BELEDİYECİLİK BİR UFUK İŞİDİR
Yapılan işlerde şehrin önceliklerinin hep geri planda bırakıldığını ve dikkate alınmadığını kaydeden Kamil Aydın, “Bu bir vizyon işi, ufuk işi. Herkesten bu öncelikleri görmesini, bilmesini ve ona göre davranmasını bekleyemezsiniz” dedi.

Konuşmasında, göreve gelmesi halinde hayata geçirmeyi planladığı projelerini anlatan Kamil Aydın, Erzurum’un, ancak ayağı yere basan projelerle çekim merkezi haline gelebileceğini sözlerine ekledi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 3 yorum var, 3 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
sahipsiz esnaf 24 Mart 2009 Salı 21:34

ben bir esnaf olarak sayın ahmet küçükler.den tekrar seçilirse bir isteğim var erzumda market sayısı çok az memleketimizin çok acilen markete ihtiyacı var enaz 250tane bim 100tane carfur vb.böylelikle hizmetin kralını yapmış olursun biz esnaflarıda artık belediyeye işci olarak alırsın demi?küçük esnaf sayenizde bitti.günaydın

Yorumu oyla      7      5  
tunahan 24 Mart 2009 Salı 18:23

yolun açık olsun rabbim yar ve yardımcın olsun erzurum seni bulmuş bir kere kesinlikle kaybetmeyicek

Yorumu oyla      7      5  
ERZURUMLU 24 Mart 2009 Salı 15:55

senden öncede profesör Ersan GEMALMAZ vardı hocam üstelik o hocaların hocası ve iyi bir Erzurumlu idi ama böyle atıp tutmuyordu hocam sen bu işleri dışardan gördüğün gibi zannetme bu şehir adamı berbat eder akşam seni destekleyenler sabah yanında olmaz Mahmut beyde mühendis ve bilgili idi ne oldu kimseye yaranamadı. umut pompalamakla başkanlık olmaz hocam korkarım gün gelir personeline maaş bile veremezsin.seçimde söylediğin her vaat gün gelir karşına dikilir cevap bile veremezsin...dost tavsiyesi

Yorumu oyla      7      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Mahalleler Kadın Eliyle Düzelir!’
GHA/ Dadaşkent’in geleceğine yön vermek için kolları sıvayan bayan muhtar ...
“Alnımız Açık, Yüzümüz Ak”
Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler, belediyecilikteki tecrübesi ile ...
MHP’den “Kiremitliktepe” Vurgusu
2011 Kış Oyunları atlama kulelerinin yapılacağı Kiremitliktepe bölgesinde ...
 
Adaylar, Basınla Yüzleşti
GHA/AK Parti, MHP, SP, CHP, DSP ve DP’nin büyükşehir belediye başkan adaylarıyla, ...
Esengün Gündemi Değerlendirdi
Saadet Partisi(SP) Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Esengün, parti Genel ...
Polat, Projelerini Anlattı
Saadet Partisi Palandöken Belediye Başkan Adayı Sıddık Polat, Erzurum ...
 
Başkan Atınç Personeliyle Helalleşti
Yakutiye Belediye Başkanı Fahrettin Atınç, belediye personeline teşekkür ...
DSP’lİ Kovaytan Projelerini Anlattı
DSP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Kovaytan, seçilmesi ...
Başkan Öztürk’ten 29 Mart Değerlendirmesi
GHA/Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Ekrem Öztürk, ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva