ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Atatürk Üniversitesi yeniden akredite edildi
Atatürk Üniversitesi yeniden akredite edildi
ETD ve  Türk Ocakları’ndan 24 Nisan tepkisi
ETD ve  Türk Ocakları’ndan 24 Nisan tepkisi
TÜBİTAK başarıyı ödüllendirdi
TÜBİTAK başarıyı ödüllendirdi
Tunceli yolunda heyelan tehlikesi
Tunceli yolunda heyelan tehlikesi
Ermenilerin katlettiği şehitler dualarla anıldı
Ermenilerin katlettiği şehitler dualarla anıldı
HABERLER>SİYASET
24 Mart 2011 Perşembe - 07:57

Çimen MHP’den aday adayı oldu

Milliyetçi Hareket Partisi İl eski Başkanı, işadamı Ertürk Çimen milletvekilliği başvurusu yaptı. İş adamı sıfatıyla 25 yıl Erzurum’da yatırım yaptığını ,istihdama katkı sağlayarak, ekonomiye katkı değer ürettiğini söyleyen Çimen, Erzurum’a siyasette de hizmet vermek istediğini vurguladı.

Çimen MHP’den aday adayı oldu

ERZURUM gazetesi
Milliyetçi Hareket Partisi İl eski Başkanı, işadamı Ertürk Çimen milletvekilliği başvurusu yaptı. İş adamı sıfatıyla 25 yıl Erzurum’da yatırım yaptığını ,istihdama katkı sağlayarak, ekonomiye katkı değer ürettiğini söyleyen Çimen, Erzurum’a siyasette de hizmet vermek istediğini vurguladı.
ERZURUM’U DADAŞÇA TEMSİL ETMEK İSTİYORUM
Milletvekilliği adaylık gerekçesini açıklayan Çimen, “ Yaklaşık dokuz yıldan beri ülkemizin iyi yönetilmediğini, özellikle güzel İlimiz Erzurum ve Doğu Anadolu Bölgesinin hak ettiği yatırım ve hizmetleri almadığını düşünüyor,ülkemizin geleceği açısından ise ümitsizim ve kaygı duyuyorum. Cumhuriyetin temellerinin atıldığı, Erzurum’u Yüce Mecliste bir Dadaş gibi temsil etmek,sizin sesinizi Dadaş’ça haykırmak için Milletvekili aday adayı oldum.” dedi.
7ERZURUM’A EKONOMİK ALANDA HİZMET VERDİM’
İşadamı olarak ekonomik bağlamda 25 yıldır Erzurum’a hizmet ürettiğini kaydeden Çimen açıklamasında şu görüşlere yer verdi, “İş adamı sıfatımla 25 yıldan beri güzel Erzurum’da yatırım yapmakta,istihdama katkı sağlamakta, ekonomiye katkı değer üretmekte ve sosyal hayatın içinde rol almaktayım.Yirmi yılı aşkın bir zamandan beri de Milliyetçi Hareket Partisi Erzurum teşkilatlarında aktif görevler üstlenerek siyasetle iştigal etmekteyim.2007 yılı Milletvekili Genel seçimlerinde Erzurum’dan Milliyetçi Hareket Partisi ikinci sıra Milletvekili adayı idim.Gerek iş hayatım,gerekse siyasi hayatım boyunca dürüstlük,hizmet aşkı ve hoşgörü temel ilkelerim olmuştur.Erzurum’un sorunlarını çok iyi biliyorum.Bu güzel şehrin Cumhuriyetten alacaklı olduğuna,Erzurum’un kalkınmasının Tarım, Hayvancılık, Turizm ve hizmet sektörü aracılığı ile olacağına inanıyorum.”
GÖÇ SORUNU
Erzurum’un göç sorununa değinen Çimen, göç problemini gidermek için çaba sarf edeceğini belirterek şöyle dedi, “ Büyük fedakarlıklarla bu bölgede yaşayanlardan vergi,sigorta ve diğer harçların aynı oranda alınmaması gerektiğini düşünüyorum.Erzurum’dan göçü önlemenin belki de en önemli yolu budur. İşte bu sebeplerden dolayı diyorum ki; Geliniz hep birlikte bu şehri layık olduğu yere taşıyalım,hep birlikte Cumhuriyetten alacaklarımızı tahsil edelim.”
ERZURUM MİLLETVEKİLİ ERZURUM’DA YAŞAMALI

Erzurum’dan seçilecek Milletvekilinin Erzurum’da yaşayan ve sosyal hayatı Erzurumlularla aylaşan biri olması gerektiğinin altını çizen Çimen şunları söyledi, “Milletvekili kendisini seçenleri unutmamalı,seçim bölgesini devamlı ziyaret etmelidir. Erzurum ekonomik sıralamada son on il arasında olmamalıdır.Bu noktaya getirenlerden hesap sorulmalıdır. Erzurum’un nüfusunun neden 750 binlere düştüğü iyi araştırılmalıdır.Göç mutlaka önlenmelidir. Erzurum’da tarım ve hayvancılık bitme noktasına gelmiştir.Erzurum’lu ya ithal et yedirenlerden hesap sorulmalıdır. Suları ile meşhur güzel ilimizde içilecek su kalmamıştır.Çeşme başlarında ki su kuyruğu çilesine son verilmelidir. Erzurum Spor’u kapattıranlardan hesap sorulmalıdır. Bütün bu olumsuzluklardan kurtulmanın yolu 12 Haziran 2011 de yapılacak olan Milletvekilliği Genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi ne destek vermekten geçer. Ben bunun için Milletvekili aday adayı oldum, bunun için Milliyetçi Hareket Partisinden aday adayı oldum.”                                                                               

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 20 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 8 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
29 Mart 2011 Salı 00:01

Ertürk Bey. Sizin gibi değerli arkadaşların ülke yönetiminde söz sahibi olması gerektiğine inanıyorum. Seçilmeniz ve Ankara'da görüşmemiz dileğiyle, saygılarımı sunuyorum. Yakup Baş.

Yorumu oyla      7      4  
Selim PUSAT 27 Mart 2011 Pazar 23:29

Görklü Rabbim; bu kutlu yolda yar ve yardımcınız olsun. Erzurum için en hayırlı işlere imza atacağınıza sonuna kadar inanıyorum. Erzurum'a seçimden seçime gelip aday olanları değil, sizi Türk Millletinin Büyük Meclisin'de görmek istiyoruz.

Yorumu oyla      6      4  
dadaş 27 Mart 2011 Pazar 20:58

Ertürk bey,birinci sıradan aday olmanı bekliyoruz.çünkü şehrimize hizmet verecek insansın.Allah hayırlı uğurlu etsin.

Yorumu oyla      6      4  
DR. MEHMET AKİF TOPALOĞLU 27 Mart 2011 Pazar 19:31

"Yüzyıllardır Vatan dedim barındım, Asyadan Geldim Nilden geçtim, Balkanlardan dolandım, Fırattan hayat Tunalardan kan aldım, Vatan dedim seni seçtim TÜRKİYEM" Sevgili kardeşim, VATAN DEYİP TÜRKİYEYİ VATAN SAYANLAR seninledir. Buna inan ve bu gücü arkanda bil. Sayın başkan bu ruh ve inancın sende fazlasıyla olduğunu biliyorum. Bugüne kadarki dik duruşun, siyasi ve iş hayatındaki başarılarınla Erzurum'u bir DADAŞ gibi Mecliste temsil edeceğine inanıyorum. ERZURUM SENSİZ, BU VATAN SAHİPSİZ DEĞİLDİR! Yukarıdaki mısraların sahibi ben ve benim gibi düşünenler; MHP'ye güç ve enerji katacak bir Vekil olarak seni Mecliste görmek istiyoruz. Allah yar ve yardımcın olsun. Ağabeyin Dr. Mehmet Akif Topaloğlu

Yorumu oyla      6      4  
Kürşad Tanrıkulu 25 Mart 2011 Cuma 23:57

Değerli başkan partinin en zor günlerinde 2002 yılında sahip çıktın.Erzurum da çok güzel yerlere getirdin,2007 yılında hakkın yenilmesine rağmen Ülkücüye yakışan BOZKURT duruşunla çalıştın nasip de yokmuş.İnşaalah bu sefer hem kendini hemde bir bozkurtu daha meclise taşırsın.Polisimize vurulan Tokat aslında Tğrk Milleti ne vurulmuş tokattır.Gelin Erzurum dan Türk Milletinin bölünmesi için ihanet edenlere bir OSMANLI ŞAMARINI 12 haziran seçimlerinde duruşun dan asla taviz vermeyen ağabeylerimize temsil gücünü vererek atalım.Allah yolunuzu açık etsin değerli başkanım.

Yorumu oyla      6      5  
turi 25 Mart 2011 Cuma 23:53

abi allah yolunu açık etsin 100lerce insana ekmek verdin her yıl vergi rekortmenleri arasına girdin bu memlekete çok şeyler kattın yerin birinci sıra yerin TBMMde bizi temsil etmek hayırlısı olsun inşallah

Yorumu oyla      6      5  
tortumlu 25 Mart 2011 Cuma 15:41

sayın baskanım sizin gibi bu bolgenin sorunlarını bilen ve yasayan birini en iyi yerlerde ve bakan olarakta gormek isteriz...umarım genel merkezimiz halkın sesini dinleyip bu sefer 1.sıradan aday yapar...yolunuz acık olsun...

Yorumu oyla      6      5  
ülkücü gençlik 25 Mart 2011 Cuma 12:20

umarız partimizin değerli büyükleri bir önceki seçimde yaptığı talihsiz sıralamayı bu sefer yapmazlar da, sizi de Allahın izniyle hak ettiğiniz birinci sırada görmek nasip olur. Bu şehrin sizin gibi gerçek vekillere ihtiyacı var daha da geç olmadan...işsizlik en büyük sorun mesela bu konudaki projeleriniz biz gençlik için çok önemli...Saygılarımla başkanım tekrar hayırlı olsun...

Yorumu oyla      6      4  
Ethem Çimen 25 Mart 2011 Cuma 10:02

emaneti ehline vermek ve emaneti takip etmek her kişinin değil er kişinin işidir.allahtan başkasına eğilmeyen baş ve gönül sahibi olmak en büyük hedeftir.herkes kendine yakışanı yapar..attığın adım milletimizin istikbali için hayırlara vesile olacaksa yolun ve bahtın açık olsun. unutma mahkeme kadıya mülk olmaz.sen bizim ailemizin yüz aklarından birisin,siyasetin insafsız labirentleri seni yormasın gölgelemesin yese düşürmesin ezelden ebede giden yolda iki cihan güneşinin methine mazhar olmuş bir millete mensup olmanın şerefinin yanında, millete hizmete koşmakta ayrı bir mutluluktur. görelim mevla neyler neylerse güzel eyler.....

Yorumu oyla      6      5  
selahattin tozlu 24 Mart 2011 Perşembe 23:33

Allah'ın izin ve keremiyle, ruhsatıyla ve nasibiyle Erzurumlular oy verecek ve sizler kazanacaksınız, başkomisere tokat atan fahişeden ve ona cesaret veren sekiz yıllık AKPkk'lılardan işte o zaman hesap sorulacak, devletin ve milletin bu kadar aşağılanmasına ve rezil edilmesine razı olamayacakların yapacağı bellidir diye düşünüyorum,

Yorumu oyla      6      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum sınavını Şahin yapacak
12 Haziran’daki genel seçimler öncesi en fazla aday adayı başvurusunun ...
Girişimcilerden siyasi çağrı
TÜGİK Konfederasyonu bünyesinde Erzurum’da kurulan Genç Girişimci İşadamları ...
Ucube’ye HAS yorum
Kars'taki İnsanlık Anıtı tartışmalarına HAS Parti Genel Başkan Yardımcısı ...
 
Çetinkaya’dan temayül teşekkürü
Adalet ve Kalkınma Partisi Erzurum Teşkilatı tarafından geçtiğimiz pazar ...
Alcan: ‘2011 seçimleri önemli’
12 Haziran’daki genel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) ...
Kadıoğlu delegelere teşekkür etti
12 Haziran’daki genel seçim öncesi AK Parti tarafından yapılan temayül ...
 
Gülyurt, TBMM’deki 8 yılını değerlendirdi
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) iki dönemdir Erzurum’u temsil eden Ak Parti
Başbakan’dan Erzurum’a müjde
Türkiye’nin Hızlı tren konusunda dünyadaki sekiz ülkeden biri olduğunu ...
‘Sermayemiz, Dadaşlığımızdır’
AK Parti Erzurum Milletvekili aday adayı İbrahim Aydemir, temayül oylaması ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva