ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
 Erzurum şehidini Hınıs’ta uğurlayacak
 Erzurum şehidini Hınıs’ta uğurlayacak
Erzurum şehidini bekliyor
Erzurum şehidini bekliyor
Erzurum Gençlik İstatistikleri açıklandı
Erzurum Gençlik İstatistikleri açıklandı
Erzurum konutta 29’uncu sıraya yükseldi
Erzurum konutta 29’uncu sıraya yükseldi
Kurtulmuş: ‘19 Mayıs kararlılığın, azmin ifadesidir’
Kurtulmuş: ‘19 Mayıs kararlılığın, azmin ifadesidir’
HABERLER>GUNCEL
30 Nisan 2009 Perşembe - 05:12

Başımız sağ olsun..

Diyarbakır'ın Lice ilçesi kırsal kesiminde PKK'lı teröristlerin yola döşediği mayının patlaması sonucu 9 asker, Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde de terör örgütü PKK üyelerince açılan ateş sonucu 1 er şehit oldu. Şehitlerin acısı Tüm Türkiye’de olduğu gibi Erzurum’da da yüreklere çöktü. Erzurumlular, şehitlere rahmet dilerken, terörü ve işbirlikçilerini lanetlediler.

Başımız sağ olsun..

RUHUNUZ ŞAD OLSUN
Dünkü bölücü saldırı sonrasında, '' Uzman Çavuş Salih Akyürek (Yozgat), Onur Görmez (Aydın-Çine), Emrah Polat (Kars-Sarıkamış), Erdal Oral (Kars-Kağızman), Zeynel Direkçi (Gaziantep), İlhami Hardal (Kilis), Murat Çavdar (Trabzon-Maçka), Mehmet Ali Karaduman ve Miktat Beder vatan için can verme sırrına ererek, şüheda mertebesine yükseldiler.
ERZURUM YASTA
9 askerin şehit olduğu haberi üzerine Erzurum Cumhuriyet Caddesi'nde toplanan bir grup dadaş, hain saldırıyı lanetledi. Sloganlar atarak Yakutiye Parkı'nın önüne gelen gençler, Türk bayrağı açarak şehitler için saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşı okudular. Teröre lanet okuyan gençler,''Şehitler ölmez, vatan bölünmez'', ''Ne mutlu Türküm diyene'' sloganları attılar.
AKITTIKLARI KANDA BOĞULACAKLAR
Yayımladığı mesajla şehit olan Mehmetçiklere rahmet dileyen Başkan Küçükler, “Yüreğimizi yakanlar, akıttıkları kanda boğulacaklardır” dedi. Türk Milleti’ne başsağlığı dileyen küçükler “Biz, şehitliğin ne olduğunu çok iyi biliriz. Kahpece şehit edilen Mehmetçiklerimizi bu yüce millet unutmayacaktır. Bu ülke üç beş çapulcuya pabuç bırakmayacak kadar büyüktür.” vurgusunu yaptı.
HAİNLERE LANET OLSUN
Yakutiye İlçe Belediye Başkanı Korkut, “Hain eller tarafından kurulan tuzakta şehit olan askerlerimize Tanrıdan rahmet diliyorum. Başta aileleri ve yakınları olmak üzere Türk Milleti’nin başı sağ olsun” dedi. Korkut, bu toprakların şehit kanıyla sulandığını belirterek “Bütün Türk Milleti olarak bir daha yüreğimize kor düşmüştür. Hainleri lanetliyorum” mesajını verdi.
TÜRK MİLLETİ TEK YÜREK
Vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğüne yapılan saldırıların milli birlik ve bütünlüğü asla bozamayacağını dile getiren Aziziye Belediye Başkanı Cengiz, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet teşkilatının bölücü hainlere karşı mücadelesinin azim ve kararlılıkla devam ettiğini kaydetti.Başkan Cengiz, “Terör asla amacına ulaşamayacaktır. Milli birlik ve dirliğimizi asla bozamayacaktır.” dedi.
CHP’DEN SERT TEPKİ
CHP İl Başkanı Özpeker, 10 askerin şehit olması sonrasında bir taziye mesajı yayımladı.. Özpeker, “Hain saldırı ve şehit haberleri hepimizi büyük bir acıya, üzüntüye sevk etti. Biliyoruz ki, Devletimiz, ordusuyla, emniyet güçleriyle, halkıyla ve bunlara dinamizm sağlayan milli ruhuyla bölücülere hak ettikleri dersi verecek, onları tarih sahnesinden silecektir.” dedi.
“TERÖR VE İŞBİRLİKÇİLERİNE LANET OLSUN”
MHP Yakutiye İlçe Başkanı Çapadağ, Türk askerine karşı yapılmış menfur saldırıların, milleti derinden üzdüğünü, Türkiye’yi bölmek isteyen hainlerin asla amaçlarına ulaşamayacaklarını bildirdi. Çapadağ, “Milli ferasetin, bu terör belasını kökünden kazıyacağına inancımız tamdır. Hain emeller istemese de,Türkiye Cumhuriyeti ebet müddet var olacak,  Milletimiz bütünlüğünden taviz vermeyecektir. “ diye konuştu.
MİLLİ TEPKİ
Öte yandan, DSP İl Başkanı Tuncer Suer, Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Faruk Şahin, ERVAK Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Güzel, Tüketici Koruma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ayfer Kayacı, Memur-Sen İl Başkanı Mehmet Dindi, Girişimci Kadınlar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Zekiye Çomaklı yayımladıkları bildirilerle saldırıyı kınayarak, terörü lanetlediler.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 1 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
25dadaş25 30 Nisan 2009 Perşembe 11:59

Editör ben hergün 3 saat bu siteyi takip ediyorum yazdıgım yorumları göremedim ben bi erzurum sevdalısıyım parti fanatigide degil her şey vatan her şey erzurum için yazarım yorumlarımı 2 saattir bekliyorum ülkem ve erzurum meselerinin yazılması yorumlanmasını istiyorum erzurumunda sessizlerin sesi diye sizi takip ediyoruz yoksa sizde bizim sesimizi kesmek istiyorsunuz ben ünv mezunu 25 yıllık görevliyim 15 yılım sade güney doguda geçti okunan yazılanların çogunu yaşadım duymadım okumadım yaşadım yazdıklarımın birisi gerçek degil de özür dilemesinide bilirim fakat gerçekler çok acıdır yorumlarımın yayınını bekliyorum yazan Yorgun Savaşçı

Yorumu oyla      6      4  
TEC DAĞLI 30 Nisan 2009 Perşembe 09:01

VAH!VAH!VAH!eli kanlı,hain,katil,insanlıksız pkk,yine ocakları yıktı.ŞEHİTLERİMİ RAHMETLE ANIYORUM.RUHLARI ŞAD OLSUN.Biraz önce okudum. 1996-97'de öcalan'ı öldürme planlarını,bazı Genelkurmay Paşaları önlemiş.Birkaç gün önce okumuştum(gazetelerden),Bülent Orakoğlu söy lüyordu,Almanya'da bazı üst düzey askerler pkk haininin üst düzeyi ile görüşüyorlar.Tüğ General Bahtiyar Aydın,Albay Rıdvan Özden, Jitemcilerin,hain pkk'ya helikopter ile silah ve uyuşturucu taşıdıklarını tesbit ettikleri için Jitemce şehit edildiklerini gazeteler yazdı.Daha neler neler.çydd,çev, pkk'lı militanlara burs verip,kadro yetiştiriyorlar.Add de bu hainleri destekliyor,onlarala iç içe.Sezer 100 milyarları her yıl Add'ye aktarmıyormuydu? Niçin,hain pkk'ya daha iyi militanlar yetiş tirilsin de Vatan Evlatlarını şehit etsinler diye herhalde ?YAZIKLAR OLSUN,BİN KERE. EY BU TOPRAKLAR İÇİN,TOPRAĞA DÜŞMÜŞ ŞEHİDİM. MEKANIN CENNET OLSUN.RABBİM BİZLERİ ŞEFAATİNE NAİL ETSİN A M İ N. RAHAT UYU, YAŞAYACAKSIN.

Yorumu oyla      6      4  
25dadaş25 30 Nisan 2009 Perşembe 08:42

kahrolsun dtp kahrolsun pkk kahrolsun işbirlikçi yandaşları şehitlerimize rahmet yakınlarına sabrı celil dilerim vatanım başın sag olsun selamlar

Yorumu oyla      6      4  
Alperenler 30 Nisan 2009 Perşembe 08:38

Habverinizde Geçen ve Resimde Görünen Bir grup Genç Dadaş Alperen Ocaklı Gençlerdir. Keşke bunu belirtseydiniz... Her zaman ve bundan sonrada Erzurumla alakalı, türkiye ile alakalı, milletimiz ve devletimizle alakalı, kuranımız dinimiz ve bayrağımızla allakalı ne olursa ilk ses alperen ocaklı idealist, düşünen, yorum yapan, dert edinen, üzülen ve ses çıkaran gençler tarafından savunulacak veya protesto edilecek. Ama isimleri geçmesede davaları anlatılmasada bizler biliyoruzki onlar gösteriş için değil Allah Rızası için Oradaydılar ve Mükafatını Allah Katında Alacaklar inşallah... Dualarımız Şehitlerimiz İçin inşallah... Genç Dadaşlar Allah Sizlerden Razı Olsun...

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Acıları tazelendi…
GHA/Şehit Aileleri Derneği Başkanı Tetik, “Hain saldırıyı nefretle kınıyorum.” ...
“ Tedbirliyiz, endişeye gerek yok”
Sağlık Bakanı Akdağ, ''Türkiye'de şu anda bu domuz gribiyle ilgili herhangi ...
Kentsel dönüşüm başlıyor
GHA/Büyükşehir Belediye Başkanı AKüçükler, “2011 Kış Oyunları sürecinde ...
 
Türk Dünyası, Erzurum’da buluşacak
Türk Dünyası Erzurum'da düzenlenen Türk Şöleni'nde buluşacak. Güneş Vakfı ...
Girişimci Kadınlar’dan tarihi çağrı
AYHAN TÜRKEZ / AHMET AKBUĞA/(İHA) –Erzurumlu kadınlar, Ermenistan sınır ...
Alperenler, dua aldı
Erzurum Alperen Ocakları Gençlik Teşkilatı üyeleri, Erzurum Büyükşehir ...
 
“Farklılığa tahammülümüz yok”
AHMET AKBUĞA/(İHA) –Araştırma sonuçlarına göre, farklı olana 'Tahammülsüzlük ...
Hac için 8 bin 993 başvuru
Erzurum'da, 8 bin 993 kişinin hacca gitmek için İl Müftülüğüne başvurduğu bildirildi.
Atatürk, gurur duyulacak lider
Atatürk'ün askeri ve siyasi bir deha olarak savaşı ve siyaseti çok iyi ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva