ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
2 genel başkan partisine veda etti
2 genel başkan partisine veda etti
‘Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek’ için yarıştılar
‘Sağlıklı Nesil Sağlıklı Gelecek’ için yarıştılar
Jandarmadan uyuşturucu operasyonu
Jandarmadan uyuşturucu operasyonu
TBB Mart ayı Erzurum verilerini açıkladı
TBB Mart ayı Erzurum verilerini açıkladı
Erzurumspor ligde gündem oluşturmayı sürdürdü
Erzurumspor ligde gündem oluşturmayı sürdürdü
HABERLER>GUNCEL
13 Şubat 2010 Cumartesi - 00:48

Dadaşlık bu işte..

GHA/Erzurum’da dün bir özel halk otobüsünde yaşanan olay, insanlığın ölmediğini bir kez daha ispatladı. Yenişehir’e gitmek için bindiği halk otobüsünde, içerisinde 700 TL para bulunan cüzdanını düşüren Suzan Polat, halk otobüsünün duyarlı şoförü sayesinde kaybettiği parasına yeniden kavuştu.

Dadaşlık bu işte..

Erzurum’da bugün bir özel halk otobüsünde yaşanan olay, insanlığın ölmediğini bir kez daha kanıtladı. Yenişehir’e gitmek için bindiği halk otobüsünde, içerisinde 700 TL para bulunan cüzdanını düşüren Suzan Polat, halk otobüsünün duyarlı şoförü sayesinde kaybettiği parasına yeniden kavuştu. Şoförün, koltuğun altında bulduğu cüzdan, sahibi Suzan Polat’a teslim edildi.
//ÖRNEK DAVRANIŞ
İnsanlığın ölmediğini bir kez daha gözler önüne seren olay, Yakutiye ilçesinde meydana geldi. Bir mağazada satış temsilciliği yapan Suzan Polat, Cumhuriyet Caddesi’nden Yenişehir’e gidebilmek için özel halk otobüsüne bindi. Otobüste, içerisinde 700 TL bulunan cüzdanını düşüren Polat, taksit yatırmak için gittiği mağazada parasını bulamayınca, otobüste düşürmüş olabileceğini düşündü. Hemen Yoncalık’ta bulunan sevk idare noktasına koşan Suzan Polat, cüzdanının otobüste düşmüş olabileceğini belirterek, kendisine yardımcı olunmasını istedi.
//UZDANI SAHİBİNE TESLİM ETTİ
Suzan Polat’ın cüzdanının otobüste düşmüş olabileceği ihtimalinden yola çıkarak adeta seferberlik ilan eden Toplu Ulaşım Müdürü Muhyettin Güngen, ilgili otobüsün şoförüne ulaşmaya bile gerek kalmadan müjdeli haberle karşılaştı. O saatlerde Toplu Ulaşım Müdürlüğü’ne, halk otobüsü şoförlerinden birisi tarafından bir cüzdan getirildiğini öğrenen Güngen, bu kez Suzan Polat’la temasa geçerek, sevk idare noktasına gelmesini istedi. Polat’tan, cüzdanın özelliklerine dair ipuçları isteyen Güngen, içinde 700 TL para bulunan kayıp cüzdanı, Suzan Polat isimli bayana ait olduğuna kanaat getirdikten sonra teslim etti. Sabah kaybettiği parayı, öğleden sonra bulmuş olmanın verdiği mutlulukla ne yapacağını şaşıran Suzan Polat, “Otobüsü kullanan şoför beye çok teşekkür ediyorum. İnsanlık demek ki ölmemiş. Hepsinden Allah razı olsun. O para taksitler için gerekliydi. Bulduğum için çok sevinçliyim.” diye konuştu.
//ŞOFÖR, İSMİNİN AÇIKLANMASINI İSTEMEDİ…
Toplu Ulaşım Müdürlüğü’ne getirilen kayıp cüzdanı, sahibi Suzan Polat’a teslim eden Toplu Ulaşım Müdürü Muhyettin Güngen ise, halk otobüsü sürücülerin her birinin aynı duyarlılığa sahip olduğunu dile getirerek, “Eminim hangi arkadaşımız olursa olsun, o cüzdanı bulup yine buraya getirirdi.” diye konuştu. Kayıp cüzdanı bularak, Toplu Ulaşım Müdürlüğü’ne teslim eden otobüs şoförü, isminin açıklanmasını istemezken, “Ben, bir insanın yapması gereken şeyi yaptım. Bunda ne övünülecek, ne de gurur duyulacak bir durum var. Demek ki, Suzan Hanım’ın parası helal kazançmış. Kendisine geçmiş olsun diyorum.” dedi.
 

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 7 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
demet 23 Mart 2010 Salı 11:50

Gebelik Hesaplama.com

Yorumu oyla      6      4  
muhsin 26 Şubat 2010 Cuma 21:40

http//www.konyahediyelik.com arkadaşlar bu sitede satış sorumlusunu arıyarak hediye paketi istediğinizi söylemeniz durumunda size nazarlık numunelerinden bir paket gönderiyorlar kuruluşlarının 50. yılı adına böyle bir kanpanya yapıyorlar sınırlı sayıda hediye paketi var acele edin 1 pakette siz kapın

Yorumu oyla      6      4  
HARUN ESLEK 14 Şubat 2010 Pazar 13:32

Bursadan katılıyorum.önce şu emaneti bulan şoför kardeşimizi tebrik ve takdir ediyorum.ama bu hareket her dadaş ın yapması gereken davranışlarından sadece 1 tanesidir.benim memleketimin insanı onurludur aç kalır suzu kalır onurundan ve kişiliğinden ödün vermez.reklama gerek yok her erzurum çocuğunun yapması gereken davranışlarındandır.saygılar

Yorumu oyla      6      4  
DADAŞ 13 Şubat 2010 Cumartesi 22:53

HABERİN BAŞLIĞINA BAKINCA DAĞDA KALAN BİRİNİ KURTARMIŞLAR, YOKSA BİRİSİNİN ORGAN BAĞIŞINDA BULUNUP HAYATMI KURTARDI,YOKSA BİR FAKİRE SADAKAMI VERMİŞ SANDIM. AYIPTIR GÜNAHTIR KARDEŞİM. BU HABER BİLE YAPILACAK KONU DEĞİL. HANIMEFENDİNİN CÜZDANINI BULUP KENDİSİNE VERMİŞ. HEPSİ BU KADAR. HER HER YERDE HER DÜRÜST İNSANIN YAPACAĞI BİR DVRANIŞ. AYNI SÖZLERİ EVİRE ÇEVİRE BİR SÜRÜ LAF KALABALIĞI YAPIP İNSANLARIN ZAMANINI ALMAYA HAKKINIZ YOK.

Yorumu oyla      6      4  
suzan polat 13 Şubat 2010 Cumartesi 13:56

otobüsten ınıp ptt merkez kargoya gıttım cuzdanımı orda kaynettığımi sanıp ordaki çalışan memurlara ve ıkı müşterıye verdığım rahatsızlıktan dolayı onlardanda bir kez daha özür diliyorum.polısıye prosedürleri bılmedığım için işin farklı boyutlara vardı. ınsanlarında zamanını aldım.bana gösterdıklerı anlayıştan dolayı onlarda minettarım.

Yorumu oyla      6      4  
suzan polat 13 Şubat 2010 Cumartesi 13:44

kaybolan cüzdan bana ait. içinde 700 tl para ,keredi kartlarım,ehlıyetim, kimliğim, ve manevi değeri yüksek olan şeyler vardı.bilgiler yanlış verışmış. cüzdanımı dadaşkent dolmuşunda düşürdüm. dadaşkentte oturuyorum. bır mağazada satış temsılcıı değilim. kendı işimizde çalışıyorum, dadaşkentte oturuyorum vs. ama cüzdanımı bulan kişiye minnet borçluyum. işte dadaş bu demek istıyorum. toplumumuzdaki bu vicdanlı kişiler önünde saygıyla eğiliyorum.bu sefalet ortamda paranın vicdanların önüne geçmediğini görmek çok güzel.birkez daha cüzdanımı düşürdüğün otobüs şöförüne şükranlarımı iletıyorum.

Yorumu oyla      6      4  
Yildirim Denizli 13 Şubat 2010 Cumartesi 13:04

Y O K S U L L U G U N , en katlanilmaz soguklari bile geride birakip, mumla arattigi zemheri diyari Erzurum da bu davranisa sapka cikarilir. Dogdugum sehirdeki kadar olmasa bile, bu günlerde Almanya yi kasip kavuran kis sogugunda, icimi isitan bu davranis icin hemserime tesekkür ediyorum. Sag olsun. Ne diyor? " Ben bir INSANIN yapmasi gereken seyi yaptim.(Dadas demiyor) Bunda ne övünülecek nede gurur duyulacak bir durum var" Bence hakli. Yani sablonlarla, kliselerle bir yere varilmaz diye anliyorum ben bu söyleneni. Dadas sözcügünün arkasinda durup bos övünmelerle, diger insanlardan ayrilmayalim. Söyle söyleyebiliriz: Önce insan olmanin hakkini verelim, Dadaslik arkasindan kendiliginden gelir! Bu gün disariya palto giymeden cikacagim. Y. Denizli Ratingen- Düsseldorf Büyük harflerle yazilan sözcükler istenerek yazilmistir.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Girişimci Kadınlar’dan 2011 atılımı
İHA/Erzurum Girişimci Kadınlar derneği üyeleri 2011 Dünya Üniversite Kış ...
Özengiz’e güven oyu
GHA/Erzurum Minibüsçüler ve Dolmuşçular Odası Başkanlığı’nda yeniden Ali Özengiz dönemi başladı.
SPK sınavı Erzurum’da yapılacak
Sermaye piyasası çalışanlarının mesleki yeterlilik ile bilgi ve becerilerin ...
 
21 köy yolu açılmayı bekliyor
A.TÜRKEZ/İHA/Doğu Anadolu Bölgesi'nde kar ve tipi nedeniyle 61 köy yolunda ...
Halk Eğitimde atama
Yakutiye İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü’ne Murat Sultan Özkan atandı. Yakutiye ...
Ruhları şad olsun..
GHA/Erzurum’da, 9 Kasım 1877’de kazanılan ‘Aziziye Zaferi’, askeri birlikler ...
 
Yaşlanıyoruz..
SAMET ÖZÜNAL/GHA/Nüfusunun yarısından fazlasını gençlerin oluşturduğu ...
PMYO’dan proje başarısı
AHMET AKBUĞA/İHA/Erzurum Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencileri proje yarışmasında ...
TDH'de teşkilatlanma yoğunluğu
NECAT KARAKAŞ/İHA/Ülke genelinde bir yapılanma çalışması içerisine giren ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva