ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
953 terörist etkisiz hale getirildi
953 terörist etkisiz hale getirildi
DAP BKİ 2025 yılı proje teklif çağrısına çıktı
DAP BKİ 2025 yılı proje teklif çağrısına çıktı
Mecidiye AL öğrencileri projelerini sergiledi
Mecidiye AL öğrencileri projelerini sergiledi
OBM orman yangınlarıyla mücadeleye yoğunlaştı
OBM orman yangınlarıyla mücadeleye yoğunlaştı
Oltu’da Üniversiteliler Gençlik Festivalinde buluştu
Oltu’da Üniversiteliler Gençlik Festivalinde buluştu
HABERLER>SİYASET
25 Ocak 2014 Cumartesi - 16:39

AK Parti aday adayları tek ses

AK Parti İlçe Belediye Başkan aday adayları Genel Merkezin aday tespitine saygı duyduklarını, görev verilen adayın arkasında partilerinin başarılı olması için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler…

AK Parti aday adayları tek ses

AK Parti İlçe Belediye Başkan aday adayları Genel Merkezin aday tespitine saygı duyduklarını, görev verilen adayın arkasında partilerinin başarılı olması için ellerinden geleni yapacaklarını söylediler…

Konuya ilişin görüşlerini açıklayan aday adaylarından Hınıs eski İlçe Başkanı Mustafa Altunan, “Bizim bireysel bir hesabımız hiçbir zaman olmadı, 2001 yılında partiyi Hınıs’ta kurarken de, Belediye Başkan adaylığımız esnasında da, tek gayemiz vardı, liderimiz Tayyip Erdoğan öncülüğündeki AK Hareketi başarıya ulaştırmak. Bunun için elimizden geleni yaptık bundan sonra da yapmaya devam edeceğiz. Hınıs adayı olarak açıklanan Eğitimci değerli ağabeyimiz Sebahattin Kızıltaş’ın yanında saf tutacağız ve inşallah başarı bayrağını Hınıs gönderine 30 Mart tarihinde dikeceğiz. Allah Ak harekete gönül verenlerin yardımcısı olsun” dedi.

Aşkale Belediye Başkan aday adayı Doğan Işık ise yaptığı açıklamada “ Bu bir bayrak yarışıdır, bir dönem de biz taşıyalım düşüncesiyle katıldığımız yarışta tercih Enver Başaran kardeşimizden yana koyuldu. Buna büyük saygı duyuyor ve aday olan arkadaşımızın şahsında partimizi kazandırmak için elimizden gelen gayreti göstereceğimizi söylüyoruz.” değerlendirmesinde bulundu. Öte yandan 10 yıl görev yapan Ahmet Yaptırmış için de bir açıklamada bulunan Işık, Ahmet Bey kardeşimize de bu güne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı şükranlarımızı sunuyoruz. Partimiz Aşkale’de birlik ve beraberlik içerisinde 30 Mart’tan büyük başarı elde ederek çıkacaktır” dedi.

Pasinler Belediye Başkan aday adaylarından Gökay Selçuk da benzer temennilerde bulunarak, “Aday gösterilmememizin elbet bir burukluğu olmuştur, ancak bu bizim partimize olan bağlılığımızı zerre kadar değiştirmemiş, Ak Parti hareketine inancımızı daha da perçinlemiştir. Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğine sonuna kadar yürekten inanıyoruz ve O siyasette oldukça biz de onunla beraber olacağımıza söz veriyoruz. 30 Mart Pasinler için AK hareketin yeniden başarının zirvesini yakalayacağı gün olacaktır” açıklamasında bulundu.

İspir’in iddialı aday adaylarından Ali Yazar ise aday adaylığı sürecini şöyle değerlendirdi; “Kilitlendiğimiz hedef AK Parti’nin başarısını katlayarak sürdürmesi hedefidir, Belediye başkan adayı açıklandıktan sonra bize düşen O’nun etrafında kenetlenmek ve hedefe yürümektir. İspir adayımız Osman Çakır’ı 30 Martta yeniden seçtirip, AK Partinin başarı grafiğini daha yükseklere çıkaracağımıza inanıyor ve bu yolda çalışacağımızı, partimizin başarılı olması için var gücümüzü ortaya koyacağımızı Erzurum ve İspir kamuoyuna taahhüt ediyoruz”

Horasan aday adayı Ergül Özdemir ise yaptığı değerlendirmede, Genel Merkezin ortaya koyduğu iradeye sonuna kadar teslim olduğunun altını çizerek, “ Ortaya çıkan aday tespitine saygı duyuyor, partimizin başarısı için tam bir birlik ve beraberlik içerisinde olacağımızı, yeniden aday gösterilen Abdulhatem Bastem’in kazanması için üzerimize düşeni sonuna kadar yapacağımızı herkesin bilmesini istiyoruz. Mesele şahısları aşan bir meseledir, ülkemizin içinde bulunduğu sıkıntılı durumu herkes biliyor ve hepimiz Sayın Başbakanın başarılı olması ve oynanan oyunları bertaraf etmesi için elinden gelen gayreti ortaya koyması gerekiyor. Bize düşeni bizim yapacağımızdan herkes emin olsun” dedi.

Tortum Belediye Başkan aday adayı Mehmet Ünlü de partilerinin emrinde olduklarını belirterek, “11 aday adayından birisi aday gösterilecekti. Ortaya çıkan iradeye sonuna kadar saygılıyız ve aday gösterilen Hasan Çakmak Bey’in etrafında kenetlenerek AK Partimizi başarıya ulaştırmaya gayret edeceğiz. Tortum’da daha önce elde edilen başarıdan çok daha yüksek düzeyi yakalamak için adayımızla birlikte gece gündüz demeden çalışacağız. 7 düvele karşı ülkemizin mücadelesini veren Genel Başkanımızı mutlu etmek için elimizden geleni yapacağız” değerlendirmesinde bulundu.

Aynı bakış açısına sahip olan Uzundere Belediye Başkan aday adayı Kalaycı ise, “Genel Başkan Tayyip Erdoğan ve AK Parti bizim için vazgeçilmez iki değerdir, partimizin başarısı için sonuna kadar çalışıp başarı çıtasını daha da yükseğe çıkartacağız” diyerek, bireysel beklentilerle siyaset yapmadığının altını çizdi.

 
Yakutiyespor 11'inciliğe demir attı-YENİ
 
Has ve Emek Hocaefendilere vefa
YORUMLAR
Toplam 10 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
KADİR CIĞAL 29 Ocak 2014 Çarşamba 16:16

SAYĞI DEĞER KİYMETLİ HOCAM SEBAHATTİN KIZILTAŞ HINIS İÇİN EN İSABETLİ OLDUNUZ,ALLAH MUAVFAK ETSİN,MENZİLİMİZ MÜBAREK OLSUN.AMİİİN

Yorumu oyla      7      4  
KADİR CIĞAL 29 Ocak 2014 Çarşamba 16:10

KIYMETLİ KARDEŞIM MUSTAFA ALTUNAN SEN YİNE KENDİNE YAKIŞANI YAPTIN SENİ TÜREKTEN TEBRİK EDİYORUM.İNŞA.ALLAH LAİK OLDUĞUN YERE GELİRSİN.SENİ ÇOOOOOK ÖPÜYORUM.

Yorumu oyla      8      4  
yaşayan son dadaş 27 Ocak 2014 Pazartesi 22:01

Dadaşlık işte bu arkadaşların yaptığıdır; ama bu tek başına yetmez. Eğer benim gibi dadaşlığın şartlarını tek tek yerine getirsinler son olmaktan seve seve çıkarım, ama bunlarınki de birşey. helal olsun sevdim bu çocukları.

Yorumu oyla      6      4  
orhan yaptıran 27 Ocak 2014 Pazartesi 21:58

Burada açıklama yapanlara çok teşekkür ederim. Partili değilim ama böyle olması lazım. Burası olmadı oraya ora oymadı bir başka yere gidenden birşey olmaz.

Yorumu oyla      6      4  
ahmet güzelbaba 27 Ocak 2014 Pazartesi 20:49

Türkiyede ak parti denince recep tayyip erdoğan hınısta ak parti denince mehmet mustafa altunan fazla kalabalığa gerek yok gönlümüzdesiniz ikinizide seviyoruz allah yardımcınız olsun

Yorumu oyla      9      5  
kadir 27 Ocak 2014 Pazartesi 11:12

sayın başkanım mustafa altunan sen gönüllerin başkanısın biz seni siyasetle sevmedik adamlığını insanlığını dürüstlüğünü sevdik sen nerde biz ordayız partı bizi bağlamaz keşke bağımsız aday olsaydın herkes mustafa gerçeğıni görseydi neyse vardır her zamman olduğu gibi bir bildiğin ALLAH yar ve yardımcın olsun

Yorumu oyla      12      5  
vatandaş 26 Ocak 2014 Pazar 19:23

Aday adayları adaylıkları olmayınca hepsi ayrı çeşitli partilerden veya bağımsız aday oldular artık tek yürekmi kırk yürEkmi siz karar verin.

Yorumu oyla      7      4  
Sabri TOPDAĞI 26 Ocak 2014 Pazar 18:17

Televizyonda AKP'nin aday tanıtım toplantısı yapılıyor ve bir Erzurum Millet Vekili konuşma yapıyor. Salondakiler "Pasinler Seninle Gurur Duyuyor" diyor. Kusura bakmayın ben zerre kadar gurur duymuyorum böyle vekillerle. Erzincan vekili Erzurum'un sorunlarını mecliste dile getirirken utanmadılar bunlar. Tanıtım toplantısında da yaptığı konuşmada Erzurum'un en ufak bir sorununa değinmedi. Yağ çekmesi gerekenlere yağ çekti. Orada Erzurum'a faydası olmuş tek bir kişi vardı, Sn. Recep AKDAĞ. O'nu eleştirilerimden ayrı tutuyorum.

Yorumu oyla      11      4  
25 Ocak 2014 Cumartesi 20:38

genelde cahiller siyasete giriyor sağ partilerde. sol partiler çok daha donanımlı ama onlar da öbür dünyadan bihaber. herkes cennet istediği için de, yıllardır genelde sağ partiler kazanıyo. halk çok haklı, saygı duyun

Yorumu oyla      8      6  
ahmet 25 Ocak 2014 Cumartesi 17:27

her zaman olduğu gibi sayın başaknım mustafa altunan yine güzel duruşunu sergiledi Hınıs a yakışırsın yolun açık olsun Allah adayımız sabahatın beyinde yardımcısı olsun

Yorumu oyla      13      6  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kızıloğlu, Hınıs adayını tanıttı
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanı Tacettin Kızıloğlu düzenlediği ...
CHP’li Gençler Mumcu’yu andı
Gazeteci-yazar Uğur Mumcu, ölümünün 21'nci yılında, CHP Erzurum Gençlik ...
Yaptırmış’tan vefa ve siyasi olgunluk dersi
Yaptırmı, “3.dönem için başvurumuzu yaptık ve yaşanan değerlendirme sonucunda ...
 
Demir’den dürüst siyaset çağrısı
Oltu Ak Parti ilçe başkanı Fuat Demir ve gençlik kolları başkanı Emrah ...
MHP’den hanımlara özel seçim ofisi
Resuloğlu Aziziye ilçesine bağlı Dadaşkent ve Ilıca semtlerinde hanımlara ...
Erzurum Bakan Ala’yı ağırlayacak
İçişleri Bakanı Efkan Ala, memleketi Erzurum’da Cumartesi ve Pazar günü ...
 
Cengiz’den veda mesajı
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, “Aziziyeli değerli hemşehrilerime ...
Orhan: ‘Türkiye’nin en şanslı adayıyım’
Orhan, “Türkiye’nin en şanslı belediye başkan adayıyım. Çünkü çok başarılı ...
AK Parti Oltu Teşkilatında seçim zirvesi
AK Parti Oltu İlçe Teşkilatında Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek’in de ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva