ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Hasta yakınları polise saldırdı: 3 gözaltı
Hasta yakınları polise saldırdı: 3 gözaltı
‘Sibergöz-36’ operasyonunda 19 tutuklama
‘Sibergöz-36’ operasyonunda 19 tutuklama
Aynalı: 'Erzurum yeşil bir şehre dönüştü'
Aynalı: 'Erzurum yeşil bir şehre dönüştü'
Erzurum’dan 4 ayda 11.6 milyon dolarlık ihracat
Erzurum’dan 4 ayda 11.6 milyon dolarlık ihracat
Erzurumspor deplasmanda galibiyet arayacak
Erzurumspor deplasmanda galibiyet arayacak
HABERLER>SİYASET
30 Ocak 2014 Perşembe - 13:36

'Bakanımıza haksızlık ediyorlar'

AK Parti İl binasında düzenlenen basın toplantısında İl Başkanı Murat Kılıç, AK Parti Erzurum İl Teşkilatından yapılan istifalar hakkında ve gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

 Bakanımıza haksızlık ediyorlar

E.MEHMET YILMAZ
ERZURUM (İHA) - Erzurum AK Parti İl Başkanı Murat Kılıç, son günlerde il teşkilatındaki istifaların basında farklı şekilde aktarıldığını belirterek, "İki istifanın AK Parti İl Teşkilatında çatlak varmış gibi kamuoyuna sunulması bizleri üzdü” dedi.
AK Parti İl binasında düzenlenen basın toplantısında İl Başkanı Murat Kılıç, AK Parti Erzurum İl Teşkilatından yapılan istifalar hakkında ve gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. AK Parti Erzurum İl Teşkilatında son birkaç gün içinde meydana gelen istifaların basında çok farklı şekilde aktarıldığını ifade eden Kılıç, “Bizim yönetim kurulumuz 50 kişidir. 50 asıl, 50 yedek yönetim kurulu üyeliği vardır. İl yönetimimizden birkaç arkadaşımız istifa dilekçelerini verdiler. Bir arkadaşımız zaten il yönetim kurulu üyeliğinden meclis üyeliğine geçmek için ayrılmıştır. Diğer iki arkadaşımız da dilekçeleri verip il yönetim kurulundan ayrıldılar. Burada şunu herkesin bilmesi lazım insanların kendilerine göre görüşleri vardır görev de yapabilirler istifa da edebilirler. Bu iki istifanın AK Parti İl Teşkilatında çatlak varmış gibi kamuoyuna sunulması bizleri üzdü” dedi.
İl Başkanı Murat Kılıç, “Sayın İçişleri Bakanımızın hafta sonunda katıldığı Erzurum’da aday tanıtım toplantısında konuşması oldu. İzlediğimiz kadarıyla biraz bekleyelim ne oluyor dedik. Fakat izlediğimiz kadarıyla öyle bir algı yönetimi öyle bir gerçekleri ters düz etme mantığıyla karşı karşıya kaldık ki bu durum karşısında bizlerde hayret içinde kaldık. Sayın bakanımız orada hakikaten hizmete gönül verenlerle bu hizmeti veya hizmetin içinde yuvarlanmış birtakım mihraplara kendisi bizzat konuşmalarıyla ayırdı. Bu konuşmayı istismar etmeye çalışan sayın bakanımız ve AK Parti İl Teşkilatını yıpratmaya çalışanlar için el insaf diyorum” diye konuştu.
"BAKANIMIZIN İFADELERİNİN HİÇBİRİNDE HOCA EFENDİNİN NE İSMİ VAR NE DE KASTEDİLİYOR"
İçişleri Bakanı Efkan Ala’nın hafta sonu Erzurum’da yaptığı konuşmasının hiç birinde hizmet hareketine yönelik olmadığının altını çizen Kılıç, ”Bakanımızın ifadelerinin hiç birinde hoca efendinin ne ismi var ne de kastediliyor, kastedilen şey paralel yapıdır. Paralel yapıyı kast ederek sen oradan çekil, o gerçekten samimi olan insanların duygularını istismar etme deniliyor. Fakat belli bir basında nasıl oluyorsa bir anda bir algı yönetimi başlıyor. Sayın Bakanımız adeta o malum basın tarafından linç edilmeye çalışılıyor. Erzurum’un kendi şehrinde vatandaşlarının gözünde nasıl itibarsız hale getirilir diye kampanya yürütülüyor. Burada kastedilen şey paralel yapıdır. Burada kastedilen şey devletin kurumları içerisinde örgütlenmiş ve burada paralel yapı oluşturmuş adeta bir çete gibi çalışan yapılardır. Bunu farklı şekilde göstermek isteyenler bakanımıza haksızlık ediyorlar” dedi.
Hiç kimsenin kendisin milletten daha üstün görmemesi gerektiğini belirten AK Parti İl Başkanı Kılıç, ”Aslında vefasızlık olarak kastettiğimiz şey 11 yıldan beri bu ülkeye hizmet etmiş başbakana karşı sürdürülen linç kampanyasıdır. Birtakım yayın kuruluşlarının aslında cemaat hareketi ve hizmet hareketinin önünde bir engel olduğunu düşünüyorum. Yaptığı yayınlarla, yazdığı köşe yazılarıyla aslında hizmet hareketinin önünde büyük bir sıkıntı olduğunu düşünüyorum. Burada aslında hizmete gönül veren insanların gazetenin veya televizyonun yayın politikalarını incelemelerini arz ediyorum” dedi.

 
Çoruh Nehri'ne kamyon düştü: 1 kayıp
 
Horasan’da kaçak elektrik operasyonu
YORUMLAR
Toplam 4 yorum var, 4 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 2 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
misafir 30 Ocak 2014 Perşembe 17:58

sayın başkanım ilimizdeki nüfus azalışı için yorum tespit ve önerileriniz nelerdir.

Yorumu oyla      6      5  
yavuz 30 Ocak 2014 Perşembe 17:23

Sayın Hocaefendi geçen gün BBC röportajında; ortada bir yolsuzluk olduğu muhakkak diyor, peki insanlar yargılanmadan böyle bir ifade kullanılabilirmi? Hüsn-ü Zan haram değilmidir beyler, bunu bizden daha iyi hocaefendi bilmezmi? Demekki o savcılar ellerindeki belge bilgi herneyse önce Hocaefendiye sunmuşlar O' da hüküm vermiş suçlular diye ve mahkemeye gitmeden Basına sızdırılıp Kamuoyu oluşturup ortalığı karıştırma talimatı alınmış. Buda kesin yani. Ayrıca kutuda milyon dolar dediler, ortalığı ateşe verdiler elaltından milyarlarca doları vurdular. Faiz artışına zorladılar ve becerdiler. UYAN MİLLETİM UYAN. Adamlar cambaza bak cambaza diyerek Ülkeyi soydular iki haftada.

Yorumu oyla      9      9  
yavuz güneyi 30 Ocak 2014 Perşembe 16:34

Düne kadar Hocaefendi beddua ettiğinde Başbakanı kastedmedi diyenler bugün Bakanın hocayı kasteddiğine emin olmuşlar. Peki bir dini öndere kendi Başbakanını ki bugüne kadar heryerde kadrolaşmasına müsaade eden birine böyle beddua yakışıyormu? Hangi dönemde böyle kadrolaşmaya müsaade edildi? Bu nankörlük değilmi peki.

Yorumu oyla      12      6  
Abdusselam EFE 30 Ocak 2014 Perşembe 16:15

Sn. İl Başkanımızın iyi niyetine saygım var ancak, Efgan Alanın kırıcı ve hddet dolu konuşmasından Hoca Efendiyi ve Cemaati çıkarmamak yani onların hedefte olduğunu anlamamak hiç mümkün değil,Biz bütün Müslümanlar olarak İslam Kardeşliğine her zamandan daha çok muhtaç olduğumuz bu günlerde bu tür tatsız olayların olmasını asla istemiyoruz, bu basının saptırması değildir, boş yere basını suçlamak doğru olmaz. Dünyadaki Makamlar Mevkiler geçicidir, Ancak Allah ın verdiği Makamlar Allah dilediği müddetçe kalıcıdır, Allah dostlarına hakareti marifet sayanlar Allah dostlarından gerekli tokatları yemişlerdir.Allah teala Devletimize ve Milletimize Huzur ve sükun ihsan etsin.

Yorumu oyla      13      7  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
AK Parti’de seçim dayanışması
Ak Parti İlçe Başkanı Fatih Yeşilyurt, Seçimler öncesi kırgınlık ve küskünlük ...
SP Hınıs adayı açıklandı
İHSAN KUMRU-AK Parti’den Hınıs Belediye Başkan adayı olarak gösterilmediği ...
Yılmaz danışmanlara yol gösterdi
Ak Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Parlamenter Danışmanları Akademisi ...
 
AK Parti’den adaylık tebriği
Ak Parti Palandöken İlçe Başkanı Fatih Yeşilyurt yönetimiyle birlikte ...
Küçükler personelinden helallik istedi
Küçükler, "Bu son toplu sözleşmem oldu. Başkanlık yaptığım süreçte hiç ...
Hak-İş’ten paralel devlet tepkisi
Hak İş Konfederasyonu ve Hizmet-İş Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan, ...
 
Kılıç istifa olayını değerlendirdi
Kılıç, İçişleri Bakanı Efkan Ala'nın geçtiğimiz Pazar günü Belediye Başkanları ...
Demirci öngörülerini anlattı
CHP’nin Erzurum Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdülkadir Demirci, Mustafa ...
‘Topçuoğlu dadaşlığı ve hizmetleriyle yad edilecek’
AK Parti Erzurum Milletvekili Adnan Yılmaz, Erzurum Şoförler ve Otomobilciler ...
 
ERZURUM GAZETESİ
YAZARLAR
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Ülkü Ocakları Mektebi ve Yiğido Şarkışla
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Güvenin Verilmeyeni
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Bir başarı Hikayesi: ‘Erzurumspor’
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Kibirli Siyaset Aktörleri ve AK Parti'nin Değişim İhtiyacı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
"Devlet Adamı” olmanın somut örneği: Vali Mustafa Çiftçi
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Alan Var Alamayan Var ve Ayıp Hassasiyeti
ERZURUM
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’da Belediyelerin Önceliği Ne Olmalı?

a.Kentsel Dönüşüm
b.Kent içi Ulaşım
c.Altyapı
d.Sosyal Belediyecilik
e.Kültür, Turizm ve Sanat
f.Sosyal Katılımcılık
g.Mahalle Kültürüne dönüş


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva