ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji
Cumhurbaşkanı Erdoğan gündemi değerlendirdi
Cumhurbaşkanı Erdoğan gündemi değerlendirdi
Özvar Yüksek Öğretim vizyonunu paylaştı
Özvar Yüksek Öğretim vizyonunu paylaştı
Fatma Betül Sayan Kaya tutuklandı
Fatma Betül Sayan Kaya tutuklandı
Karabet geçidinde kar ulaşımı olumsuz etkiledi
Karabet geçidinde kar ulaşımı olumsuz etkiledi
MSB'den haftalık bilgilendirme
MSB'den haftalık bilgilendirme
HABERLER>SPOR
6 Kasım 2026 Cuma - 03:10

Yılmaz: FB maçının Erzurumspor maçından farkı yok

Yılmaz, 'Fenerbahçe karşısında alacağımız galibiyetin Erzurumspor karşısında aldığımız galibiyetten puan açısından bir farkı yok ama özgüven bakımından bize ve şehrimize çok büyük katkısı olacaktır" diye konuştu.

Yılmaz: FB maçının Erzurumspor maçından farkı yok

Çorum FK Teknik Direktörü Burak Yılmaz, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe ile oynayacakları karşılaşmaya ilişkin, "İnşallah güzel bir futbol izletip sonunda puan almak istiyoruz" dedi.
Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında 8 Kasım Pazar günü Fenerbahçe'yi konuk edecek Çorum FK, karşılaşmanın hazırlıklarını kulüp tesislerinde yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenman öncesinde Teknik Direktör Burak Yılmaz ile futbolculardan Ylber Ramadani ve Hrvoje Smolcic, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

"Biz her şeyimizle bu maça konsantre olmuş durumdayız"
Fenerbahçe'nin dün akşam aldığı galibiyetin kendileri açısından bir önem taşımadığını belirten Burak Yılmaz, "Fenerbahçe'nin dün akşam galip gelmesi, gelmemesi, uzun süredir mağlup olması ya da kötü durumda olması Fenerbahçe'nin büyüklüğünden hiçbir şey kaybettirmez. Fenerbahçe her zaman Fenerbahçe'dir. O yüzden biz dün akşamki galibiyete ya da mağlubiyetlere bakmıyoruz. Türkiye'nin önemli ve büyük kulüplerinden bir tanesi olan Fenerbahçe'ye karşı hazırlanıyoruz. Fenerbahçe'nin kazanmış ya da kaybetmiş olması onların ne gücünden ne de büyüklüğünden bir şey eksiltmez. Biz her şeyimizle bu maça konsantre olmuş durumdayız. Dün biletlerimizin tükendiğini, şehrimizin maça konsantre olduğunu görüyoruz. Allah'a şükür bizler de iyi durumdayız. Önemli olan Fenerbahçe'ye karşı oyun planımızı ve stratejimizi sahada hep beraber uygulayabilmek. Fenerbahçe'ye saygımız sonsuz ama biz de kendi oyunumuzu, stratejimizi ve planımızı uygulayacağız. Özgüvenliyiz. Bir çekince ile değil, inşallah güzel bir futbol izletip sonunda puan almak istiyoruz. Tek hedefimiz bu. Tabii ki kazanmak için sahaya çıkacağız ve elimizden gelenin fazlasını yapacağız. Fenerbahçe'yi yenip milli takım arasına galibiyetle girmek istiyoruz. Fenerbahçe karşısında alacağımız galibiyetin Erzurumspor karşısında aldığımız galibiyetten puan açısından bir farkı yok ama özgüven bakımından bize ve şehrimize çok büyük katkısı olacaktır" diye konuştu.
Karşılaşmanın kendileri için önemine de değinen Yılmaz, "Belki yukarıya doğru bir ivmelenme yaşayacağız. Puan olarak alınan her puan, kimden alınırsa alınsın eşittir. Ama tek hedefimiz kazanmak için sahaya çıkmak. Nasıl bir futbol ortaya koyacağımızı pazar günü hep beraber göreceğiz" ifadelerini kullandı.

"Emre Belözoğlu'nun gelişi ya da İsmail Kartal'ın olmayışı benim için önemli değil"
Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'de teknik direktörlük görevine başlamasıyla ilgili de değerlendirmede bulunan Burak Yılmaz, "Emre Belözoğlu'nun gelişi ya da İsmail Kartal'ın olmayışı benim için önemli değil. Önemli olan Fenerbahçe'ye karşı oynayacak olmamız. Emre Belözoğlu yeni hoca olarak gelmiş olabilir. Kendisine başarılar diliyorum ama benim için pek fazla bir önemi yok" dedi.
Ziraat Türkiye Kupası'ndaki hedeflerine de değinen Yılmaz, "Gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. Türkiye Kupası'nda oynamayan, daha az süre bulan arkadaşlarımıza şans vermek istiyorum. Ancak kupada da gidebildiğimiz yere kadar ilerlemek istiyoruz. Gerçekçi olmalıyız. Türkiye Kupası'nda ilerleyebilmek için geniş bir kadromuzun ve güçlü bir kulübemizin olması lazım. Ayaklarımızı yere basarak gerçekçi adımlar atarsak, hep beraber gerçekçi hedefler koyarsak Allah'ın izniyle başarılı oluruz. Gerçekçi olmayan hedeflerin peşinden koşamayız, kimseye hayal satamayız. Tabii ki Türkiye Kupası'nda da gidebildiğimiz kadar gitmek istiyoruz" şeklinde konuştu.

Ylber Ramadani: "Fenerbahçe çok kuvvetli bir takım"
Çorum FK'nın Arnavut futbolcusu Ylber Ramadani ise Fenerbahçe'nin güçlü bir kadroya sahip olduğunu belirterek, "Ligde istedikleri durumda olmasalar da Fenerbahçe çok kuvvetli bir takım. Çok kaliteli oyunculara sahipler. İyi bir kadroları var ve ligde herhangi bir takıma karşı etkili olabilir, rakiplerinin canını acıtabilirler. Dolayısıyla bizim de maça bu şekilde bakmamız gerekiyor. Kimin kaptan çıkacağının çok fazla önemi yok. Ben olabilirim, Çağlar olabilir, Smoli olabilir. Takımımızda kaptanlık yapabilecek birçok tecrübeli oyuncumuz var. Önemli olan takıma yardım edebilmek ve etki edebilmek. Fenerbahçe'ye karşı zorlu bir maça çıkacağız. Onların iyi oyuncuları olduğu gibi bizim de kaliteli oyuncularımız var. Elimizden gelen mücadeleyi göstermemiz gerekiyor. Hocamızın gelişinden bu yana son 4 haftada 3 galibiyet aldık. İyi bir süreçteyiz ve bunu devam ettirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Hrvoje Smolcic: Son 4 maçta 9 puan aldık
Hırvat futbolcu Hrvoje Smolcic de takımın son haftalardaki performansını değerlendirdi. Son 4 maçta 9 puan topladıklarını belirten Smolcic, "Son 4 maçta 9 puan aldık, bu tabii ki güzel. Ancak geliştirmemiz gereken noktalar da olduğunu düşünüyorum. Bu konulara eğileceğiz ve antrenmanlarda daha çok çalışacağız. Son dönemde Çağlar'la birlikte oynuyorum. Sezonun başından beri farklı oyuncularla da görev aldım. Aramızda yeterince zaman geçmedi ve çok fazla maç oynadığımızı söyleyemem. Ancak maç maç, gün gün gelişmeye devam ediyoruz. Birbirimizi tanıdıkça daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Önemli olan kendi aramızdaki uyumu yukarı taşımak ve takıma yardımcı olmak" dedi.

 
Kent Konseyinde kadın dayanışması
 
ATAUNİV'den Malatya'ya ihya köprüsü
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Atletizmde Erzurum'u gururlandırdılar
Hırvatistan'ın Pore kentinde düzenlenen ESSF Multi Sport Events kapsamında ...
Trendyol Süper Lig'de 11. hafta heyecanı başlıyor
Trendyol Süper Lig'de 11. hafta yarın oynanacak Gaziantep FK - Kasımpaşa mücadelesiyle başlayacak.
Rize - Erzurumspor maçını Tonusluoğlu yönetecek
Trendyol Süper Lig'de 11. hafta heyecanı yarın, 7 Kasım Cumartesi ve 8 ...
 
Erzurumspor iç sahada 8, dış sahada 12’inci sırada
Süper Ligde 10’uncu haftayı 14 puanla 11’inci sırada tamamlayan Erzurumspor, ...
Vodafone Sultanlar Ligi: Beşiktaş: 0 - Eczacıbaşı: 3
Eczacıbaşı Peron İstanbul, Vodafone Sultanlar Ligi’nin 7. haftasında Beşiktaş ...
Iraola: Bizi üzen goller yedik
Liverpool Teknik Direktörü Andoni Iraola, Fenerbahçe mağlubiyeti sonrası, ...
 
Reis: Avrupa’da yukarıya doğru ilerlemek istiyoruz
Trabzonspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Freiburg'un çok iyi tanıdığı ...
 Italiano: İyi bir maç çıkarmalıyız
Beşiktaş Teknik Direktörü Vincenzo Italiano, Celtic maçı öncesi yaptığı ...
Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi'nde ilk galibiyetini aldı
UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Liverpool'u konuk eden Fenerbahçe, sahadan 3-2 ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
İlişkilerin Dostluğu - 1
Osman Şanalan
Osman Şanalan
Bütçedeki rakamdan vatandaşın hayatına
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Bir şelalenin ötesindeki zenginlik
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Sütün kıymeti, emeğin hakkı
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Dadaşlığın Raconu Ya da..
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Doğu Türkistan, Pamir Türkleri, Gönül Coğrafyamız ve Aydın’ın Tespitleri
ERZURUM GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Önceliği:

Yüksek Hızlı Tren
Doğalgaz ve Enerjide indirim
İstihdam oluşturacak yatırımlar
Göçü durduracak acil eylem planı
DAP’ın Erzurum’a yoğunlaşması
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva