ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum’un araç varlığı 150 bin eşiğinde
Erzurum’un araç varlığı 150 bin eşiğinde
Erzurum Mart ayı 2. El Taşıt verileri açıklandı
Erzurum Mart ayı 2. El Taşıt verileri açıklandı
TCMB faizi sabit tuttu
TCMB faizi sabit tuttu
Gazze’de can kaybı 34 bin 305’e yükseldi
Gazze’de can kaybı 34 bin 305’e yükseldi
‘Kadına şiddeti normalleştirmeyeceğiz’
‘Kadına şiddeti normalleştirmeyeceğiz’
HABERLER>SİYASET
26 Mart 2011 Cumartesi - 05:05

MHP aday adayları açıklandı

MHP’den Erzurum Milletvekilliği için aday adayı olanların isimleri açıklandı. MHP Genel Merkezi’nin de uygun görmesiyle açıklanan Erzurum milletvekili aday adayları şunlar: Atilla Bedir, Cezmi Polat, Ecehan Tunçel, Ertürk Çimen, Fevzi Budak, Hakkı Kobal, İsmail Fırat, Jale Hülya Alcan, Kamil Aydın, Muhittin Çapadağ, Muhsin Yılmaz, Necati Güllülü, Nejmettin Taşçı, Nizam Işık, Nurullah Özkılıç, Rahmi Özkurt, Rıfkı Morkoç, Tuncay Kılınboz.

MHP aday adayları açıklandı

SAMET ÖZÜNAL(GHA) – Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’den Erzurum Milletvekilliği için aday adayı olanların isimleri açıklandı. Genel Merkez tarafından yapılan incelemenin ardından isimleri açıklanan aday adayları için önümüzdeki günlerde parti teşkilatlarına yönelik tanıtım toplantısı düzenlenecek.
12 Haziran’da yapılacak olan 24. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde siyasi partilerde yaşanan hareketlilik her geçen gün biraz daha artıyor. Aday adayı enflasyonu yaşanan AK Parti’nin ardından tüm gözlerin çevrildiği MHP’de de aday adayları belli oldu. Milletvekilliği için Erzurum’dan aday adaylığı başvurusunda bulunanların sayısının 18 olduğu açıklanırken, önümüzdeki günlerde teşkilatlara yönelik olarak aday adayı tanıtım toplantısı düzenleneceğini bildirildi. Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan MHP Erzurum İl Başkanı Zekai Kaya, 12 Haziran’daki seçimler için aday adayı olan isimlerin netleştiğini söyledi. 21 Mart 2011 Pazartesi günü itibariyle başvuru süresinin sona erdiğini anımsatan Başkan Kaya, “Başvurular sona erdikten sonra parti genel merkezimiz aday adaylarına yönelik olarak bir tarama çalışması yaptı. Bu incelemenin ardından isimlerin kamuoyuna açıklanması kararlaştırıldı.” dedi.
GÜLLÜLÜ MHP’DEN ADAY ADAYI
Erzurum’dan milletvekili seçilebilmek için 18 aday adayının başvuruda bulunduğunu belirten Başkan Kaya, “Aday adayı olan dava arkadaşlarımıza şimdiden başarı dileklerinde bulunuyorum. Aday adayı olan isimlerin her biri gerçekten yerel siyasete nitelik kazandıracak isimler. Önümüzdeki günlerde ise, aday adaylarımıza hem teşkilat mensuplarımıza, hem de Erzurum kamuoyuna tanıtmak amacıyla bir toplantı düzenleyeceğiz.” diye konuştu.
Öte yandan MHP Genel Merkezi’nin de uygun görmesiyle açıklanan Erzurum milletvekili aday adayları şunlar: Atilla Bedir, Cezmi Polat, Ecehan Tunçel, Ertürk Çimen, Fevzi Budak, Hakkı Kobal, İsmail Fırat, Jale Hülya Alcan, Kamil Aydın, Muhittin Çapadağ, Muhsin Yılmaz, Necati Güllülü, Nejmettin Taşçı, Nizam Işık, Nurullah Özkılıç, Rahmi Özkurt, Rıfkı Morkoç, Tuncay Kılınboz.
 

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 50 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 17 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
fakoc_25@hotmail.com 12 Nisan 2011 Salı 23:49

YAZIK YAZIK BU ERZURUM HALKINA. MHP NİN KALESİNİ YIKTINIZ.KAMİL AYDIN .ERTÜRK ÇİMEN E .EYVALLAH. BUNLRIN YATIRIMI VAR . BURDA YAŞIYORLAR .DİĞERLERİ NEREDE?????? BARİ GİDİP DİĞER ÜLKELERDE DOĞANLARIDA GETİRELİM .BU GÜZEL MEMLEKETE ADAY YAPALIM. ERZURUMDA MİLLET VEKİLİ OLACAK ADAM GİBİ ADAMMI YOK. GENEL MERKEZ. İLLAKİ SİZİN AYAĞINIZIN DİBİNDEMİ OTURMALI BU MEMLEKETİN ÇOCUĞU. AKP ADAYLARI MEMLEKETE SAHİP ÇIKMADI. 2011 OLİMPİYATLARININ KAYMAĞINI 3 5 KİŞİ YEDİ.ERZURUMLUYA NE FAYDASI OLDU. YİNE AYNI MİLLETY VEKİLLERİ ADAY.BIRAKALIM ERZURUM HALKI GÖÇSÜN GİTSİN.EYVAH EYVAH ANKARALILAR ERZURUMDAN ADAY.İTHAL ETTİK BU EVLİYALAR ŞEHRİNİ.

Yorumu oyla      8      4  
öz dadaş 7 Nisan 2011 Perşembe 11:49

veysel demirin dikkatine sen mhp nin hizmet yapmadığını söylüyorsun kısa süre iktidar olmasına rağmen afet kapsamına alınan erzurum tarihinde ilk defa alt geçit yollarla tanıştı kavşaklarla tanıştı ama sizin için hizmet önemli değil sizler göbekten bağlı ve gözlüğün tek camından bakan insanlarsınız taarım politkası sağlık politikası hangisini anlatalım ama kendi savunduklarınıza bakın hırsızlık,kalpazanlık, fuhuş ayyuka çıkmış ama bunlar sizin için mubah olabilir rabbim ülkücülerin yardımcısı olsun hepsine başarılar dilerim.

Yorumu oyla      6      4  
ha !!!! 6 Nisan 2011 Çarşamba 20:03

muhalefet olarak,MHP nin onda biri olan BDP'nin yaptiklarina bakin, bide MHP nin yaptiklarina...Hain BDP liler, ülkenin maddi manevi bütün degerlerinin dibini oyarken ortalarda görünmeyen MHP, secim zamani geldi ya; hemen esip-gürlemeye baslamis...Sormalarmi efendi, hal böyleyken, ne yüzle oy istersin !!! Bana AKP ne yapti sakin demeyin, alin elinize son secim sonuclarini ve bakin o bölgede bölücüler disinda kim var ! MHP nin olmadigi kesin !!!

Yorumu oyla      6      7  
yorgun demokrat_olurlu 30 Mart 2011 Çarşamba 10:13

Hiç kimse kusura bakmasın!Ben sayın ışık'ı destekliyorum.Sonradan olma çakma ülkücülerle benim işim olmaz.

Yorumu oyla      6      4  
KÖKSAL GÜNDOĞDU 30 Mart 2011 Çarşamba 09:32

Mhp nin şehrimizde iyi bir rüzgar yakalaması için adayları değerlendirirken yeni isimlere şans verilmelidir ve meclise bir dadaş kızını hep birlikte göndermeliyiz Jale Alcan hanfendiye başarılar ..

Yorumu oyla      7      4  
Murat Murgan 30 Mart 2011 Çarşamba 00:10

Necati Güllül nün aday olmsına sevindim gerçi hepsi birbirinden değerli adaylar ama Sayın Güllülü nün MHP mize çok daha fazla katkısı olacağını düşünüyorum. Zaten belediyedeki icraatlarıyla kendisini ıspatamış bir siyasi kendisine Erzuruma ve Mhp mize hayırlı olsun diyorum.

Yorumu oyla      6      4  
Zernişan Aydoğdu 29 Mart 2011 Salı 22:45

erzurumdan böylesine saygın bir bayanın bayan jale alcanın aday adayı olması erzurumlu bayanları onurlandırmış ve gururlandırmıştır bize sözünün eri seviyeli sorunları çözebilme kabiliyetine sahip mütevazi bir bayan aday gerekiyordu bulduk şükür kim mi? tabiki hülya jale alcan hanımefendi .dualarımız yüreğimiz sizinle biz bir avuç değil biz binlerce avuç dolusuyuz yolun açık olsun DADAŞ KIZI JALE ALCAN"

Yorumu oyla      6      4  
VEFA 29 Mart 2011 Salı 20:50

MİSAFİR1 BEY BENİM BAHSETTİĞİM ESERLERİN ÜZERİNDEN 25 SENE (ÇEYREK ASIR) GEÇTİ, O TARİHLERDE BU ESERLERİ YAPMAK VİZYON İSTER..ÇAYKARA PASAJINI YIKMAYA GEREK YOK SİZİN DÜŞÜNCENİZDE OLANLAR ÖZELLEŞTİRİP SATTI BİLE..YİNE O OTOGARIN USTUNDEN GEÇEN YILLARA RAĞMEN BUGÜN HALKA HİZMET EDİYOR..MENDERES CADDESİNİN İSE BUGÜN ERZURUM MERKEZDE NEREYE GIDECEK İSENİZ GEÇMEK ZORUNDA OLDUĞUNUZ BİR CADDE OLARAK LAYIKIYLA HİZMET EDİYOR,SİZ RAHAT OLUN O DÖNEMDE O CADDE AÇILIRKEN ERZURUMLULAR TEYYAREMİ İNECEK DİYE SERSENİŞTE BULUNMUŞLARDI.AMA BUGUN YETMIYOR BILE..TABİ VİZYON ISTER.SİZİNDE GÖRÜŞLERİNİZE SAYGI DUYUYORUM KEŞKE 25 YILDA USTUNE RAYLI SISTEMDE YAPAN ÇIKABİLSEYDİ. SAYGILARIMLA,

Yorumu oyla      6      4  
m.hanifi 29 Mart 2011 Salı 18:08

mhp camiasına hayırlı olsun ve başarılarının temenlı olur ınşallah ben encok kamil aydın beye başarılar dılerım hanifi şımşek

Yorumu oyla      6      4  
misafir1 29 Mart 2011 Salı 14:51

Vefa bey sizin dediğin o projeler Bana göre geri kalmış illere yapılan projelerdir. Siz otogarla övünürken Başke iller metro yaptı aynı tarihte. Konya da hafif raylı sistem yapıldı. (ankarayı saymıyoruz). Çaykarada Lalapaşada bana gore tarih yok edildi. Ne acıdırdki Çaykara Pasajını bir eser olarak sunuyoruz. Evet bana göre bir ucube ve hemen yıkılmalı. Türk tarihinde böyle bir eser ne yazıkki yok. Bence duygusal davranmayın gerçekçi olun lütfen

Yorumu oyla      6      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
HAS Parti aday belirliyor
HAS Parti’den Teoman Kümbet, Selahi Çınarlıoğlu, Recai Demirci, Zeki Aygün, ...
DYP geçmişini arıyor
Bir zamanlar Türk siyaset sahnesinin en çok ilgi gören ve her seçim öncesinde ...
SP de temayüle gidiyor
12 Haziran’da yapılacak olan 24. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde ...
 
ETB’den siyasi güç çağrısı
ETB Yönetim Kurulu Başkanı Hınıslıoğlu, Erzurum’un TBMM’de temsil sayısının ...
Tokat çirkinliğine tepki yağıyor
BDP İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel’in, Silopi’de Başkomiser Murat ...
Palandöken’den ‘Ahşap Konak’
Erzurum’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 93. Yıldönümü nedeniyle Palandöken ...
 
Çimen MHP’den aday adayı oldu
Milliyetçi Hareket Partisi İl eski Başkanı, işadamı Ertürk Çimen milletvekilliği ...
Erzurum sınavını Şahin yapacak
12 Haziran’daki genel seçimler öncesi en fazla aday adayı başvurusunun ...
Girişimcilerden siyasi çağrı
TÜGİK Konfederasyonu bünyesinde Erzurum’da kurulan Genç Girişimci İşadamları ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva