ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum çocuk nüfus oranında ortalamaları geçti
Erzurum çocuk nüfus oranında ortalamaları geçti
Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı
Kartlı ödemeler 1,18 trilyon liraya ulaştı
Erzurumspor bu kez ceza almadı
Erzurumspor bu kez ceza almadı
Tarım-GFE yıllık yüzde 49,92 arttı
Tarım-GFE yıllık yüzde 49,92 arttı
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1 arttı
Ücretli çalışan sayısı yıllık yüzde 4,1 arttı
HABERLER>SEÇİME DOĞRU
26 Mart 2009 Perşembe - 05:41

“Aziziye’yi Dünya’ya Tanıtacağız”

Saadet Partisi Aziziye Belediye Başkanı Adayı Ensar Coşkun, Belediyelerde başarının liyakat, samimiyet ve bilgiyle elde edilebildiğini, SP adaylarının bu üç vizyona sahip olduğunu söyledi.

“Aziziye’yi Dünya’ya Tanıtacağız”

Dadaşkent Belediye Başkanlığı döneminde, beldeyi sosyal ünite ve yapılaşmaya kavuşturduklarını, cazibe merkezi haline getirme çalışmalarını başlattıklarını kaydeden Coşkun, Aziziye’ye vizyonumuzla, birikimimizle hizmet üretmeye adayız” diye konuştu.
TERMAL TURİZM BİR KAPLICAYLA OLMAZ
ERZURUM Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan SP Aziziye Belediye Başkan adayı Coşkun, SP hizmet ilkelerini başında vaat etmek değil hizmet vermenin geldiğini ifade ederek, “Biz Aziziye’yi bir Termal Turizm Merkezi haline getireceğiz. Projesini ürettik. Bir kaplıca ve otelle termal turizmde cazibe merkezi olunması mümkün değildir. Termal Turizm için iyi bir tanıtım ve sosyal tesislerin yapılması da mutlaka şarttır. Bize fırsat verildiğinde, ilçemize beş yıldızlı otellerin yapılmasını sağlayarak, turizm yolunda ciddi bir adım atacağız. Vaat etmiyoruz, yapacağımızı söylüyor, söz veriyoruz.” dedi.
HİPODROM PROJESİ
Aziziye ilçesi için hayata geçirmeyi düşündükleri diğer bir projenin de Aziziye’ye Hipodrom kurulması olduğunu kaydeden Coşkun şunları söyledi: “ Daphan Ovası Aile işletmeleri kurularak at üretimi yapılması için büyük imkanlar içeriyor. Aziziye’de kurulacak olan hipodrom, ilçemiz etrafındaki köylerde de tarımsal üretimi tetikleyecek ve katma değer üretecektir. Haralar kurulacak, geniş istihdam fırsatları oluşturulacaktır. Aziziye Hipodrom’a kavuşmasıyla birlikte önce sportif açıdan ülke gündemine girecek, bilahare termal turizmi de bu yolla tanıtım imkanına kavuşacaktır.”
KAYBEDECEK BEŞ YIL DAHA YOK
29 Mart seçimlerine sayılı zaman kaldığını, seçmenin vereceği kararın ilçenin gelecek beş yıllık vizyonunu belirleyeceğini aktaran Coşkun, “Biz aziziye halkına güveniyoruz. Onlar hizmette ehliyet sahibi olanlara destek vereceklerdir. Biz samimiyetimiz, yüreğimiz ve birikimimizle onların teveccühünü bekliyoruz. “ dedi.
AZİZİYE MARKA İLÇE OLMALI
Her seçmenin mutlaka sandığa giderek demokratik hakkını kullanması gerektiğine de değinen SP aziziye Belediye Başkan adayı Coşkun, “Seçmenimiz mutlaka sandığa gidip oyunu kullanmalı. 29 Martta aziziye’nin beş yıllık geleceği söz konusudur. İlçemizin kaybedeceği bir beş yılı yoktur. 2003 yılı Türkiye ilçeler sosyo ekonomik performans sıralamasında üçüncü gurupta yer alan ilçemiz artık bir marka ilçe olmalıdır. Hedefimiz budur” dedi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 9 yorum var, 10 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
paşa 7 Aralık 2009 Pazartesi 13:39

sayın aziziye belediye başanına sesleniyorumaAllah rızası için postahanenin karşındaki sokaktan geçermisin.Asvalta ne olduda sokağa toprak döküyorsunuz ayıp .........

Yorumu oyla      7      4  
Sizide göreceğiz 6 Nisan 2009 Pazartesi 10:12

Oyları sanmayınki adaylarınız aldı herkes de iyi biliyorki başbakana verdiler ama daha dünki çocuğu başkan yaptınız o belediyeciliği öğrenene kadar ENSAR BEY bu ilçeyi adam ederdi. Herkes hak edildiği gibi yönetilir bundan sonra bizden korkun İnşallah yanlış yapmazsınız tek temennimiz o ... İstihdam için ortamlar sağlayın bırakın taşçılık oynamayı suyun eskisi gibi akmasını sağlayın hadi görelim sizi bundan sonra ne oldum delisi olmayın EFENDİ OLUN ADAM SANSINLAR...!

Yorumu oyla      7      4  
Ensar 29 Mart 2009 Pazar 23:20

Necip Aziziye halki yeni ilceye yeni baskanini secti.Insallah Aziziye yeni hizmetler gelid.Vatana millete hayirli ugurlu olsun.Ama sonucun Boyle olacagini hep soyledim.Fakat sayin Ensar Coskun cok basarili oldugunu soyluyordu.Halbuki necip halk 1999 yilinda kendisine soyledim.olmaz dedim fazla hirs stres yapar.

Yorumu oyla      7      4  
ne kadar boş konuşuyorsunuz 29 Mart 2009 Pazar 13:33

ne kadar boş konuşuyorsunuz acaba dadaşkenti kim çamurdan kurtardı adnan menderes lisesine oy kullanmaya gittim şok oldum sayın vahdettin yaylalı hükümetinbelediye başkanı olarak çocuklarımızın bir okul yoluna bile asfalt dökememiş orayı hiç görmemişmi acaba oy kllanmaktan değil sanki köyden geldik

Yorumu oyla      7      4  
ENSAR 27 Mart 2009 Cuma 15:25

Hemi kopya çekilerek mi aziziyeyi marka yacaksınız.....olmaz........

Yorumu oyla      6      5  
Bahadır 27 Mart 2009 Cuma 09:23

Bu necip millet Sayın Ensar Beye 1994 yılında bu hizmetleri başarı ile yürütsün diye KOCA beŞ yıL süre verdi.Ama bu koca beşyılın sonunda muhasesini yaptı ve Ensar beyi 1999 yılında başarılı görmedi.bir kere olmaz dedi.Erzurum halkı bir defa olmaz dedi........Bu yeni iilçeye yeni IŞIKlar lazım diyecek....

Yorumu oyla      6      5  
Ensar 27 Mart 2009 Cuma 08:58

Sayın Aziziyeliler Marka şehirler projesi Ak partinin Şimdi sayın Ensar Coşkun kalkmış diyor ki Aziziyeyi marka yapacağım bu husus aşırma olmuyor mu? Aziziyeye yeni yüz lazım.Kopyacılarla bir yere varılamaz.Halk zaten beş yıl kendisini denedi ve sonucunu gördü.Bir daha beş yıl için 1999 yılında zaten hayır demişti.Bu necip millet bir daha zor evet der.Ama yine de hayırlısı olsun.

Yorumu oyla      6      5  
bahadır 27 Mart 2009 Cuma 01:23

başkanım sizi sonuna kadar destekliyoruz.benede aziziyenin kaybedecek zamanı yok.yeni birleşmiş belediye için tecrubelerinize muhtacız.inşallah aziziye doğru kararı verir.bütün oylar ENSAR BEYE....

Yorumu oyla      7      4  
HADİ 26 Mart 2009 Perşembe 20:38

başkanım geçmiş tecrübeleriniz ve yaptıklarınızla inşallah daha güzel aziziye için oyumuz kalbimiz seninle, ak parti denenmiş ve erzurumda bitmiştir.başarılar diliyorum.

Yorumu oyla      7      4  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
“İlklere İmza Attık”
Büyükşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı ...
Erzurum, Tarihiyle Bütünleşecek
G.İSPİRLİ/MHP Büyükşehir Belediye Başkan adayı Kamil Aydın, Erzurum’un ...
“Gizlimiz Saklımız Yok”
Palandöken Belediyesi’nin toplan 24 bin 611 lira borcu olduğu bildirildi. ...
 
Aziziye’nin Vizyonu Değişecek
G.İSPİRLİ/Aziziye MHP Belediye Başkan Adayı İsmet Turan, 29 Martta yapılacak ...
Yolsuzluk Varsa, Soruşturma Başlatırım”
Kiremittepe ile ilgili iddiaları değerlendiren Bakan Akdağ,: ''Çıkıp ...
“Verilmeyecek Hesabımız Yok”
MHP‘nin seçime 5 gün kala gündeme taşıdığı Kiremitlik Tepe’de yolsuzluk ...
 
"Tortum Marka İlçe Olma Yolunda"
Tortum Belediye Başkanı ve AK Parti Tortum Belediye Başkan Adayı Hasan ...
DP'den Şeffaf Belediyecilik Sözü
Demokrat Parti Palandöken İlçe Belediye Başkan Adayı Müfit Özbeyli, 29 ...
İzmirli Dadaşlar’dan Öztürk’e Destek
Devlet Bakanı Mehmet Aydın, Erzurum Kültür ve Dayanışma Derneği üyeleriyle ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ayağın Sürünmesi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Cumhurbaşkanımıza Minnettarız
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
Kadir Sabuncuoğlu
Kadir Sabuncuoğlu
‘Muhalif’
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva