ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Emniyetten ‘Haydi Gençler Pikniğe’ projesi
Emniyetten ‘Haydi Gençler Pikniğe’ projesi
DAP BKİ destekledi, sulama sorunu çözüldü
DAP BKİ destekledi, sulama sorunu çözüldü
Aile Yılı için yürüdüler
Aile Yılı için yürüdüler
Gençlik Haftası başladı
Gençlik Haftası başladı
Erzurum Kurban Hizmetleri Komisyonu toplandı
Erzurum Kurban Hizmetleri Komisyonu toplandı
HABERLER>GUNCEL
17 Ocak 2007 Çarşamba - 00:00

Erzurum Gazetesi Arşiv

Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler: Erzurum'a hayırlı olsun Teşekkürler FİSU 2011 Universiade kış oyunları için yapılan oylama da bu kez gülen taraf Erzurum oldu. İtalya‘nın Torino Kenti’nde toplanan Fisu heyeti, kararını Erzurum’dan yana açıkladı. Başkan Küçükler, “ 16 Ocak Erzurum için milat oldu. Mutluyum” dedi.

Erzurum Gazetesi Arşiv

Büyükşehir Belediye Başkanı Küçükler: Erzurum'a hayırlı olsun Teşekkürler FİSU 2011 Universiade kış oyunları için yapılan oylama da bu kez gülen taraf Erzurum oldu. İtalya‘nın Torino Kenti’nde toplanan Fisu heyeti, kararını Erzurum’dan yana açıkladı. Başkan Küçükler, “ 16 Ocak Erzurum için milat oldu. Mutluyum” dedi. BU KEZ BAŞARDIK Geçtiğimiz yıl 2009 kış olimpiyatlarına talip olan Erzurum, oyunları Çin’in Harbin kenti’ne kaptırmıştı. 2011’de yapılacak oyunlar için ikinci kez adaylığını açıklayan Erzurum, bu kez Slovenya’nın Maribor kenti ile yarıştı . Erzurum yorucu bir lobi çalışması ardından oyunları almayı başardı. Bugün İtalya’nın Torino kenti’ndeki Tiyatro Binası’nda toplanan FİSU Heyeti, 2011 kış oyunlarının Erzurum’da yapılmasına karar verdi. ERZURUM İÇİN MİLAT Kararı Erzurum için milat olarak değerlendiren Başkan Ahmet Küçükler, şunları söyledi: “Slovenya’nın Maribor Kenti ile yarıştığımız 2011 kış olimpiyatları için Sayın FISU üyeleri, takdir yetkilerini Erzurum’dan yana kullandılar. Mutluluğumuz büyüktür, Erzurum’a hayırlı uğurlu olsun. Palandöken’de 2011’de yapılacak Kış olimpiyatları sadece Erzurum’un değil bölgenin kaderine etki edecek bir organizasyondur. Fisu heyetinin aldığı bu karar, Palandöken’in kayakta artık bir dünya markası olduğunun da tescilidir. Hemen şunu ifade etmek istiyorum ki; Erzurum, büyük bir sorumluluk yüklenmiştir. Burada yapılacak kış olimpiyatlarından yüzümüzün akı ile çıkarabilmemiz el ve gönül birliği ile mümkün olacaktır. Hükümetimiz buraya yapacağı yatırım Erzurum’un ve bölgemizin kalkınmadaki önemli reçetesi olacaktır. Erzurum’un yüklendiği büyük sorumluluk bilinci ile Büyükşehir Belediyesi üzerine düşen her görevi noksansız yerine getirme gayreti içerisinde olacaktır. Büyük çabalarımız sonucu alınan olimpiyatların sorunsuz tamamlanmasında birimlere gerekli desteği vereceğimize de buradan ifade etmek istiyorum Bu duygu ve düşüncelerle bu yarışta centilmenliği elden bırakmayan rakibimiz Slovenya’nın Maribor kenti halkına, 2011 Olimpiyatlarında ev sahipliği görevini bizlere layık gören Uluslararası Kayak Federasyonu’nun değerli üyelerine teşekkür ediyorum. Ve 2011 de yapılacak Kış olimpiyatlarının ülkemize, bölgemize ve Erzurum’umuza hayırlar getirmesini diliyorum. “ ERZURUM’DA BÜYÜK ÇOŞKU İtalya’da açıklanan karar Erzurum’a ulaşır ulaşmaz halk sokaklara döküldü. Büyükşehir Belediyesi önüne konan dev ekrandan kararı izleyen vatandaşlar ise havai fişek gösterisi altında Gökmen konserini izlediler. Burada bir konuşma yapan Başkan Vekili Eyüp Tavlaşoğlu ise kar’ın artık nimet olarak görülmesi gerektiğinin altını çizdi. Tavlaşoğlu, “2011 olimpiyatları Erzurum’a hayırlı olsun “ dedi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum Gazetesi Arşiv
BAŞBAKAN YARDIMCISI DEVLET BAKANI ŞAHİN: “DÜNYAYA ÖRNEK ...
GENÇLİK VE SPOR GENEL MÜDÜRÜ ATALAY:
''DÜNYA ORGANİZASYONLARININ ÇITASINI YÜKSELTTİK'' Gençlik ve Spor Genel ...
ETSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI CİNDİLLİ:
“KOBİLERİN FİNANSAL DESTEĞE İHTİYACI VAR” Erzurum Ticaret ...
 
Sağlık Bakanı Akdağ:
“KÖYDES’LE KIRSAL KESİME ÇÖZÜM ÜRETİYORUZ” Sağlık Bakanı ...
HAYIRSEVER VATANDAŞ DADAŞOĞLU’NA YETİM DUASI
Oltulu emekli Emniyet Müdürü Dr. Mevlüt Dadaşoğlu, Oltu merkez ve köy ...
HALICIK SANATI GELECEK NESİLLERE AKTARILIYOR
Uzun yıllardan beri halıcık ile uğraşan Hasoğlu ailesi, halıcılık sanatını ...
 
Tarım Kredi Kooperatifi’nden
Tarıma AB Desteği 13. Bölge Tarım Kredi Kooperatifleri Bölge Müdürü Abdullah ...
ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ TÜRK-ERMENİ İLİŞKİLERİ ARAŞTIRMA MERKEZİ MÜDÜRÜ YARD.DOÇ.DR. KÜRKÇÜOĞLU:
"FRANSA PARLAMENTOSUNUN KARARI, YÜZ KARASIDIR" Atatürk Üniversitesi ...
''ANNE SÜTÜ, BEBEKLERİ SİGARANIN ZARARLARINDAN KORUYOR''
Yapılan bilimsel araştırmada bebeklerin sigaranın zararlı etkilerinden ...
 
ERZURUM
YAZARLAR
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Erzurumspor Elese de Elense de Kutlu ve Ekibine Minnettarız
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Şantajın Oyunu
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Atatürk Üniversitesi’nde akıl teri patenti geçti
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Trafikte ölüm sessizdir, istatistik bağırır
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Kurşun sıkarsan, sevinç dağılır kardeşim
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Herkesin putu kendine şirin...
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva