ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Vanlı ailelerin evlat nöbeti 112'nci haftasında
Vanlı ailelerin evlat nöbeti 112'nci haftasında
Rüşvet soruşturmasında 1 avukat tutuklandı
Rüşvet soruşturmasında 1 avukat tutuklandı
16.7 kilo metamfetamin ele geçirildi
16.7 kilo metamfetamin ele geçirildi
Uyuşturucu operasyonunda 3 tutuklama
Uyuşturucu operasyonunda 3 tutuklama
Erzurum Ekim ayı konut satış verileri açıklandı
Erzurum Ekim ayı konut satış verileri açıklandı
HABERLER>EKONOMİ
8 Ağustos 2009 Cumartesi - 05:27

Vergi Dairesi’nde personel hareketliliği

Gelir İdaresi Başkanlığı’na bağlı Erzurum Vergi Dairesi’nde, 22 idari personel başka illerdeki vergi dairelerine atandı.

Vergi Dairesi’nde personel hareketliliği

Erzurum Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz, Gelir İdaresi Başkanlığı’nın rutin yaz dönemi tayinlerinin tamamlandığını söyledi. Yapılan tayin ve atamalar çerçevesinde, Erzurum Vergi Dairesi’ne bağlı olarak çalışan veri denetmeni, vergi dairesi müdürü ve müdür yardımcılarından olan yaklaşık 22 idari personelin, başka illerdeki vergi dairelerine atandığını bildiren Poyraz, tayin edilenlerin büyük bir bölümünün, Erzurum’daki görev sürelerini dolduran personellerden oluştuğunu kaydetti.
22 PERSONEL BAŞKA İLLERDE GÖREV YAPACAK
Tayin ve atamaların, genellikle personellerin istedikleri istikamet ve hedef doğrultusunda gerçekleştirildiğini anlatan Poyraz, “Pek uzun bir dönem olmasa da, birlikte çalışma imkanı bulduğumuz 22 arkadaşımızı, başka illerdeki vergi dairelerine gönderdik. Giden arkadaşlarımız, Erzurum’da gerçekten büyük bir özveri ve fedakarlık içerisinde çalıştılar, aynı azmi ve başarıyı, çalışmaya başlayacakları yeni kurumlarda da göstereceklerine olan inancım sonsuzdur.” dedi.
POYRAZ: KAPILARIMIZ DA, YÜREKLERİMİZ DE ERZURUM HALKINA AÇIKTIR…
Yunus Poyraz, bugüne kadar Türkiye’nin çeşitli illerinde idarecilik yaptığını ifade ederek, görev yaptığı her farklı kurumun, kendisine yepyeni tecrübeler kazandırdığını kaydetti. Erzurum’da bu anlamdaki memnuniyet seviyesinin çok daha fazla olduğunu anlatan Poyraz, “Erzurum, insanıyla, görev ahlakı ve sorumluluk anlayışıyla gerçekten çok farklı bir yere sahip.  Bana bu duyguları yaşatan personelim başta olmak üzere tüm Erzurum halkına teşekkür ediyorum.” diye konuştu. Personelle birlikte Erzurum’da vergi faaliyetleri konusunda çok güzel işler yaptıklarını vurgulayan Poyraz, “Vatandaşımızın işlerinin yürümesi ve sorunlarının çözüme kavuşturulması noktasında tüm personelimizle birlikte seferber olmuş durumdayız. Kapımız da, yüreğimiz de Erzurum halkına ardına kadar açık vaziyettedir.” dedi.
Erzurum Vergi Dairesi’nde vergi denetmeni, müdür ve müdür yardımcılığı pozisyonlarında çalışırken başka illere atanan idari personel için küçük çaplı veda programları yapılacağı öğrenilirken, yapılan atamalara paralel olarak, Erzurum Vergi Dairesi’ne de, çeşitli il ve bölgelerden yeni tayinlerin yapıldığı bildirildi.  
 

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
TÜİK’ten enflasyon değerlendirmesi
Domates, çarliston biber ve patates, Temmuz ayında Erzurum’da en fazla ...
Yoksulluk sınırı 2 bin 357 lira
Memur-Sen, geçen ay 4 kişilik bir ailenin açlık sınırını 845, yoksulluk ...
İstikrarsız dönem
Erzurum’da şirketleşme hızı haziran ayına göre artış, geçen yılın aynı ...
 
Arıcılıkta uluslararası atılım
Arı Yetiştiricileri Birliği’nin davetlisi olarak Erzurum’a gelen 8 kişilik ...
Gold Expo Fuarı’na KOSGEB Desteği
Sereks Fuarcılık tarafından, Karadeniz'in ilk takı fuarı olarak Trabzon ...
Ramazan pidesine zam yok
Türkiye Fırıncılar Federasyonu Genel Başkanı Balcı, pidenin Türkiye genelinde ...
 
Kömür vatandaşın cebini yakmayacak
Geçen yıl kışa doğru 850 – 900 TL’ye kadar yükselen Rus kömürünün tonu, ...
ERGİAD’da Özdemir dönemi
Erzurum Genç İş Adamları Derneği (ERGİAD) Başkanlığı'na Hasan Özdemir ...
Beyaz et’e zam….
GHA/Beyaz ette geçen yıla oranla artışa geçen ihracat, Ramazan öncesinde ...
 
YAZARLAR
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Özgür ülke olmanın ilk şartı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Dönemin Yenisi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Kül Rengi Harita
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Bir tanktan fazlası
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurumspor'a borcunuzu ödeyin!
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Bir Medeniyet Müessesesi Olarak Atatürk Üniversitesi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva