ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Taş Baba Heykeli ilgi odağı oldu
Taş Baba Heykeli ilgi odağı oldu
TRT Erzurum Radyosu 65 yaşında
TRT Erzurum Radyosu 65 yaşında
Tosun Ailesi yasta
Tosun Ailesi yasta
Palandöken’de kar yarım metreyi aştı
Palandöken’de kar yarım metreyi aştı
Yapay çiçeklerle Türk Bayrağı üretiyorlar
Yapay çiçeklerle Türk Bayrağı üretiyorlar
HABERLER>GUNCEL
19 Eylül 2006 Salı - 00:00

Türk sanayicisine ve lojistik sektörüne en büyük armağan;

Lojistik ve Taşımacılık Rehberi 2006 çıkıyor Lojistik sektöründe bugüne kadar çıkarılan en kapsamlı rehber olma özelliği taşıyan, Lojistik ve Taşımacılık Rehberi 2006’da, lojistik ve taşımacılık firmaları aldıkları belge türleri ve numaralarına göre alfabetik sırayla rehberde yer alacak.

Türk sanayicisine ve lojistik sektörüne en büyük armağan;

Türk sanayicisine ve lojistik sektörüne en büyük armağan; Lojistik ve Taşımacılık Rehberi 2006 çıkıyor Lojistik sektöründe bugüne kadar çıkarılan en kapsamlı rehber olma özelliği taşıyan, Lojistik ve Taşımacılık Rehberi 2006’da, lojistik ve taşımacılık firmaları aldıkları belge türleri ve numaralarına göre alfabetik sırayla rehberde yer alacak. Ulaştırma Bakanlığı’nın katkılarıyla hazırlanacak rehberde, kara, deniz, hava ve tren taşımacılığı yapan firmalar, lojistik firmaları, kargolar, forwarderlar, depolar, antrepolar, gümrüklü sahalar, serbest bölgeler ve gümrük müşavirleri gibi sektörün tamamına yer verilecek. Tamamı 500 sayfa renkli 90 gr kuşe kağıda 50.000 adet basılacak olan rehberin çıkış amacı; lojistik faaliyetlerle ilişkisinin göz ardı edilemeyeceği sanayici ve kobilerin 5 yıl gibi uzun bir süre elinin altında detaylı bir rehberin olmasıdır. Türk sanayisi ve Kobilere Ücretsiz olarak dağıtılacak olan rehber, Mim Ajans bünyesinde bulunan Ambar Dergisi’nin Türk sanayicisine ve lojistik sektörüne armağanıdır. Çok kapsamlı bir rehber olacak Lojistik ve Taşımacılık Rehberi 2006, Türkiye’de Karayolu Taşımacılık Kanunu ile birlikte yetki belgelerini alan nakliye sektörünü bir arada toplayan kapsamlı bir rehber niteliği taşıyor. Elli yıldan sonra kayıt altına alınan kara taşımacılık ve nakliye sektörü 25 Şubat itibariyle Karayolu Taşıma Kanunu ile yürürlüğe girmiş bulunuyor. Bununla beraber rehberin içerisinde yer alacak olan tüm taşımacılık modelleri; kara, deniz, hava, tren, uluslararası nakliye ve forwarder dahil olmak üzere tamamına yer verilecek. Ekol Lojistik ana sponsorluğu ve Halk Bankası’nın co sponsorluğunda, reklam satışları ile desteklenecek olan rehber, Türk sanayisinin bağlantılı tüm birimlerine dağıtılacak. Ayrıca rehber, Mim ajans bünyesinde bulunan, Ambar dergisi veya KobiSektör dergisine yıllık abone olan herkese ücretsiz dağıtılacak. Lojistik ve Taşımacılık Rehberi 2006’ya ulaşmanın yolu ise www.ambar.com.tr veya www.kobisektor.com adreslerinden geçiyor.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
CAMİLER RAMAZAN AYINA HAZIRLANIYOR
Ramazan ayına kısa bir sure kala, camilerde temizlik faaliyetlerine hız ...
ASBESTLİ İÇME SUYU BORULARI DEĞİŞTİRİLİYOR
Erzurum'da, asbestli içme suyu borularının değiştirilmesi için çalışma başlatıldı.
3 TEMMUZ STADYUMUNDA ÇİRKİN GÖRÜNTÜ
Erzurum'da Amatör futbol müsabakalarının oynandığı 3 Temmuz Stadyumu önündeki ...
 
Bumin yeni yasayı anlattı
SSK İl Müdürü HulusiBumin 1 Ocak 2007 yılında yürürlüğe girecek sosyal ...
RTÜK, ERZURUM'DA SEMİNER DÜZENLEDİ
Radyo Televizyon Üst Kurulu'nun (RTÜK) yerel ve bölgesel yayıncılara yönelik ...
MÜZİK HIZ TUTKUSUNU ARTIRIYOR
Yoğun trafikte müzik dinleyen sürücülerin kazalara davetiye çıkardığı ...
 
LES, 3 ARALIK’DA YAPILACAK
2006 Aralık Dönemi Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (LES), Öğrenci Seçme ...
Yeni Eğitim ve Öğretim dönemi başlarken, Erzurum’da
Zil sesi kısık Erzurum’da bin 372 okulda 185 bin öğrenci bugün ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
ERZURUM’UN BÖYLE YATIRIMCIYA İHTİYACI VAR Cemil Özdemir ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Haddinizin Hadsizliği
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Özgür ülke olmanın ilk şartı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Kül Rengi Harita
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Bir tanktan fazlası
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurumspor'a borcunuzu ödeyin!
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Bir Medeniyet Müessesesi Olarak Atatürk Üniversitesi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva