ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Ağırman’dan Oltulu sporculara destek
Ağırman’dan Oltulu sporculara destek
‘Erzurum doğalgazına kardeş geliyor’
‘Erzurum doğalgazına kardeş geliyor’
Çakmak: ‘Hemşirelik çok kutsal bir meslek’
Çakmak: ‘Hemşirelik çok kutsal bir meslek’
Yaz'ı beklerken, kış geldi, çattı
Yaz'ı beklerken, kış geldi, çattı
Kaçak sigara operasyonu: 10 gözaltı
Kaçak sigara operasyonu: 10 gözaltı
HABERLER>SİYASET
28 Ocak 2014 Salı - 15:47

Demirci öngörülerini anlattı

CHP’nin Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdülkadir Demirci, Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan CHP’nin, bu güne kadar olduğu gibi bundan böylede varlığını devam ettireceğini söyledi.

Demirci öngörülerini anlattı

ERZURUM (İHA) - CHP’nin Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdülkadir Demirci, Mustafa Kemal Atatürk tarafından kurulan CHP’nin, bu güne kadar olduğu gibi bundan böylede varlığını devam ettireceğini söyledi. Başkan adayı Demirci, Cumhuriyet Halk Partisi’nin önce yerel seçimlerde, daha sonra da milletvekili genel seçimlerinde büyük başarı elde ederek, iktidar olacağını belirtti. Başkan adayı Demirci, “Kazanan ülkemiz olacak” dedi.
17 Aralık operasyonları ile panikleyen AK Parti’nin sonunun yaklaştığını ifade eden Demirci, birçok ilde olduğu gibi Erzurum’unda sosyal demokrat belediyecilik ile tanışarak, bir daha vazgeçmeyeceğini söyledi. CHP olarak yerel seçimlerde iddialı olduklarını kaydeden başkan adayı Demirci, “Bizler hiçbir ayrım gözetmeksizin, ülkesine bağlı vatanseverlerin, demokratların, Ülkücülerin ve daha önce AK Parti’ye güvenerek oy vermiş, şimdi işe gerçeği görmüş herkesten oy istiyoruz. Çünkü Cumhuriyet Halk Partisi kurtuluşun tek çaresidir. Cumhuriyet Halk Partisi bağımsızlık mücadelesi vermiş kadrolar tarafından kurularak uzun yıllar ülkenin gelişmesinde, kalkınmasında, modern ve çağdaş bir yapıya kavuşmasında önemli hizmetler ve yatırımlara adını yazdırmıştır. Ulusal sanayi ve ekonominin gelişmesine öncülük etmiş tek parti konumunun tüm olanaklarını elinde tutmasına karşın, çok partili rejime geçiş sağlayarak Türkiye’nin demokratikleşmesinin önünü açmıştır. Bütün bu özelliklerinden dolayıdır ki Erzurum’da, 30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri’nde tercihlerini Cumhuriyet Halk Partisi’nden yana kullanacak, çok geçmeden modern ve çağdaş bir kentte yaşamanın mutluluğunu tadacaktır” dedi.
CUMHURİYETİN KAZANIMLARI YOK EDİLİYOR…
Cumhuriyet ile elde edilen kazanımların mevcut iktidar tarafından birer birer yok edilmekte olduğuna vurgu yapan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdülkadir Demirci şunları söyledi: “Hukuksuzlukların ve yolsuzlukların önünü kesecek, Atatürk devrimlerine gönülden inanmış olan bizlere önemli görevler düşmektedir. Bu mücadeleleri yaparken hukukun üstünlüğüne olan inancımızı asla kaybetmeyeceğiz. Haklılığımız, halkımızın desteği ile anlam bulacaktır. Onurlu, kararlı, ilkeli duruşumuz halkımızın Cumhuriyet Halk Partisine olan güvenini arttıracak, partimiz gün geçtikçe güçlenerek büyüyecektir. Halkın taleplerini hiçe sayan, demokratik haklarını kullanmaya çalışan insanlarımıza karşı acımasız davranan, cop ve gaz bombaları ile karşılık veren, biz-siz gibi söylemler ile insanlarımızı kutuplaştıran, bir iktidar ile karşı karşıyayız. Bütün baskılara, dayatmalara, yıldırmalara rağmen haksızlıklara, yolsuzluklara karşı omuz-omuza durmadan ilerleyeceğiz.”
CHP Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan adayı Abdülkadir Demirci, yeni bir siyasi devrim gerçekleştirmeye hazır olduklarını söyleyerek, Erzurum’da zaferin CHP tarafından kazanılacağını ve Erzurum halkının sosyal belediyecilik anlayışı ile buluşacağını sözlerine ekledi.

 
‘Topçuoğlu dadaşlığı ve hizmetleriyle yad edilecek’
 
KHB, 2013 Erzurum sağlık verilerini açıkladı
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
DOĞRU SÖYL.DOKUZ KÖY.KOVARLAR 29 Ocak 2014 Çarşamba 15:44

LOZAN ANTLAŞMASI BİR MAĞLUBİYETTİR.CEPHEDE KAYBETMEYEN ÜLKEMİZ HEP MASADA KAYBETMİŞTİR SON ÜÇYÜZ YILIN EN ŞAHSİYETLİ DİK DURUŞUYLA MİLLİ DURUŞUYLA DIŞ GÜÇLERDEN EMİR ALMAYAN HALKTAN EMİR ALAN VE HİZMET EDEN BU HÜKÜMETE İKTİDARIYLA MUHALEFETİYLE TARAFLI TARAFSIZ DESTEK VERMELİYİZ PRANGALARINI KIRMIŞ DIŞ GÜDÜMDEN KURTULMUŞ ÜLKEMİZİ ESKİ GÜNLERİNE DÖNDÜRMEK İSTİYORLAR DIŞTAN VE İÇTEKİ UZANTILARIYLA VAR GÜÇLERİ İLE SALDIRIYORLAR BU SALDIRI KARŞISINDA BİR VE BERABER OLMALIYIZ YOKSA DIŞ GÜÇLERİN OYUNCAĞI OLAN ÜÇÜNÇÜ SIRADAN BİR İMF KAPILARINDA DİLENEN ÜLKE OLACAĞIZ ERZURUMDA PROJELERİYLE İCRAAT YAPAN MUHALEFET BELEDİYE BAŞKANLARINI GÖRMEK İSTERİZ ESKİŞEHİR BELEDYE BAŞKANI SN BÜYÜKERŞEN GİBİ EMİN ELLERDE MUHALEFET AYRIMI YAPMADAN ÖRNEK VE MODEL BİR ŞEHİR NASIL OLUR TÜM TÜRKİYEYE GÖSTERMİŞTİR KUTLARIZ ERZURUMDA NİYE OLMASIN.

Yorumu oyla      7      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
‘Topçuoğlu dadaşlığı ve hizmetleriyle yad edilecek’
AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Erzurum Şoförler ve Otomobilciler ...
Orhan projelerini muhtarlara paylaştı
AK Parti Aziziye Belediye Başkan Adayı Muhammet Cevdet Orhan, Belediye ...
SP’den Akyıldız için taziye mesajı
Saadet Partisi Erzurum Teşkilatı, Esenyurt MHP seçim bürosuna yapılan ...
 
Erzurum’da miting alanları güncelleştirildi
Erzurum’da miting alanları ve yürüyüş güzergahları tekrar gözden geçirilerek, ...
'17 Aralık Gezi'nin devamı'
Milletvekili Yavilioğlu, 17 Aralık operasyonunun, Gezi olaylarının, Ergenekon’un, ...
Ala’dan 17 Aralık değerlendirmesi
Bakan Ala, 17 Aralık operasyonuna ilişkin, “Bu siyasal istikrara darbedir” dedi.
 
‘Bunun hesabını verecekler’
Ala, “Devletin kurallarına rağmen devletin kurumları içerisinde o kuralları ...
Ala’ya yoğun ilgi
İçişleri Bakanı Efkan Ala, memleketi Erzurum’da esnafı ziyaret etti.
Ala’dan hizmet teşekkürü
Erzurum'da bir dizi gezi ve incelemede bulunan İçişleri Bakanı Efkan Ala, ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva