ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
AİÇÜ’den Filistin’e destek yürüyüşü
AİÇÜ’den Filistin’e destek yürüyüşü
Maden işçileri gözyaşlarıyla uğurlandı
Maden işçileri gözyaşlarıyla uğurlandı
Akpunar: Hiçbir partiye geçmeyi düşünmüyorum
Akpunar: Hiçbir partiye geçmeyi düşünmüyorum
‘7 terörist etkisiz hale getirildi’
‘7 terörist etkisiz hale getirildi’
‘Türkiye’de alanında bir ilk’
‘Türkiye’de alanında bir ilk’
HABERLER>SEÇİME DOĞRU
21 Mart 2009 Cumartesi - 05:14

Adaylar, Basınla Yüzleşti

GHA/AK Parti, MHP, SP, CHP, DSP ve DP’nin büyükşehir belediye başkan adaylarıyla, merkez ilçe belediye başkan adayları, gazetecilerle bir araya geldiler.

Adaylar, Basınla Yüzleşti

MİLLETVEKİLİ ERTUGAY DA GECEYE KATILANLAR ARASINDAYDI
DAGC Sosyal tesislerinde dün akşam düzenlenen kokteyle MHP Milletvekili Zeki Ertugay, Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Küçükler, MHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kamil Aydın, SP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemalettin Hınıslıoğlu, CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nizamettin Zengin, DSP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Kovaytan ve DP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gürbüz Karabacak ile partilerin Yakutiye, Aziziye ve Palandöken belediye başkan adayları il ve ilçe başkanları katıldı.
GÖRÜNTÜ ALMA YARIŞI
Kokteyl düzeninde hazırlanan masalar, farklı siyasi partilerin belediye başkanları tarafından paylaşılırken, AK Parti’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Küçükler ile MHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın, habercilerin birlikte görüntü alabilmek için yarıştığı isimler oldular.
ERZURUM PAYDASINDA BİRLİK GÖRÜNTÜSÜ
SP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemalettin Hınıslıoğlu, CHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nizamettin Zengin, DSP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Kovaytan ve DP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gürbüz Karabacak ile aynı partilerin Yakutiye, Aziziye ve Palandöken belediye başkan adaylarının katıldığı kokteylde konuşan DAGC Başkanı Feridun Fazıl Özsoy, böyle bir organizasyon düzenlemekteki amaçlarının, birlik ve beraberlik mesajı vermek olduğunu kaydetti.
Farklı siyasi partilere mensup olsalar da, belediye başkanlığına talip olan isimlerin her birinin, Erzurum’a hizmet etme amacıyla yola çıktığını aktaran Özsoy, “Bu büyük buluşmayı anlamlı kılan tarafta budur. Buradaki herkesin ortak paydası Erzurum’dur ve Erzurum’a hizmettir” dedi.
ADAYLARDAN BİRLİK VE BERABERLİK MESAJI…
Erzurum’daki yerel ve yaygın basın kuruluşlarının temsilcilerinin katıldığı kokteylde, aynı masaları paylaşan farklı partilere mensup belediye başkan adayları, seçim meydanlarında birbirlerini kıyasıya eleştiren genel başkanlarının aksine, kardeşlik görüntüsü verdiler. MHP’nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kamil Aydın, AK Parti’li adaylar ve parti kurmayları tarafından yakın markaja alınırken, MHP ve SP’nin adayları arasındaki samimi diyaloglar dikkatlerden kaçmadı.
Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Adayı Ahmet Küçükler, DAGC’nin gerçekleştirdiği organizasyonun, siyasi nezaket, birlik ve beraberlik bağlamında çok anlamlı bir girişim olduğunu belirterek, “Erzurum’a hizmet etme noktasındaki samimiyeti işte bu manzaradan müşahede etmek gerekir” dedi. MHP’nin Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Prof. Dr. Kamil Aydın ise, “Bizim Erzurum’dan gayrı endişemiz yok. Belediye başkanlığına talip oluşumuz da, işte bu endişemizden dolayıdır. Seçimlerde kazanan inşallah Erzurum olacaktır” diye konuştu.
Tüm siyasi partilerin Büyükşehir Belediye Başkan adayları, gecenin sonunda bir araya gelerek hatıra fotoğraf çektirdiler.
ADAYLARDAN TEŞEKKÜR

DP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gürbüz Karabacak, SP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemalettin Hınıslıoğlu, CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nizamettin Zengin ve DSP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Kovaytan, DAGC’ye anlamlı organizasyonundan dolayı teşekkür ederek, 29 Mart yerel seçimleri sonrasında da bu birlik ve beraberliğin bozulmaması temennisinde bulundular.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 5 yorum var, 5 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
ALİ DİKEÇ' e 22 Mart 2009 Pazar 15:59

yazınız altına imza mı iki kere atıyorum. olan 6 millet vekili kendilerini her şeyde öne çıkaranlardı . sansanyonlarla gündeme gelen 6 yı anlattınız. bahsetmediğiniz millet vekili zaten duruşuyla erzurumun arkasında olan tek millet vekiliydi... 5 tılda erzuruma bir şey kazandırmayanları gördük. bundan sonra saadet ve mhp olur. ak p nin akmı kara mı olduğunu 5 yılda erzurum çok iyi gözlemledi. küçüklerle küçülen bir erzurum yerine hangi parti olursa olsun yandaşlarını değil erzurum luyu gözeten erzurumu yücelten bir başkanla devam etmek dileğimiz. saygılarımla bülent ardıç

Yorumu oyla      6      4  
fatih 22 Mart 2009 Pazar 14:42

Erzurum'un milletvekili son yapılan sayımlara göre AKP'nin sayesinde verilen göçlerle 7 den 6 ya düşmüştür.Yani Önümüzdeki seçimlerde 6 tane milletvekili seçeceğiz inşallah onlarda saadet ve mhp'den olacak.AKP kusura bakmasın Erzurum'luyu kimse odun yerine koyamaz halkın sözünü tutmazlarsa halkda gereken cevabı verecek

Yorumu oyla      6      4  
MEMO 22 Mart 2009 Pazar 11:09

SAADET GELİYOR.AYAK SESLERİ DUYULDU.NUMAN BAŞLKAN YAKINDA BAŞBAKAKN SAYIN MÜDÜRLER DAİRELREDEKİ MEMURLART ÇKİDÜZEN VERİN KENDİNİZE.HAZİRANDA AK PARTİDEN BÜYÜK KOPUŞ OLACAK.

Yorumu oyla      6      4  
ali dikeç beye 21 Mart 2009 Cumartesi 21:59

sanıyorum istanbuldan yazıyorsunuz!neredenmi anladım:bilgilerininin % 90'ı yanlış! sadece bir örnek:erzurumun milletvekili sayısı 7!oy istediğin partinin,mhp'nin milletvekili var bir tane!yok saymışsın!doğru!varlığıyla yokluğu arasında fark yok!senin gibi has dadaşlar(!)erzurum'u terkettiğinden;milletvekili sayımız 6 ya düşebilir!saygıyla,bilgilerinize!

Yorumu oyla      6      4  
ALİ DİKEÇ 21 Mart 2009 Cumartesi 15:11

SEVGİLİ DADAŞ HEMŞERİLERİM BU SEÇİMLER ERZURUM İÇİN BİR FIRSAT OYUNUZU ONA GÖRE KULLANIN SONRADAN ELİM KIRILSAYDI DEMEYİN .ERZURUMDA İŞSİZLİK DİZ BOYU,GÖÇ DURMUYOR,MİLLETVEKİLİ SAYISI 6 DAN 5 DÜŞTÜ,1975 GELİŞMEKTE OLAN İLLER ARASINDA 24 OLAN ERZURUM ŞİMDİ 64 SIRADA,MİLLİ GELİR KİŞİ BAŞI 64 DOLAR,AŞKALE ÇİMENTODAN BAŞKA SANAYİSİ YOK,ÜNİVERSİTE OLMASA ERZURUMUN HALİ NİCE OLUR,D. GAZ VAR KİMSE YAKAMIYOR YAKSA CEBİ YANACAK AMA HAVA KİRLİLİĞİ HAT SAFADA BİRİLERİNİN ÇOCUĞU ABD YAŞAM SÜRÜYOR GEMİCİKLER ALIYOR SEN İETT İŞÇİ ÇALIŞ ŞİMDİ BU SERVETE KON DÜŞÜNÜN NASIL OLUYOR BİR İŞÇİ 25 SENE ÇALIŞIP BU SERVETİ YAPABİLİRMİ ERZURUM SON 4 SENEDE SOSYAL HİZMET FONUNDAN EN FAZLA YARDIM ALMIŞ BİR İL NEDEN FAKİRDE ONDAN ÇUVAL ÇUVAL KÖMÜRLE , GIDA YARDIMI İLE BU İŞ NEREYE KADAR SÜRECEK ELİNİZİ VİCDANINA KOYUN BU SİZİN KADERİNİZ DADAŞ GİBİ KARAR VERİN.BİZLERİ HAMDOLSUNLA OLMUYOR 6 SENEDİR İKTİDARDALAR NE GÖRDÜ ERZURUM .

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Esengün Gündemi Değerlendirdi
Saadet Partisi(SP) Genel Başkan Yardımcısı Lütfü Esengün, parti Genel ...
Polat, Projelerini Anlattı
Saadet Partisi Palandöken Belediye Başkan Adayı Sıddık Polat, Erzurum ...
Başkan Atınç Personeliyle Helalleşti
Yakutiye Belediye Başkanı Fahrettin Atınç, belediye personeline teşekkür ...
 
DSP’lİ Kovaytan Projelerini Anlattı
DSP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Kovaytan, seçilmesi ...
Başkan Öztürk’ten 29 Mart Değerlendirmesi
GHA/Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Erzurum İl Başkanı Ekrem Öztürk, ...
Vatandaş Huzursuz
29 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi siyasi partilerin propaganda ...
 
Cengiz'den Marka İlçe Projesi
2009 yılının marka ilçeleri arasında Aziziye’nin olması için hazırladıkları ...
Bulutlar Projelerini Anlattı
AK Parti Palandöken Belediye Başkan Adayı Orhan Bulutlar, göreve geldikten ...
Polat’tan Su Projesi
Saadet Partisi İl Binasında düzenlediği basın toplantısında seçim çalışmaları ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Güvenin Verilmeyeni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva