ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik 
Lokanta ve kafelerde KDV oranında değişiklik 
Hainlere ait EYP ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi
Hainlere ait EYP ve çok sayıda mühimmat ele geçirildi
Erzurum’un şirketleşme performansı düşüşte
Erzurum’un şirketleşme performansı düşüşte
MEB’den Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli
MEB’den Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli
Hainler Avrupa’nın başına bela oldu
Hainler Avrupa’nın başına bela oldu
HABERLER>SİYASET
27 Ocak 2014 Pazartesi - 12:06

'17 Aralık Gezi'nin devamı'

Milletvekili Yavilioğlu, 17 Aralık operasyonunun, Gezi olaylarının, Ergenekon’un, Balyoz’un devamı olduğunu söyledi.

 17 Aralık Gezi nin devamı

 E.MEHMET YILMAZ - ELİF HASANÇEBİ - ÖZGE BOZO
 ERZURUM (İHA) - Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Darbeleri Araştırma Komisyonu Üyesi ve AK Parti Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, 17 Aralık operasyonuna ilişkin, "AK Parti hükümetine, Mısır’daki Mursi hükümeti akıbetini yaşatmak istiyorlar" dedi.
 Kazım Karabekir Kapalı Spor Salonu'nda düzenlenen AK Parti'nin Erzurum Belediye Başkanları Aday Tanıtım toplantısında konuşan AK Parti Erzurum Milletvekili Cengiz Yavilioğlu, 17 Aralık operasyonunu değerlendirdi. Operasyonun AK Parti hükümetine yönelik olduğunu söyleyen Yavilioğlu, “AK Parti geleneğine, davasına, o yüce davaya ve o yüce çizgiye kastedilmek isteniyor. Bu küçük bir şey değil, büyük bir olaydır. Sizin iktidar olmanızı isteyen, sizi iktidara taşımak isteyen insanlar yok edilmek isteniyor. 17 Aralık ile birlikte, yeni bir süreç başladı. Bu sürecin planlayıcılarını, organizatörlerini, destekleyicilerini, dış ve iç bağlantılarını, uzantılarını iyi bilin, biz de biliyoruz" şeklinde konuştu. Milletvekili Yavilioğlu, 17 Aralık operasyonunun, Gezi olaylarının, Ergenekon’un, Balyoz’un devamı olduğunu söyledi. Yavilioğlu, "17 Aralık operasyonunun, Menderes’e, Özal’a, Erbakan’a yapılanların devamı olduğunu çok iyi biliyoruz, masum bir yolsuzluk, hırsızlık, temizlik davası olmadığını da biliyoruz. Çünkü biz yine biliyoruz ki, bu iktidardan daha temiz bir iktidar bugüne kadar gelmedi. 17 Aralık’ın, 3. köprüye, 3. havalimanına, Kanal İstanbul’a, Marmaray’a, nükleer santrallere yönelik yapıldığını biliyoruz. Yani, sadece 2013 yılındaki toplam 126 milyarlık bir yatırıma yönelik olduğunu, sizin geleceğinize yönelik olduğunu çok iyi biliyoruz” dedi.
 Milletvekili Yavilioğlu, “17 Aralık’ın barış ve çözüm sürecine, kardeşliğe, her kesimden insanın hayatta kalmasına yönelik olduğunu biliyoruz. TIR'ları bahane ederek, TIR'lardaki milli mahremiyeti ifşa etme alçaklığını yaparak, İnsani Yardım Vakfı (İHH) gibi bir yardım kuruluşunu terörize ederek, Türkiye Cumhuriyeti'ni terör örgütüyle ilişkilendirip, uluslararası savaş mahkemelerinde yapılanmak ve bu suretle AK Parti hükümetine, Mısır’daki Mursi hükümeti akıbetini yaşatmak olduğunu biliyoruz” diye konuştu.

 
Ala'dan sert tepki
 
Gökçek Erzurumluları ağırladı
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
misafir 27 Ocak 2014 Pazartesi 14:21

çok saçma yolsuzluğa karşı durmak neden darbe oluyor.o zaman iski olayı ecevite anayasa kitabı atılmasıda darbe idi.en dürüst siyaset adamları atatürk ve ecevit idi gerçek vatansever ikisinede Allah rahmet etsin.gezi olaylarıda sabah namazı vakti iki gün üstüste çadırların yakılması ve uyuyan insanların üzerine avm için gaz sıkılmasından büyüdü.hiç sokağa çıkmaya niyeti olmayan 80 lik vatandaşlar bile buna dayanamadı.yolsuzluk yok mu yani.

Yorumu oyla      15      8  
saf vatandaş 27 Ocak 2014 Pazartesi 14:03

Bizler herhalde çok saf sizler çok akıllısınız vatandaşın gözü yok kulağı duymuyor siz ne derseniz inanacaklarını zannediyorsunuz.Menderes idam edildi sayın vekil idam 17 aralıkla neresi benziyor.iddianıza göre 17 aralıkta darbe yapanları siz sürdünüz biryerlere. Hala mağduriyet edebiyetı.Mağdur değil mağrursunuz,kibirlisiniz. Millet artık görüyor,görmesi lazım.

Yorumu oyla      15      6  
desire 27 Ocak 2014 Pazartesi 13:50

Körler sağırlar birbirini ağırlar...Haberler de,yazarlar da,yorumcular da maaşallah hep iktidarı övüyor.Erzurum'dan bakınca her sey güllük gülistanlık!Acaba o gözlükleri çıkarınca gerçekleri görebilecek misiniz?

Yorumu oyla      14      6  
ejder tepesi-c 27 Ocak 2014 Pazartesi 13:41

siyasi partilere yamadılar, ama artık bu aziz millet bu zokayı yutmuyor.Eğer mert ve erkek iseler çıksınlar, bir siyasi parti kursunlar ve o siyasi arenada boy göstersinler, nasıl olsa hizmet bir yutturmaca idi,zaten siyasileştiler.17 Aralık operasyonu,siyasi sürece etki etme ve hükümetin siyasi gücünü paylaşmak idi.Ama hükümet buna "hopp bir dakika" dedi."Sen siyaste destek olabilirsin ama siyasi gücü seninle paylaşamam" dedi ve kıyamet burada koptui İfşa edildiler.Bütün yüzleri ortaya çıktı.Şu andaki 17 Aralık operasyonu derbenin yerine geçen bir şeydir, yani bal gibi darbedir, hükümete karşı.Ama,Allah bu aziz,yüce, bayraktar milletin yanındadır.Bu aziz millet bu tür ihanet krizlerini çok aşmıştır ve bu krizi de Allah'ın yardımı ve aziz milletimizin yardımıyla yine aşacaktır.

Yorumu oyla      9      12  
siyami 27 Ocak 2014 Pazartesi 13:40

e. tepesi...adaplı ol edepli ol...her konuya maydanoz olma. bu işler senin boyunu aşar..

Yorumu oyla      12      5  
ejder tepesi-b 27 Ocak 2014 Pazartesi 13:31

saf oluşumuza verin" demişti.Zaten bunlar hiçbir kritik dönemde halktan yana olmadılar,halkın yanında olmadılar, hep cuntacı ve darbecilerin ve İstanbul sermaya lobisinin yanında oldular, onlarla birlikte oldular.Çünkü merkezleri ABD ve Siyonistlerden emiri böyle alıyorlardı.Ama böyle olması iyi oldu.17 Aralık'ta,düğmeye bastık dediler ama yanlış yaptılar.Bu millet bunları iyi anladı.Artık halk bunlara güvenmiyor.Bunlar halen bunun farkında değiller.17 Aralık yaftası ile halkın hükümete dsteğinin kaybolacağını sandılar, yanıldılar.Kendi destekleri kayboldu.Allah planlarını başlarına geçirince başarısız oldular ve büyük bir itibar kaybettiler. Artık bir adamı değil, bir holding patronu din düşmanları ile işbirliği yapan bir siyaset adamı oluverdi.Operasyondaki deliller temelsiz ve üretilmiş idi.Eğer böyle olmasaydı,dosyanın bir başka savcıya verimesinde neden şiddetle karşı çıktı, o savcı.Artık maskelri düştü. Bugüne kadar her boyaya girdiler,artık renkleri kalmadı,hep kendilerini

Yorumu oyla      7      13  
ejder tepesi,a 27 Ocak 2014 Pazartesi 13:11

Evet Sayın Milletvekilim, 17 Aralık ihanet operasyonu ile bu eperasyonlar üst üste örtüşmektedir.17 Aralık bir ABD destekli küresel bir operasyondur.Dünyaya yayılan bu hareket,dünyaya Türkiye'den değil,ABD'deki merkezinden bakmaktadır.Buradaki merkezin bekası,konumu ve faaliyetleri bakımından çok çok önemlidir.Menfaat algısı orasıdır. Bunların gerçek ev sahibi ABD olduğu için,ABD ile mülahazalarını her şeyin üstünde tutmaktadırlar.Bunlar,devlet benim oldu düşüncesine katılma vehmi içerisindeler.Zaten malum bedduada da sanki benden izinsiz işler yaptın, ben de sana işte böyle beddua ederim,der gibi.Bunlar demokrasinin meşruiyeti olan halkın iradesinin hükümet ile beraber yönetime sansımasından son derece rahatsızlar.Bunlar yıllardır göstermedikleri münafık tavırları ile gelen hükümetlere ve bu aziz millete tabiri caizse zokayı yutturdular.Hükümetleri ve Müslümanları uyuttular.Bu millet bunlardan bunu hiç beklemiyordu.Arınç'ın dediği gibi "Bu kadar alçalabileceklerini beklemiyorduk,

Yorumu oyla      6      14  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ala’dan 17 Aralık değerlendirmesi
Bakan Ala, 17 Aralık operasyonuna ilişkin, “Bu siyasal istikrara darbedir” dedi.
‘Bunun hesabını verecekler’
Ala, “Devletin kurallarına rağmen devletin kurumları içerisinde o kuralları ...
Ala’ya yoğun ilgi
İçişleri Bakanı Efkan Ala, memleketi Erzurum’da esnafı ziyaret etti.
 
Ala’dan hizmet teşekkürü
Erzurum'da bir dizi gezi ve incelemede bulunan İçişleri Bakanı Efkan Ala, ...
Büyükşehir Ala’yı ağırladı
İçişleri Bakanı Efkan Ala, Erzurum Büyükşehir Belediyesini ziyaret etti.
AK Parti aday adayları tek ses
AK Parti İlçe Belediye Başkan aday adayları Genel Merkezin aday tespitine ...
 
Kızıloğlu, Hınıs adayını tanıttı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu düzenlediği ...
CHP’li Gençler Mumcu’yu andı
Gazeteci-yazar Uğur Mumcu, ölümünün 21'nci yılında, CHP Erzurum Gençlik ...
Yaptırmış’tan vefa ve siyasi olgunluk dersi
Yaptırmı, “3.dönem için başvurumuzu yaptık ve yaşanan değerlendirme sonucunda ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva