YAKUTİYE BELEDİYE BAŞKANI ATINÇ:
2011, BÜYÜK ZİHİN DEĞİŞİMİNE YOL AÇACAKTIR
Yakutiye Belediye Başkanı Fahrettin Atınç Üniversiteler arası kış oyunlarının Erzurum'a büyük getiri sağlayacağını belirterek, ''Erzurum'un yüz akı bir projeye imza atacağına inanıyorum. 2011, şehirde büyük zihin değişimine yol açacaktır'' diye konuştu.
Erzurum’un el, gönül ve dimağ birliği içinde 2011’e ev sahipliği yapma şansı yakaladığını, bu süreçte Başbakan Recep Tayip Erdoğan ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin’in çok ciddi destekleri olduğunu vurgulayan Yakutiye Belediye Başkanı Atınç:”Erzurum halkı kendisine destek verenleri unutmayacaktır” dedi.
UMUT DÖNEMİ BAŞLADI
2011’de Dünya Üniversite oyunlarına ev sahibi olarak Erzurum’da yeni bir umut dönemi başladığını, kalkınma heyecanının hakim duruma geldiğini vurgulayan Başkan Atınç,”Erzurum olimpiyatı sahiplendi. Bu birlik ve beraberlik içindeki dadaşça duruşu, oyunların organizasyonunda da göstererek, Erzurum adını Dünya literatürüne kazıyacağız.” dedi.
EMEĞİ GEÇENLERİ YÜREĞİMİZE KAZIDIK
Atınç , 2011 Üniversiade Kış Oyunları’nın Erzurum’da yapılacak olmasının şehir için önemli olduğunu belirterek, “Başbakanımız ve hükümetimizin desteğiyle önemli bir başarıya imza atıldı. Bu olimpiyatlar şehrimizin çehresini değiştirecektir” şeklinde konuştu.
Atınç,şunları kaydetti: “Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan, Bakanımız Mehmet Ali Şahin başta olmak üzere Hükümetimizin teveccüh ve desteğiyle önemli bir başarıya imza atılmıştır. Erzurum’un yüz akı bir organizasyona imza atacağız. Torino’da sürdürülen yoğun çalışmalarda emeği geçen Valimiz, Rektörümüz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız ile Erzurum ekibine de ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sonuçları açısından büyük bir organizasyona talip olduk.”