ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Sivas Valiliği uyardı: ‘Keneyi hafife almayın’
Sivas Valiliği uyardı: ‘Keneyi hafife almayın’
Göçmen kaçakçısı tutuklandı
Göçmen kaçakçısı tutuklandı
Kût’ül Amâre Zaferi 108’inci yılında
Kût’ül Amâre Zaferi 108’inci yılında
Silah ticareti yapan 4 kişi yakalandı
Silah ticareti yapan 4 kişi yakalandı
Tarihi eser operasyonu: 2 gözaltı
Tarihi eser operasyonu: 2 gözaltı
HABERLER>GUNCEL
12 Şubat 2010 Cuma - 07:32

Halk Eğitimde atama

Yakutiye İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü’ne Murat Sultan Özkan atandı. Yakutiye İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü’ne vekâleten bakan Hüseyin Öztürk, koltuğunu Murat Sultan Özkan’a devretti.

Halk Eğitimde atama

1974 yılında Erzurum’un Tortum ilçesinde doğan Murat Sultan Özkan, ilk, orta ve lise tahsilini Erzurum’da tamamladı. İlahiyat Fakültesi’nin Açık Öğretim Bölümü Felsefe Din Bilimleri Anabilim Dalı’nda lisans gördü. 1999 yılında İspir ilçesinin Koç İlköğretim Okulu’nda Müdür Yetkili Öğretmen olarak görev yaptı. 2002 yılında Ahmet Yesevi İlköğretim Okulu’nda Müdür Vekili olarak görev yapan Murat Sultan Özkan, 3 gün önce de, Yakutiye İlçe Halk Eğitim Müdürlüğü’ne atandı. Göreve başlar başlamaz, kurumda hali hazırda yürütülen çalışmalara ilişkin olarak bir rapor hazırlayan Özkan, faaliyetler hakkında bilgiler de aktardı. Yakutiye İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nde 132 personel bulunduğunu ve 23 ayrı dalda eğitim kursları verildiğini anlatan Özkan, ayrıca 11 okulda da, Seviye Belirleme Sınavı (SBS) kursu açıldığını bildirdi. Halk Eğitim Merkezi’nin, halkın sosyal, kültürel ve sanatsal alanlarda eğitilmesi amacıyla hizmet verdiklerini vurgulayan Murat Sultan Özkan, “Yapmış olduğumuz bir araştırma gösteriyor ki, işgücünün istihdam edilmesinde de, Halk Eğitim Merkezleri büyük bir sorumluluk yükleniyor.” dedi. 
//ÖZKAN’DAN AÇIKLAMA
Yakutiye İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’ndeki kurs yoğunluğunun sevindirici olduğunu, aynı ilginin katlanarak artmasını beklediklerini dile getiren Özkan, özellikle mesleki kurslara ağırlık vererek, Erzurum’daki iş alanlarında istihdam sağlanmasına katkı sunacaklarını dile getirdi. Gençlere, ev hanımlarına ve nitelikli işgücü anlamında mesleki herhangi bir niteliğe sahip olmayan vatandaşlara da çağrıda bulunan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Özkan, “Vatandaşlarımızı, kurumumuz bünyesinde açılan kurslara davet ediyoruz. Dileyenlere mesleki eğitim, dileyenlere de, kültürel ve sanatsal eğitimler veriliyor. Bu kursların sayılarının ve çeşitliliğinin artırılması, gösterilen ilgiyle de doğrudan orantılı olduğu için vatandaşlarımızdan özellikle kurslara katılım göstermelerini istiyoruz.” ifadelerini kullandı.
Yakutiye Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü görevini bugüne kadar vekaleten yürüten Hüseyin Öztürk’e de teşekkür eden Özkan, “Hizmetlere kalınan yerden devam edeceğiz.” dedi. 
 

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 6 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
Bahriye DUYMUŞ 18 Mayıs 2010 Salı 10:11

Okulumuzda yaklaşık yedi yıldır çok sayıda öğrenci ve velilerimizin toplumda daha yararlı birey olabilmeleri için çeşitli dallarda kurslar açıldı.Bunlardan sırasıyla (SBS)Kursları,velillerimize yönelik Bilgisayar Kursu,Haydi Kızlar Okula Kampanyasında yaklaşık 22 çocuk ve YSÖP çalışmalarında gene buna yakın bir sayı ,Okuma -Yazma Kursunda geçmişte ve bugün Sayın Cumhurbaşkanımız Abdullah Gül'ün Himayelerinde Türkiye Okuyor Kampanyasına Katılarak 1 ve 2. kademe kursları açıldı ..Halk Oyunlarında unutulmaya yüz tutmuş olan Erzurum Erkek Barları öğretildi ve hala devam ediyor.Bütün bu kursların okulumuzda açılması sayesinde öğrencilerin ve velilerin ilgisini çekmeyen konular bile eğlenceli bir hale geldi.Böylece Halkın dikkat ve İhtiyaçlarına cevap vererek onların konuya yönlenmelerini gördüm.Bireyler Okuma ve Yazma alışkanlığını kazandı.Bu çalışmaların Okulumuzda ve Akşam Sanat Okulu(ASO) da sürekli olması ilimizdeki başarı Oranının artırılmasında katkıda bulunacaktır.Buna İNANIYORUM.

Yorumu oyla      6      5  
ahmet doğru 18 Mayıs 2010 Salı 04:58

tortuumlu,tortumdan yanlış adam çok az çıkar,hayırlı olsun,başarılar dilerim..

Yorumu oyla      6      4  
ALPEREN 17 Mayıs 2010 Pazartesi 21:41

Liyakat adlı arkadaşa cevap Aslında sizde haklısınız bu ülkede gazetecilik mesleğini yapan insanlar röportajlarını doğru dürüst yaopmazlarsa böyle yorumlar normal.İşin aslı şu MURAT sULTAN özkan İlahiyat fakültesini övgün eğitimden bitirmiş ardından dinler felsefesi konusunda mastır ve doktora yapmış.Bu arada açıköğretimden kamuyönetimini bitirmiş.Erzurum Merkez Ahmet Yesevi ilköğretim okulunda önce 1 yıl müdür yard. ardından 4 yıl vekil müdürlük yaptıktan sonra açılan sınavda Türkiye ikincisi olarak ( 93 puan)Halk Eğitimi tercih etme hakkını kazandı.Lütfen işin aslını bilmeden yorum yapmayın.

Yorumu oyla      6      4  
matematikci..... 14 Şubat 2010 Pazar 19:37

liyakat ve nevzatözeken acaba gerçekten bilerek mi konuşuyorsunuz. 1.murat sultan özkan arkadaşımız erzurumda görev yapan idareciler içinde çalışma bakımından sayılı insanlardan biridir.... 2.ekim 2009 müdürlük sınavında 90 küsür puan alarak bildiğim kadarıyla erzurumda 1.likle müdürlük sınavını kazanmış biridir. 3.tepeden inme bir şekilde değil idareci geçmişi olan biridr.. 4.erzurumda çalışan yeni nesil genç yöneticilerden biridir...fosil değildir... bu kadar liyakata bakıyorsanız bir araştırın erzurumda 50 yıldır görev yapan müdürlerin liyakatını.... 5.madem lisans eğitimine girdiniz..o zaman söyliyim okullar bir sürü açık öğretim,öğretmen mektebi,97 lerden iktisatcı,ziraatci,arkeolog,veteriner,hemşire,işletmeci ve benzeri yönetici ve öğretmenlerle dolu..sayılarıda azımsanmayacak kadar... siz erzurumda eğitim yönetimi ve denetimi mezunu bu alanda yüksek lisans doktora mezunu yönetici arıyorsanız biraz zor bulunursunuz..ben bilmiyorum...ama olması gereken de budur.

Yorumu oyla      6      4  
nevzatözeken 14 Şubat 2010 Pazar 13:34

işte mudurun ozgecmışı ama asıl mudur oluşuna sebep olan yanı sıyasılerı ılgılendıren konuları yazmamışsınız

Yorumu oyla      6      4  
liyakat 13 Şubat 2010 Cumartesi 18:14

Özgeçmişini okursanız liyakat nerede dersiniz. açıktan okumuş öğretmen bile sayılmaz. Sınavla atanan okul idacileri bu olur. hayırlısı. halk eğitime mesleki eğitimi olan gelmeli. kurslar vs öngörüp açacak.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Ruhları şad olsun..
GHA/Erzurum’da, 9 Kasım 1877’de kazanılan ‘Aziziye Zaferi’, askeri birlikler ...
Yaşlanıyoruz..
SAMET ÖZÜNAL/GHA/Nüfusunun yarısından fazlasını gençlerin oluşturduğu ...
PMYO’dan proje başarısı
AHMET AKBUĞA/İHA/Erzurum Polis Meslek Yüksek Okulu öğrencileri proje yarışmasında ...
 
TDH'de teşkilatlanma yoğunluğu
NECAT KARAKAŞ/İHA/Ülke genelinde bir yapılanma çalışması içerisine giren ...
Gençliğin nabzı Erzurum’da atacak
GHA/2010 Orta Doğu ve Kafkasya Gençlik Kongresi "Gönüllülük" temasında gerçekleşecek.
Yakutiye binası tarihine kavuşuyor
Orhan YILDIRIM(CİHAN)- Osmanlı İmparatorluğu'nun son dönemlerinde Müstahkem ...
 
Kimsesizlere ağız tatlılığı
AK Parti Yakutiye İlçe Kadın Kolları üyeleri Büyükşehir Belediyesi Bakım ...
İçme suyuna yüzde 40'lık çözüm
Rıdvan ÖLMEZ(CİHAN)- ESKİ Genel Müdürü Ertek, ozonlama ünitesinin 5 Şubat'ta ...
Denizli Tabipler Odası'na tepki
Orhan Yıldırım (CİHAN)- Denizli Tabipler Odası tarafından düzenlenen bir ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva