ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum nüfus yoğunluğu verileri açıklandı
Erzurum nüfus yoğunluğu verileri açıklandı
Erzurum Türkiye ortalamasını geçti
Erzurum Türkiye ortalamasını geçti
Vergi tahsilatında Erzurum farkı
Vergi tahsilatında Erzurum farkı
KUDAKA’dan 2 projeye fizibilite desteği
KUDAKA’dan 2 projeye fizibilite desteği
DAP BKİ’den proje bilgilendirmesi
DAP BKİ’den proje bilgilendirmesi
HABERLER>SİYASET
29 Ocak 2014 Çarşamba - 00:42

Kılıç istifa olayını değerlendirdi

Kılıç, İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın geçtiğimiz Pazar günü Belediye Başkanları Aday Tanıtım toplantısında Fetullah Gülen'e yönelik yaptığı konuşmanın ardından istifa ettiği öne sürülen Nihat Arslan'ın 1 ay önce Meclis üyeliği adaylığı için istifa ettiğini belirtti.

Kılıç istifa olayını değerlendirdi

ERZURUM (İHA) - AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın geçtiğimiz Pazar günü Belediye Başkanları Aday Tanıtım toplantısında Fetullah Gülen'e yönelik yaptığı konuşmanın ardından istifa ettiği öne sürülen Nihat Arslan'ın 1 ay önce Meclis üyeliği adaylığı için istifa ettiğini belirtti.
Kılıç, "AK Parti Erzurum İl Yönetim Kurulu üyesi Nihat Arslan, 1 ay önce Meclis üyeliği adaylığı için görevinden istifa etti. Geçtiğimiz Pazar günü Kazım Karabekir Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen Belediye Başkanları Aday Tanıtım Toplantısında Bakanımız Efkan Ala'nın, Fetullah Gülen'e yönelik konuşmasına tepki amacıyla istifa ettiği öne sürülen Arslan, daha önceden istifa etmiştir. Teşkilatımızda herhangi yeni bir istifa yoktur. Bu tür yaklaşımlar sadece partimize değil ülkeye de zarar verir. Biz AK Parti Erzurum İl teşkilatı olarak görevimizin başındayız, seçimlere hazırlanıyoruz. Halkımızın desteğiyle bu seçimlerden de büyüyerek, daha da güçlenerek çıkacağız." dedi.
Kılıç AK Parti İl Başkan Yardımcısı Mehmet Akif Kara ve Fevzi Şanal’ın istifa ettiği yolundaki iddialar konusunda bir açıklama yapmadı.

 
Hak-İş’te ‘taşeron işçi’ gündemi
 
Doğu’nun her yerinde kar var..
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 4 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
kocero 29 Ocak 2014 Çarşamba 20:49

Sayın Başkan istifa eden arkadaşların gerekçelerini bilemem Sayın Bakanın konuşmalarına tepkimi yoksa başka bir şey mi sebep oldu bilinmez, ama şunu söylemek gerekirse ak partinin Erzurum il ve ilçe teşkilatlarının tamamı istifa etmelidir orada çok riyakar adamlar var bütün cambazlar orada toplamışlar partide herkes birbirinin arkasından fırıldak çeviriyor inanın başkan bey Sayın Başbakanı bu millet paralel yapı ve nifak tohumlarına yem etmek istemiyor tüm gayretler onun için vatandaş nezdinde yoksa sizlerin o partiye bir getiriniz yok negatif yüklü yapınızla dudaklarınızı kemirerek insanları hiçe sayarak bir katkı sağlayamazsınız Sayın Başbakanıma bir çağrım olsun Erzurum parti teşkilatını lağvetsinler çünkü bu teşkilatla seçim kazanılmaz bu teşkilat eskiden gelenleri kapıda karşılıyordu şimdi ise içeriden kovmaya çalışıyorlar öyle bir şey oluşmuş eskiden bizim olsun mantığı hakimdi şimdi benim olsun mantığı hakim her şey sayın başbakanımız için sizler için değil sayın başkan.

Yorumu oyla      8      5  
aziz 29 Ocak 2014 Çarşamba 13:05

Sayın başkan Paralel yapıyı bu ilde kim her köşeye önemli müdürlüklere kim yerleştirdi.?Bu gün bu şehri vali bey mi yoksa paralel gücün il müdürleri mi yönetiyor?paralel güç denen yapı kaç tane il müdürlüğüne sahip?Milli eğitimde neler yapılıyor?Milli eğitimde yandaşlar nasıl paralel yapıya monte ediliyor??araştırmak ve çözüm üretmek lazım yoksa altınızı da üstünüzü de oyarlar.paralel yapının para kaynakları nereden ??paralel yapının topladığı paralar nereye gidiyor??bunları devlet yetkilileri araştırması lazım.yoksa yeni bir ergenekon mu oluşuyor diye endişeleniyoruz.

Yorumu oyla      11      5  
keleş 29 Ocak 2014 Çarşamba 11:41

asıl paralel yapılanma milli eğitimde .sayın devlet yetkilileri sodeslerde,ihalelerde argelerde nasıl bir yapılanma var bir araştırsınlar.meb öğretmenleri idarecileri fişlenmiş mi.paralel devlet bitecekse önce meb den başlanmalı.devletin içinde devlet,benden değilsen yok olacaksın mantığını yürüten yapılanma var mı bir baksınlar.sayın il başkanı paralel yapı ile ve ilçelerde nasıl konuşlanmış bir baksın.yönetimde olup sayın başbakana neler diyorlar. bunları temizlemesseniz sizde istifa etmek zorunda kalırsınız.selamlar

Yorumu oyla      11      4  
fatih 29 Ocak 2014 Çarşamba 10:47

sonuçta erzurumda hoca efendiye hakaret etmek çok yanlış.

Yorumu oyla      18      10  
ejder tepesi 29 Ocak 2014 Çarşamba 10:18

Ölen ölür,kalan sağlar bizimdir.İnsanlar riyâkâr ve münafık olmamalılar.Bu çok tehlikeli bir harekettir.Zaten eğer bunun için istifa ettilerse onların bu partide yerleri yoktur.Türkiye'yi cemaat değil, milletin iradesi ile seçilmiş hükümet idare edecektir.Peki bu iki riyakârlara sormak lazım,o holding patronu inançlı,Müslüman, bu ülkenin seçilmiş Başbakanına "bu arkadaş, Firavun,Nemrut,Ebu Leheb gibi" izansız, düstursuz,küçümseme,kibir, gurur, enaniyet içerisinde,kin ve öfke dolu hiçbir Müslümanın kabul etmeyeceği sözleri söylerken niye o zaman "siz bizim Başbakanımıza bunu söyleyemesziniz" deyip de tepki göstermediler.Allah riyâkârları affetmediği gibi,Müslümanlar da affetmeyecektir.Eğer bunun için istifa ettiyseniz,size güle güle,uğurlar olsun demiyoruz.Yolunuz açık olsun da demiyoruz.

Yorumu oyla      10      16  
misafir 29 Ocak 2014 Çarşamba 06:40

ben ilk defa Erzurum da akp istifa eden gördüm .Saşırdım gerçekten

Yorumu oyla      13      6  
Aslan Dadaş 29 Ocak 2014 Çarşamba 02:18

Zaten hep partinizin fikirlerini ve politikasını beğenmeyenler ya ülkeye zarar veriyor ya da darbeci oluyor ne hikmetse. Mehmet Akif Kara ve Fevzi Şanal’ın istifalarını niye yalanlayamıyorsunuz?

Yorumu oyla      27      11  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Demirci öngörülerini anlattı
CHP’nin Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdülkadir Demirci, Mustafa ...
‘Topçuoğlu dadaşlığı ve hizmetleriyle yad edilecek’
AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Erzurum Şoförler ve Otomobilciler ...
Orhan projelerini muhtarlara paylaştı
AK Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Muhammet Cevdet Orhan, Belediye ...
 
SP’den Akyıldız için taziye mesajı
Saadet Partisi Erzurum Teşkilatı, Esenyurt MHP seçim bürosuna yapılan ...
Erzurum’da miting alanları güncelleştirildi
Erzurum’da miting alanları ve yürüyüş güzergahları tekrar gözden geçirilerek, ...
'17 Aralık Gezi'nin devamı'
Milletvekili Yavilioğlu, 17 Aralık operasyonunun, Gezi olaylarının, Ergenekon’un, ...
 
Ala’dan 17 Aralık değerlendirmesi
Bakan Ala, 17 Aralık operasyonuna ilişkin, “Bu siyasal istikrara darbedir” dedi.
‘Bunun hesabını verecekler’
Ala, “Devletin kurallarına rağmen devletin kurumları içerisinde o kuralları ...
Ala’ya yoğun ilgi
İçişleri Bakanı Efkan Ala, memleketi Erzurum’da esnafı ziyaret etti.
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva