ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
 Erdem’den Türkçe hassasiyeti vurgusu
 Erdem’den Türkçe hassasiyeti vurgusu
Erzurum SYDV verileri açıklandı
Erzurum SYDV verileri açıklandı
Oltu Derebaşı’nda gölet taştı
Oltu Derebaşı’nda gölet taştı
Askeri bando 19 Mayıs konseri büyük ilgi buldu
Askeri bando 19 Mayıs konseri büyük ilgi buldu
Tanfer: ’19 Mayıs milli uyanışın sembolü’
Tanfer: ’19 Mayıs milli uyanışın sembolü’
HABERLER>GUNCEL
30 Nisan 2009 Perşembe - 05:10

Acıları tazelendi…

GHA/Şehit Aileleri Derneği Başkanı Tetik, “Hain saldırıyı nefretle kınıyorum.” dedi. Tetik, bu saldırılara dur deme zamanının geldiğini ifade ederek, “Birileri bu ortamda bayram ederken, vatan evlatlarının evlerinden feryatlar yükseliyor. Buna göz yumulamaz, sessiz kalınamaz.”diye konuştu.

Acıları tazelendi…

Erzurum Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hatem Tetik, “Diyarbakır’ın Lice İlçesindeki hain saldırıyı nefretle kınıyorum.” dedi.  Diyarbakır’ın Lice ilçesi kırsalında Yol emniyetini sağlamak için görevlendirilen Zırlı Personel Taşıyıcı aracın geçişi sırasında mayın patlaması sonucu 9 askerin şehit olması, Erzurum’u da yasa bürüdü.
ARTIK DUR DEME ZAMANIDIR
Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hatem Tetik, bu saldırılara dur deme zamanının geldiğini ifade ederek, “Birileri bu ortamda bayram ederken, vatan evlatlarının evlerinden feryatlar yükseliyor. Buna göz yumulamaz, sessiz kalınamaz. Türkiye’yi bölmek ve parçalamak için el ele verenler, içimizde, hatta Meclis’teki terör destekçileri bayram ederken, şehit olan askerlerimizin evlerinde ise feryatlar yükselmektedir. Tüm Türkiye’yi gözyaşlarına boğan hain saldırıda şehit düşen Mehmetçiklerin baba ocaklarına ateş düştü. Anneler ve babalar, güle oynaya vatan borucunu ödemeleri için asker ocağına gönderdikleri ve terhis olmalarını bekledikleri yavrularının acı haberleriyle yıkıldılar. Her karış toprağı aziz şehitlerimizin kanlarıyla yoğrulmuş olan bu güzel vatanımızı bölmeye, parçalamaya, Türk milletinin birlik ve beraberliğini bozmaya çalışan içimizdeki vatan hainlerinin ve onların Meclis’teki uzantılarının güçleri yetmeyecektir. DTP milletvekillerinin dokunulmazlıklarının hiç bekletilmeden kaldırılmasını istiyoruz.” diye konuştu.
TÜRK MİLLETİ SAĞ OLSUN
Bu saldırıların, milleti yıldırma ve etnik sınıflara ayırma düşüncesinin bir parçası olduğunu kaydeden Tetik, “Hain saldırıda şehit düşen askerlerimize Allah’tan rahmet diliyoruz. Ülkemizin, milletimizin başı sağ olsun” dedi.
Türkiye’nin, tarihin her döneminde çeşitli bölme ve parçalama operasyonlarına muhatap olduğunu anımsatan Tetik, vatanın bölünmez bütünlüğünün her zamanda ve her zeminde muhafaza edileceğini dile getirdi. Bu uğurda şimdiye kadar binlerce canın feda edildiğini vurgulayan Hatem Tetik, “Terör örgütü, bu menfur saldırılarla milletimizin birlik ve beraberliğine kastettiğini sanmaktadır. Hâlbuki durum bunun tam tersidir. Milletimizin direnci ve dirayetli duruşu değişmeyecek, daha da güçlenecektir” diye konuştu.
YÜREĞİMİZ KANIYOR
Kendisinin de bir şehit babası olduğunu hatırlatan Erzurum Şehit Aileleri Derneği Başkanı Hatem Tetik, Lice’deki hain pusuda şehit düşen her bir asker için en az kendi oğlu kadar üzüldüğünü belirterek, “Tesellimiz, vatan evlatlarımızın şehadet şerbeti içmiş olmalarıdır. Ülkemizin gözbebeği olan Türk Silahlı Kuvvetleri, bu menfur saldırının hesabını muhakkak soracak ve ülkemiz üzerinde oyun oynayan çapulculara haddini bildirecektir, bundan hiç şüphemiz yoktur” şeklinde konuştu.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 2 yorum var, 2 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
nerye gıdıyo bu iş 30 Nisan 2009 Perşembe 18:55

nedır bu yavv gencecık kınalı kuzular bunların hakları nerde katıllerının ınsan dıye hakkını savunan gafıller bu şehıtler sızı mahkemeyı kubrada beklı bılıyonuz deyıll allahtan rahmet ailelerıne sabır

Yorumu oyla      6      4  
Mustafa Damlarkaya 30 Nisan 2009 Perşembe 09:18

EY MÜBAREK ŞEHİTLERİM.BU VATAN, BU YÜCE MİLLET, SİZLERİ HER ZAMAN RAHMETLE ANACAKTIR. SİZLERİ HİÇBİR ZAMAN UNUTMAYACAKTIR SEVGİLİ PEYGAMBERİM, SİZLERE AGUŞUNU AÇMIŞ BEKLİYOR. NE MUTLU SİZLERE. BİRÇOK PEYGAMBER,BU MAKAMI ÇOK İSTEMİŞ ERİŞEMEMİŞ.SİZLER YÜCE RABBİMİN, ÇOK SEÇKİN VE MAKBUL KULLARISINIZ.YERİNİZ ADN,FİRDEVS CENNETLERİ.CENNET EHLİ,SİZLERİ BEKLİYOR.RAHAT UYUYUNUZ.ÖMRÜNÜN BAHARINI,BU YÜCE MİLLETE,BU DEVLET-İ ALİYE FEDA ETTİNİZ. EN YÜKSEK MAKAMA ÇIKTINIZ.SELAM SİZE ALLAH'IN ERLERİ,SELAM SİZE ALLAH'IN ASLANLARI.BEDRİN ASLANLARI ANCAK SİZİN KADAR ŞANLI İDİ.NE MUTLU SİZLERE.O MÜBAREK ŞANIN ÖNÜNDE,ŞEREFLE EĞİLİYORUM.CANIM SİZLERE KURBAN OLSUN.YÜCE MEHMETİM.BÜYÜK ASKERİM. RAHAT UYU.O MÜBAREK RUHUN ŞAD OLSUN.

Yorumu oyla      6      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
“ Tedbirliyiz, endişeye gerek yok”
Sağlık Bakanı Akdağ, ''Türkiye'de şu anda bu domuz gribiyle ilgili herhangi ...
Kentsel dönüşüm başlıyor
GHA/Büyükşehir Belediye Başkanı AKüçükler, “2011 Kış Oyunları sürecinde ...
Türk Dünyası, Erzurum’da buluşacak
Türk Dünyası Erzurum'da düzenlenen Türk Şöleni'nde buluşacak. Güneş Vakfı ...
 
Girişimci Kadınlar’dan tarihi çağrı
AYHAN TÜRKEZ / AHMET AKBUĞA/(İHA) –Erzurumlu kadınlar, Ermenistan sınır ...
Alperenler, dua aldı
Erzurum Alperen Ocakları Gençlik Teşkilatı üyeleri, Erzurum Büyükşehir ...
“Farklılığa tahammülümüz yok”
AHMET AKBUĞA/(İHA) –Araştırma sonuçlarına göre, farklı olana 'Tahammülsüzlük ...
 
Hac için 8 bin 993 başvuru
Erzurum'da, 8 bin 993 kişinin hacca gitmek için İl Müftülüğüne başvurduğu bildirildi.
Atatürk, gurur duyulacak lider
Atatürk'ün askeri ve siyasi bir deha olarak savaşı ve siyaseti çok iyi ...
A.Ü. yapamadı, Fırat Teknokent kuruyor
Doğu Anadolu Bölgesi’nde ilk Teknokent projesinin üretildiği Erzurum’da, ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Gazze’den Doğu Türkistan’a Dinmeyen Ağıt: Akif’in Uyarısı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Konunun Mülkiyeti 
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Mehmet Şarkışla
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva