ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
 Komisyon İliç ilçesinde olay yerini inceledi
 Komisyon İliç ilçesinde olay yerini inceledi
2024-ALES/1 sonuçları açıklandı
2024-ALES/1 sonuçları açıklandı
Erzurum'da faal mükellef sayısında kesintisiz artış
Erzurum'da faal mükellef sayısında kesintisiz artış
'Teşekkürler Büyük Erzurumspor Taraftarı'
'Teşekkürler Büyük Erzurumspor Taraftarı'
Erzurum’da kaçak göçmen operasyonu
Erzurum’da kaçak göçmen operasyonu
HABERLER>SAĞLIK-YAŞAM
27 Ocak 2014 Pazartesi - 12:39

Gökçek Erzurumluları ağırladı

Süleyman GÜRAKSIN-Erzurum Dernekler Federasyonu (ERDEF) Yönetim Kurulu ve ERDEF bünyesinde faaliyet gösteren dernek yöneticileri Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i ziyaret etti.

Gökçek Erzurumluları ağırladı

Erzurum Dernekler Federasyonu (ERDEF) Yönetim Kurulu ve ERDEF bünyesinde faaliyet gösteren dernek yöneticileri Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'i ziyaret etti.
Gökçek’e adaylık sürecinde başarılar dileyen ERDEF yöneticileri, seçimlerin ülke için hayırlı olması temennisinde bulundu.
ERDEF Yönetim Kurulu Başkanı Feridun Ünal,  Erzurumluların duruşları ve etkinlikleriyle Ankara’nın bir rengi olduğunu vurgulayarak,  derneklerinin sosyal-kültürel faaliyetlerinde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'ten destek gördüklerini, bu desteğin Erzurum'un özellikle kış turizmini de kapsaması hususunda beklenti içerisinde olduklarını kaydetti. ERDAF yönetimi ve bünyesindeki Dernek yöneticilerini tanıtan Ünal,  Erzurumluların bulundukları her yere huzur ve barış taşıdıklarını ifade etti.
GÖKÇEK’İN AÇIKLAMASI
Erzurumluların ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu beyan eden Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, seçim ve 17 Aralık sürecini değerlendirdi.30 Mart 2014 tarihinde yapılacak yerel seçimlerin genel seçim atmosferine büründüğünü kaydeden Gökçek, Gezi, ODTÜ ve 17 Aralık olaylarının uluslararası güçler tarafından organize edildiğini, küçülen Avrupa'ya rağmen büyüyen bir Türkiye'nin istenmediğini söyleyerek, sürecin bir siyasi komplo olduğunu vurguladı.
Türkiye’de  son 10 yıl da ihtiyaç sahibi fakir fukara, garip, gurebaya yaklaşık 107 katrilyon maddi destek sağlandığını, Türkiye'nin özellikle ihtiyaç sahibi ülkelere (Afrika) dahi ciddi kaynak aktardığını anlatan Gökçek, hızlı tren, Türk-sat uydusu, İstanbul'a 3’üncü havalimanı ve 3’üncü köprü yapılması, Savunma sanayinde dışa bağımlılığın azalması yolundaki yatırımların, dış mihrakları ürküttüğünü, Gezi olaylarını ünlü spekülatör Saros'un finanse ettiğini, aynı benzerlikteki olayların Tayland ve Ukrayna'da sahnelendiğini, Gezi ve ODTÜ olaylarında başarı sağlayamayan zihniyetin 17 Aralık hadisesini gündeme aldıklarını belirtti.
Hükümete yolsuzluk suçlaması yapanların 1999’da ülkeyi yasa boğan deprem de yurtdışından gelen nakdi yardımları ödeyemedikleri memur maaşlarına aktardıklarını hatırlatan Gökçek, bu gün ülke içi ve ülke dışına katrilyonlarla yardım yapan bir yönetimin yolsuzlukla suçlanmasını anlayamadığını kaydetti. Gökçek, 17 Aralık komplosu ile Türk Siyasetinin yeniden dizayn edilmeye çalışıldığını, AK Partiyi bitirip, CHP'yi sağ tandans lı vatandaşlara kapılarının açtırıldığını, bunun örneğinin CHP’nin Belediye Başkan adaylarından da anlaşılacağını anlatarak,  MHP de de sıkıntı yaratma gayretleri içerisine girildiğini, Devlet Bahçeli'nin partiden uzaklaştırılmasının sağlanarak Ülkücü Gençlerinde sokak hareketlerine çekilmek istendiğini öne sürdü.
Gökçek iktidara destek çıkılmasını, yükselen Türkiye ye sahip olunmasının altını çizdi.
Federasyon Başkanı Feridun Ünal da oynanan çirkin oyunların farkında olduklarını, Sivil Toplum Kuruluşlarına önemli görevler düştüğünü bu çerçevede dürüst, çalışkan ve hizmet sevdalılarının yanında yer aldıklarını belirtti..
 DADAŞ DUASI
Toplantıya katılanların kendilerini tanıtımı esnasında bir Erzurumlunun Melih Gökçek'e  izafeten; " Yerel seçimlerde başarılı olacağı, bunun iki ana nedene dayandığını, birinci sebebin Hacı Bayram-ı Veli Hazretlerine ve külliyesine olan hizmetinin, 2’inci nedenin de Erzurum ve dolayısıyla Dadaşlardan aldığı duaların olduğu şeklindeki sözleri beğeni ve alkış aldı.
 

 
'17 Aralık Gezi'nin devamı'
 
Ara transferde gelenler ve gidenler
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Mete Babaoğlu 28 Ocak 2014 Salı 08:35

Bu haberinizle inşallah Ankara'dan da Erzurum'a hizmet gitmesinde bir vesile olmuş olursunuz. Bir Erzurumlunun Türkiyenin başkenti Ankara'dan Erzurum için yaptığı güzel haberler için teşekkürlerimi sunuyor ve başarılarınızın devamını diliyorum.

Yorumu oyla      6      4  
Cahide 27 Ocak 2014 Pazartesi 19:10

ERDEF Başkanı önemli ve güzel bir tespitte bulunmuştur. Erzurumlu yani DADAŞ bulunduğu yere huzur-güven verir. Örf ve adetleriyle renk katar. Birleştiricidir,ayrımcılığa pirim vermez.

Yorumu oyla      6      4  
Erdal 27 Ocak 2014 Pazartesi 18:42

Erzurum'u Erzurum yapan Erzurum kültürü, örf ve ananesi ile yetişmiş Erzurum dışında yaşayan Erzurumlulardır. Erzurum'u temsil etmek, Erzurum dışında yaşayan bir Erzurumlu olmak gerçekten çok zor. Bin kere düşünüp bir kere adım atmalısın. Erzurum'u temsilen bu görevi üstlenmiş Erzurum Dernekler Federasyonu komitesine teşekkür ederim. Erzurumlu vefalıdır. Erzurumlu doyduğu yere hıyanetlik yapmaz ve düşünmez. Her şeyin hakkını en iyisinden verir, yerine getirir. Federasyon üstüne düşen görevi yerine getirmiştir. Tabi tüm organlara, kurumlara eşit mesafede durmasını da bilir. Bilmelidir. Ayrıca haberi bizlere tüm olguları ile ulaştıran Erzurum gazetesi.com uhdesinde Süleyman Güraksın kardeşime de yürekten teşekkürler. Sevgi dolu selam ve dualarımla.

Yorumu oyla      6      4  
vah vah 27 Ocak 2014 Pazartesi 14:31

valla dadaşların duasının melih gökçekle olduğunu söyleyen Erzurumlu kendi adına konuşmuş,bir Erzurumlu olarak dualarım kesinlikle Melih Gökçekle değil.Herkes kendi adına konuşsun.Bilirim yalakalığın sınırı yoktur amma bir Erzurumluya da bu kadar yalakalık yakışmıyor.

Yorumu oyla      9      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Halk sağlığı için yürüdüler
Erzurum’da sağlık çalışanları “Sağlık Çalışanlarıyla Yürüyoruz” temalı ...
Sokak kedileri için karton evler yaptılar
Erzurum’da üniversiteli gençler, soğuk kış günlerinde sokakta yaşayan ...
OBM personeli bağışta yarıştı
Erzurum Orman Bölge Müdürlüğü ve Erzurum İşletme Müdürlüğü personelleri ...
 
Çat HEM meslek edindiriyor
Çat Kaymakamı Doğan Dinç, öncülüğünde Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde ...
Oltu’da Kar Tabloları
Erzurum’da önceki gün yağan yoğun kar yağışının ardından, kartpostalları ...
Palandöken ormanlarına çifte koruma
Palandöken Kayak Merkezi’nin bulunduğu ormanlık alan, orman koruma memuru ...
 
Gez Mahallesi'nde buz kazası can aldı
Ağır kış şartlarının hüküm sürdüğü Erzurum’da cadde ve sokaklarda oluşan ...
Palandöken’le Konaklı arasında kar rekabeti
DİLEK BAYRAK-Konaklı kar kalınlığı bakımından Türkiye’nin 10 büyük kayak ...
Erzurum’da kar sevinci
Geçtiğimiz Cuma günü kar ve yağmur duasının yapıldığı Erzurum’da, dün ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva