ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Atatürk Üniversitesi yeniden akredite edildi
Atatürk Üniversitesi yeniden akredite edildi
ETD ve  Türk Ocakları’ndan 24 Nisan tepkisi
ETD ve  Türk Ocakları’ndan 24 Nisan tepkisi
TÜBİTAK başarıyı ödüllendirdi
TÜBİTAK başarıyı ödüllendirdi
Tunceli yolunda heyelan tehlikesi
Tunceli yolunda heyelan tehlikesi
Ermenilerin katlettiği şehitler dualarla anıldı
Ermenilerin katlettiği şehitler dualarla anıldı
HABERLER>SİYASET
24 Mart 2011 Perşembe - 07:11

Erzurum sınavını Şahin yapacak

12 Haziran’daki genel seçimler öncesi en fazla aday adayı başvurusunun yapıldığı AK Parti’de, temayül yoklaması sonrası milletvekili adaylarını mülakata tabii tutacak komisyonlarda görev alacak başkan ve üyeler, belirlendi. Erzurum’dan aday adaylığı başvurusu yapan 120 isim, Ak Parti Genel Sekreteri İdris Naim Şahin'in başkanlığını yapacağı komisyonla mülakata girecek.

Erzurum sınavını Şahin yapacak

ERZURUM gazetesi
12 Haziran’daki genel seçimler öncesi en fazla aday adayı başvurusunun yapıldığı AK Parti’de, temayül yoklaması sonrası milletvekili adaylarını mülakata tabii tutacak komisyonlarda görev alacak başkan ve üyeler, belirlendi. Erzurum’dan aday adaylığı başvurusu yapan 120 isim, Ak Parti Genel Sekreteri İdris Naim Şahin'in başkanlığını yapacağı komisyonda, listeye girebilmek için ter dökecek.
ERZURUM ADAYLARI ŞAHİN’LE MÜLAKAT YAPACAK
24’üncü Dönem Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde milletvekili olarak yer alabilmek için Ak Parti’ye başvuruda bulunan aday adayları, genel merkezinde mülakata alınmaya başlandı. Bir hafta sürmesi beklenen mülakat sürecinde aday adayları, bir genel başkan yardımcısı ve dört üyeden oluşan komisyonlarda, neden milletvekili olmak istediklerini anlatacak. 120 aday adayı başvurusuyla ilk sıralarda yer alan
Meclise girebilmek için Ak Parti’ye başvuruda bulunan 120 aday adayı, Ak Parti Genel Sekreteri İdris Naim Şahin'in başkanlığını yapacağı 4 kişilik komisyonda, mülakata girecek. Mülakatta projelerini ve neden milletvekili olmak istediklerini anlatacak olan aday adayları, 6 kişilik listeye girmeye çalışacak.
KOMİSYON ÜYELERİ BELİRLENDİ
AK Parti'de temayül yoklaması sonrasında milletvekili adaylarını mülakata tabii tutacak komisyonlarda görev alacak başkan ve üyeler belirlendi.
AK Parti genel merkezinde aday adaylığı için başvuruda bulunan 5 bin 700 yakın isim bugünden itibaren mülakata alınmaya başlandı. Mülakatların yaklaşık bir hafta sürmesi bekleniyor. Bir genel başkan yardımcısı başkanlığında oluşturulan komisyonlar dörder üyeden oluşuyor. Her bir komisyonda bir bayan üye bulunuyor.
Komisyon başkanları ve sorumlu oldukları iller şöyle: Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Abdülkadir Aksu: Ankara 1. ve 2. bölge ile Çorum.
Teşkilattan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem: Diyarbakır, Erzincan, Ordu, Balıkesir, Bingöl, Hakkari, Kars, Kırşehir ve Manisa. Seçim İşleri Başkanı Haluk İpek: İstanbul 1., 2. ve 3. bölgeler
Medya ve Tanıtımdan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Çelik Haberleri'>Hüseyin Çelik: Adana, Ardahan, Maraş, Şırnak, Aksaray, Sakarya, Artvin, Bayburt ve Bartın. Dış İlişkilerden sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ömer Çelik: Bursa, Ağrı, Batman, Aydın, Karaman ve Yalova.
Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Nüket Hotar: Hatay, Elazığ, Kastamonu, Osmaniye, Kilis, Tekirdağ, Kırıkkale, Edirne, Niğde, Kırıklareli ve Gümüşhane. Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi: Gaziantep, Bilecik, Uşak, Karabük, Muş, Afyonkarahisar, Sivas, Burdur ve Manisa.
Ekonomik İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli: Eskişehir, Tunceli, Urfa, Bolu.
Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz başkanlığındaki komisyon ise Konya, Mersin, Van ve Çankırı. İdari İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı A. Edip Uğur: Kocaeli, Muğla, Yozgat, Denizli, Samsun, Kütahya, Rize, Bitlis ve Malatya. AR-Ge'den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Reha Denemeç: Antalya, Trabzon, Iğdır, Amasya, Adıyaman, Tokat, Kayseri, Giresun ve Zonguldak. AK Parti Genel Sekreteri İdris Naim Şahin'in başkanlığındaki komisyon ise İzmir, Çanakle, Isparta, Erzurum, Siirt, Sinop ve Nevşehir. -
 
 
 

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
hikmet can 24 Mart 2011 Perşembe 15:56

bu sınavdan erzuruma hayır gelmez.sınavı yapan bir kere erzurumu tanımıyor.

Yorumu oyla      6      4  
hasan doğru 24 Mart 2011 Perşembe 15:53

her seçimde böyle yoklama,sınav felan yapılıyor da ne oluyor. yine erzuruma faydası olmayan,erzurumdan haberi olşmayan birileri listeye yazılıyor.bir kere Kurumların başına getirilen yöneticilere bekınız bunlar hangi şehirdendir.tayinleri yapılırken vekiller neden erzurumlulara sahip çıkmadı.o zaman şu seçim zamanı ben de diyorum ki, erzurumlu vekile gerek yok.hepsini silin ve başka şehirden mebus seçin.olmaz mı. aday adaylarının zoruna mı gitti.iğneyi yiyince canınız yanıyor değil mi.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Girişimcilerden siyasi çağrı
TÜGİK Konfederasyonu bünyesinde Erzurum’da kurulan Genç Girişimci İşadamları ...
Ucube’ye HAS yorum
Kars'taki İnsanlık Anıtı tartışmalarına HAS Parti Genel Başkan Yardımcısı ...
Çetinkaya’dan temayül teşekkürü
Adalet ve Kalkınma Partisi Erzurum Teşkilatı tarafından geçtiğimiz pazar ...
 
Alcan: ‘2011 seçimleri önemli’
12 Haziran’daki genel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nden (MHP) ...
Kadıoğlu delegelere teşekkür etti
12 Haziran’daki genel seçim öncesi AK Parti tarafından yapılan temayül ...
Gülyurt, TBMM’deki 8 yılını değerlendirdi
Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) iki dönemdir Erzurum’u temsil eden Ak Parti
 
Başbakan’dan Erzurum’a müjde
Türkiye’nin Hızlı tren konusunda dünyadaki sekiz ülkeden biri olduğunu ...
‘Sermayemiz, Dadaşlığımızdır’
AK Parti Erzurum Milletvekili aday adayı İbrahim Aydemir, temayül oylaması ...
Temayül bitti sıra tanıtımda
Haftasonu Ak Parti tarafından gerçekleştirilen tanıtım ve temayül yoklamasının ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva