Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
30 Büyükşehir’in nüfus sıralaması açıklandı
30 Büyükşehir’in nüfus sıralaması açıklandı
Erzurum nüfus yoğunluğunun en düşük olduğu 7'inci İl
Erzurum nüfus yoğunluğunun en düşük olduğu 7'inci İl
Erzurum’da 2 ilçede artış, 18 ilçede düşüş
Erzurum’da 2 ilçede artış, 18 ilçede düşüş
Erzurum yabancı nüfusta bölgede ikinci sırada
Erzurum yabancı nüfusta bölgede ikinci sırada
Kuzeydoğu Nüfusu 2 milyon 115 bin 281’e indi!
Kuzeydoğu Nüfusu 2 milyon 115 bin 281’e indi!
HABERLER>SPOR
5 Mayıs 2011 Perşembe - 07:38

Telekomspor’dan sporculara moral desteği

Geçtiğimiz ay yapılan olağan genel kurulda göreve gelen Erzurum Türk Telekomspor’un yeni yönetimi kulübün bünyesinde bulunan sporcuların onuruna bir moral yemeği verdi.

Telekomspor’dan sporculara moral desteği

ERZURUM gazetesi
 Geçtiğimiz ay yapılan olağan genel kurulda göreve gelen Erzurum Türk Telekomspor’un yeni yönetimi kulübün bünyesinde bulunan sporcuların onuruna bir moral yemeği verdi.
Özellikle Atletizm ve Judoda Erzurum’un lokomotifi olan Erzurum Türk Telekomspor, bu branşlarındaki başarılarına yeni açacağı branşlarda da başarı eklemek istiyor.
SPORCULAR ONURUNA YEMEK VERİLDİ
Geçtiğimiz ay yapılan olağan genel kurulda kulüp başkanlığına seçilen Ahmet Keleş ve yönetim kurulu üyeleri akşam Aziziye Çay Bahçesinde sporcuların onuruna bir moral yemeği verdi. Yemeğe Erzurum Türk Telekomspor Kulübü Başkanı Ahmet Keleş, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Telekomspor Kulüp Başkan Başkanvekili Gürsel Özcan, yöneticilerden Kemal Akkan, Adem İstanbullu, Mehmet Çıtıraz ve Cihat Tanyeri katıldı. Judo Antrenörü Yalman Karagülle ve Atletizm Antrenörü Nihat Bayburt ve güreş antrenörü Battal Alpkılıç’ın da hazır bulunduğu yemekte, sporcuların oldukça moralli oldukları gözüktü.
YILMAZ’A ÖVGÜ
Erzurum Telekomspor Kulübü Başkanı Ahmet Keleş, yönetime yeni seçilmeleri nedeni ile sporcularla bir tanışma yemeği düzenlediklerini belirterek, Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar’ın da yemeği onurlandırmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi. Keleş, “Fatih Bey bizim bünyemizden çıkmış ve Milli takım forması altında başarılı derecelere imza atmış eski bir sporcumuz. Kendisini bu akşamki yemeğimizde aramızda görmek bizi mutlu etmiştir” dedi.
Erzurum Telekomspor Başkanı Ahmet Keleş, faaliyet gösterdikleri spor dallarında başarılı olmak için her zaman seferber olduklarını belirterek, “Atletizmdeki gücümüzü Türkiye’nin yanı sıra artık tüm Avrupa kabullenmiştir. Judoda da önemli bir çıkış yakaladık. Kulübümüzün sporcusu olan Nurcan Yılmaz’ın Türk Milli takımı ile üçüncülük sevinci yaşaması bizim için ayrı bir gurur kaynağı olmuştur” dedi.
Sporculardan bundan sonra da başarı beklediklerinin altını çizen Kulüp Başkanı Ahmet Keleş, “Başarı sizden, destek vermek bizden” diye konuştu.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Atmaca Milli Takım’a davet edildi
Palandöken Belediyesi Spor Kulübünün Boks takımının Milli boksörlerinden ...
Çocuk Olimpiyatı’ndan başarıyla döndüler
Ankara’da yapılan 1. Çocuk Olimpiyatları’nda Erzurumlu eskrimciler yine ...
Erzurum’da boks fırtınası esti
Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nce organize edilen Üst Minikler ...
 
Korkut’a altın sözü verdiler
Yakutiye Belediyesi Yakutiye spor Kulübü Boks takımı bölgede elde ettiği ...
Sabancı Goalball Şampiyonası başlıyor
Görme Engelliler Spor Federasyonu'nun 2011 yılı faaliyet programında yer ...
Karatede eğitim açılımı
JKA Türkiye Temsilciliği tarafından Erzurum’da Karate Eğitim Semineri ...
 
File’de Gençlikspor damgası
Erzurum’da düzenlenen Kulüpler arası Genç Bayanlar Voleybol Grup Birinciliğini ...
İpekyolu maratonu devam ediyor
Türkiye ayağında ev sahipliğini SRM turizmin yaptığı ve rehberliğni ve ...
Kış Sporları Eğitim Projesi’ hayata geçiriliyor
Erzurum'da Kış Sporları Eğitim Projesi'nin hazırlık toplantısı düzenlendi. ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Emperyalizmin Oyunları
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Erzurum.. Ve Giden Gelmiyor, Acep Nedendir?
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Büyükşehir Halk Pazarları ve Allah Korkusu
Mahmut Akdağ
Mahmut Akdağ
Yapay Zeka İllet mi, Nimet mi?
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Özgür ülke olmanın ilk şartı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Kül Rengi Harita
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva