ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
434 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı
434 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı
Kaçakçılara darbe
Kaçakçılara darbe
‘Nemrut’un Develeri’ görsel şölen oluşturdu
‘Nemrut’un Develeri’ görsel şölen oluşturdu
8 kilo uyuşturucu ele geçirildi
8 kilo uyuşturucu ele geçirildi
Jandarmadan terör operasyonu
Jandarmadan terör operasyonu
HABERLER>SİYASET
25 Mart 2011 Cuma - 06:52

Tokat çirkinliğine tepki yağıyor

BDP İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel’in, Silopi’de Başkomiser Murat Çetiner’e attığı tokada tepkiler büyüyerek devam ediyor. Erzurum Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hatem Tetik, BDP’li milletvekili tarafından Başkomiser Çetiner’e atılan tokadın hesabının mutlaka sorulması gerektiğini vurguladı.

Tokat çirkinliğine tepki yağıyor

SAMET ÖZÜNAL(GHA) -  BDP İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel’in, Silopi’de Başkomiser Murat Çetiner’e attığı tokada tepkiler büyüyerek devam ediyor. Erzurum Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hatem Tetik, BDP’li milletvekili tarafından Başkomiser Çetiner’e atılan tokadın hesabının mutlaka sorulması gerektiğini vurguladı.
ERZURUM’DAN TEPKİ YAĞIYOR
Silopi’deki Nevruz kutlamalarının bölücü terör örgütünün gösterisine dönüştürülmek istenmesine izin vermeyen Başkomiser Murat Çetiner’in BDP Milletvekili Sebahat Tuncel tarafından tokatlanmasına Erzurum’dan da tepki yağıyor. Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hatem Tetik, toplumun can güvenliği, huzur ve asayişinden sorumlu olan güvenlik güçlerine milletvekili de olsa hiç kimsenin el uzatamayacağını vurgulayarak, “Başkomiser Çetiner’e önce hakaret eden ardından tokat atma cüretini gösteren o kadına, bu pervasızlığının ve çirkinliğin hesabı mutlaka sorulmalıdır.” diye konuştu. Nevruz’un, yüzlerce yıl öteden gelen bir gelenek olduğunu, fakat bölücü terör örgütü mensuplarının Nevruz’u her fırsatta bir propaganda malzemesine dönüştürdüklerini dile getiren Başkan Tetik, “Hainlerin bu bölücü düşünceleri ve girişimleri yetmezmiş gibi, sırf ortamı germek ve provokasyon yapmak için şimdi de, güvenlik güçlerine hakaret ve darp eylemlerine başladılar. Bu kabullenilemez bir durumdur. Değil milletvekili, her kim olursa olsun, bu ülkenin askerine, polisine el uzatamaz. Uzatandan da bunun hesabı sorulmalıdır.” diye konuştu.
TETİK: BU BASİT BİR ŞİDDET OLAYI DEĞİL, PROVOKATİF EYLEMDİR… 
Erzurum Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hatem Tetik, yaptığı yazılı açıklamada şu görüşlere yer verdi: “Türk milletinin bağrından çıkan Türk askeri ve Türk polisi sahipsiz değildir. Bir avuç çapulcunun ve gözü dönmüş eşkıyanın kanlı elleri hiçbir şerefli güvenlik görevlisine uzanamayacaktır. BDP İstanbul Milletvekili Sebahat Tuncel’in Nevruz kutlamaları sırasında Şırnak Emniyet Müdürlüğü’nde görevli Başkomiser Murat Çetiner’e en ağır küfür ve hakaretler eşliğinde yalnızca görevini yapan Türk polisine tokat atmaya cüret eden bu densizi, bu haini şiddetle kınıyoruz. Bölücü örgüt mensupları ve onları siyasi zeminde temsil eden uzantıları ne yaparlarsa yapsınlar, bu milletin birlik ve beraberliğini bozamayacak, buna güç yetiremeyeceklerdir. Bu tokat, devlete karşı yapılmış bir hakarettir. Bu durum basit bir şiddet olayı olarak değerlendirilemez. Tamamen provokatif bir eylemdir. Bunun hesabı sorulmalı, emniyet teşkilatı mensuplarının sahipsiz olmadıkları gösterilmelidir.” şeklinde konuştu.
 

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
hayal 25 Mart 2011 Cuma 14:53

bi miletvekiline yakışmayacak bi davranış

Yorumu oyla      6      4  
tec dağlı 25 Mart 2011 Cuma 09:55

Daha dünün çobanı,bugün tokat atabiliyor O atılan tokat bu Devlete ve bu Millete atılmıştır.Ben şahsen çok şiddetli bir şekilde kınıyorum.O eller bir gün kırıla caktır.Ne istiyorsun sen be bayan? Kaşınıyor musun? O vatan evladına vurana kadar, gel hele bir de bana vur. Bak ki neler oluyor.O vatan evladı polis de o bayana vurmalıydı.Ama başka türlü vurmalıydı.Bak bayan, o vatan evladı sana bir vurursa seni iki seksen uzatır. Aklınızı başınıza alın.Bu tuzaklara gel meyin.Siz zorla belayı çağırıyorsunuz.Bu gidiş, hiç de iyi bir gidiş ve hayra ala met değil.Sizin o yöre insanını, bir felakete sürüklemeye hakkınız da yok.Siz o yörenin, sizin isteğiniz doğrultusunda olacağını mı sanıyorsunuz? Yanılıyor ve aldanıyorsunuz.Bugün sizi pohpohlayanlar yarın yumurta kapıya gelince yüzünüze bakmazlar.İyi bilin, evden kaçan kız,kö tü yola düşer.Siz orada böyle at oynata cağınızı unutun.Bu milletin sabrını da taşırmayın.Bunun karşılığını çok pahalı ödeyeceğinizi de iyi bilin.İyi düşünün.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Palandöken’den ‘Ahşap Konak’
Erzurum’un Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 93. Yıldönümü nedeniyle Palandöken ...
Çimen MHP’den aday adayı oldu
Milliyetçi Hareket Partisi İl eski Başkanı, işadamı Ertürk Çimen milletvekilliği ...
Erzurum sınavını Şahin yapacak
12 Haziran’daki genel seçimler öncesi en fazla aday adayı başvurusunun ...
 
Girişimcilerden siyasi çağrı
TÜGİK Konfederasyonu bünyesinde Erzurum’da kurulan Genç Girişimci İşadamları ...
Ucube’ye HAS yorum
Kars'taki İnsanlık Anıtı tartışmalarına HAS Parti Genel Başkan Yardımcısı ...
Çetinkaya’dan temayül teşekkürü
Adalet ve Kalkınma Partisi Erzurum Teşkilatı tarafından geçtiğimiz pazar ...
 
Alcan: ‘2011 seçimleri önemli’
12 Haziran’daki genel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) ...
Kadıoğlu delegelere teşekkür etti
12 Haziran’daki genel seçim öncesi AK Parti tarafından yapılan temayül ...
Gülyurt, TBMM’deki 8 yılını değerlendirdi
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) iki dönemdir Erzurum’u temsil eden Ak Parti
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Oyunun Müzakeresi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Ölülerin arkasından konuşmak ahmaklıktır!
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva