ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Şehit Yaşar törenle memleketine uğurlandı
Şehit Yaşar törenle memleketine uğurlandı
'İsrail ile ihracat ve ithalat tamamen durduruldu'
'İsrail ile ihracat ve ithalat tamamen durduruldu'
542 düzensiz göçmen yakalandı
542 düzensiz göçmen yakalandı
Eğitimci Samancı: 'Aile herşeydir'
Eğitimci Samancı: 'Aile herşeydir'
Erzurum’da son 15 yılda 3 bin 382 şirket kuruldu
Erzurum’da son 15 yılda 3 bin 382 şirket kuruldu
HABERLER>SEÇİME DOĞRU
23 Mart 2009 Pazartesi - 02:50

MHP’den “Kiremitliktepe” Vurgusu

2011 Kış Oyunları atlama kulelerinin yapılacağı Kiremitliktepe bölgesinde ihale edilen ‘Rekreasyon Alanı’ ile ilgili iddiaları araştırmak amacıyla, MHP Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları, Milletvekili Ertugay ve İl Başkanı Öztürk incelemelerde bulundular.

MHP’den “Kiremitliktepe” Vurgusu

 Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’nin Büyükşehir ve merkez ilçe belediye başkan adayları, Milletvekili Zeki Ertugay ve İl Başkanı Ekrem Öztürk’le birlikte Kiremitlikepe’de incelemelerde bulundu.
KİREMİTLİK’TE İNCELEME
Kiremitliktepe’ye çıkartma yapan MHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, Yakutiye Belediye Başkan Adayı M. Zeki Aras, Aziziye Belediye Başkan Adayı İsmet Turan ve Palandöken Belediye Başkan Adayı İsmail Hakkı Asiltürk, Milletvekili Ertugay ve İl Başkanı Öztürk’le birlikte Palandöken ilçe sınırlarında bulunan ve son günlerde adı ‘yolsuzluk’la anılmaya başlanan bölgenin altını üstüne getirdiler.
ATLAMA KULESİ PROJESİ’Nİ DEĞERLENDİRDİLER
2011 Kış Oyunları’na hazırlık sürecinde atlama kulelerinin yapılacağı Kiremitliktepe bölgesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından ihale edilen ‘Rekreasyon Alanı’ için bir firmaya usulsüz ödemede bulunulduğu iddialarıyla ilgili olarak harekete geçen MHP’li adaylar, sadece kazım çalışması yapılan bölgede incelemelerde bulundular. Önceki gün bazı yaygın basın kuruluşlarında da yer verilen ‘yolsuzluk’ iddialarına, henüz bir yanıt verilmezken, MHP’nin kurmayları ve belediye başkan adayları, yarın habercilerin karşısına geçecek. Dilaver Otel’de düzenleyecekleri basın toplantısında, Kiremitliktepe’de yapılması planlanan rekreasyon alanı ve söz konusu proje için Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan ödemeler hakkında önemli açıklamalarda bulunacağı bildirildi.
AYDIN: KİREMİTLİKTEPE DOSYASINI HALKIMIZLA PAYLAŞACAĞIZ
Kiremitliktepe’de Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılması planlanan ‘rekreasyon alanı’ için usulsüz ödeme yapıldığı yönündeki iddiaların bir takım faturalarla birlikte basına yansıması üzerine Kiremitliktepe’de inceleme yapma ihtiyacı hissettiklerini anlatan MHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, “Ortada bir takım iddialar var. Biz, Kiremitliktepe ile ilgili olarak öne sürülen iddiaların doğruluk payının olup olmadığını görmek için bölgeye geldik, bir takım incelemelerde ve tespitlerde bulunduk. Yaklaşık 4 milyon 500 bin TL tutarında hak ediş ücreti ödenen bir projeyle ilgili olarak temel kazılmasından öte bir çalışmanın yapılmadığını gördük. Projenin hazırlanışından günümüze kadar geçen süre zarfında elde edilen bilgiler, belgeler ve rakamları, kamuoyunun dikkatine sunacağız. Maksadımız kimseyi karalamak ya da töhmet altında bırakmak değildir. Bizim amacımız, milletimizin cebinden çıkan paraların nerelere, nasıl harcandığını göstermektir” dedi.
İŞ YOK, HAKEDİŞ VAR

MHP Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Zeki Ertugay ise, Kiremitliktepe için ihale edilen bazı işlere, bir arpa boyu mesafe alınamamasına karşın milyonlarca lira hak ediş ücreti ödendiğine dikkati çekerek, “Bu işi tüm çıplaklığıyla gözler önüne sereceğiz. Bir milletvekili olarak bu konuda üzerime düşeni ayrıca TBMM nezdinde de yapacağım. Şu anda sadece bir temel kazımından ibaret olan bir işe, 4 milyon 500 bin TL neye göre ödendi, anlamış değiliz” diye konuştu.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
erzuruma gurban 23 Mart 2009 Pazartesi 22:30

Sayın demekten utandığım küçük eğer bu doğruysa hakkım haram olsun Allah Sorsun(Anlayana)

Yorumu oyla      6      4  
onur 23 Mart 2009 Pazartesi 13:59

5 yıllık bir ak parti geçmişinde bula bula kiremit tepeyimi buldunuz bırakın bunlarıda icratlarınızı anlatın sizin belediyecilik döneminizde yenişehirde satılan arsalara bakın kimlere el altından verildi bunları araştırın üstelik yetmemiş gibi birde tekrar yenişehire aday gösteriyorsunuz. palen dogalgaz ortaklığında kim var. sicili temiz gibi çıkıyorsunuz halkın karşısına

Yorumu oyla      6      4  
korkmaz 23 Mart 2009 Pazartesi 11:10

sayın başkana sormak lazım acaba bu harcanan paralar daverimli bir şekilde deyerlen dirilemezmiydi.sağa sola birsürü para döktünüz örneyin yıldız kent girişindeki park yaallah rıza sı için bitane düzgün ağaç varmı yada yeşile bakılıyormu lütfen bunlarıda sayın küçüklere sormanızı rica ediyorum

Yorumu oyla      6      4  
dadaş 23 Mart 2009 Pazartesi 09:11

sadece buna değil. lütfen üniversite kavşağı ve Cemal Gürsel stadı arasında yapılan sağlıklı yaşam parkuru harcamalarına ve 2011 olimpiyat oyunları kutlamaları için yapılan havai fişek gösterisi ihalelerine de baksınlar kim almış ve nasıl almış ve ne kadar değerde almış acaba.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Adaylar, Basınla Yüzleşti
GHA/AK Parti, MHP, SP, CHP, DSP ve DP’nin büyükşehir belediye başkan adaylarıyla, ...
Esengün Gündemi Değerlendirdi
Saadet Partisi(SP) Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Esengün, parti Genel ...
Polat, Projelerini Anlattı
Saadet Partisi Palandöken Belediye Başkan Adayı Sıddık Polat, Erzurum ...
 
Başkan Atınç Personeliyle Helalleşti
Yakutiye Belediye Başkanı Fahrettin Atınç, belediye personeline teşekkür ...
DSP’lİ Kovaytan Projelerini Anlattı
DSP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Kovaytan, seçilmesi ...
Başkan Öztürk’ten 29 Mart Değerlendirmesi
GHA/Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Ekrem Öztürk, ...
 
Vatandaş Huzursuz
29 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi siyasi partilerin propaganda ...
Cengiz'den Marka İlçe Projesi
2009 yılının marka ilçeleri arasında Aziziye’nin olması için hazırladıkları ...
Bulutlar Projelerini Anlattı
AK Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Orhan Bulutlar, göreve geldikten ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Güvenin Verilmeyeni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva