ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
DAİB’de Ömer Madırlı dönemi
DAİB’de Ömer Madırlı dönemi
Şehit Polisler rahmet niyazlarıyla anıldı
Şehit Polisler rahmet niyazlarıyla anıldı
Erzurumspor Bolu maçını Olcar yönetecek
Erzurumspor Bolu maçını Olcar yönetecek
Baruş Polis Haftası resepsiyonuna katıldı
Baruş Polis Haftası resepsiyonuna katıldı
181. kuruluş yıl dönümü coşkusunu paylaştılar
181. kuruluş yıl dönümü coşkusunu paylaştılar
HABERLER>GUNCEL
11 Ekim 2007 Perşembe - 00:00

THY KIŞ TARİFESİNDE SEFERLERİ ARTIRIYOR

THY, BURSA ERZURUM SEFER SAYISI ÜÇE ÇIKARILDI Türk Hava Yolları (THY), 28 Ekim Pazar gününden itibaren kış tarifesini uygulamaya başlayacak. Her geçen gün uçuş ağını genişleten THY, kış tarifesinde birçok yenilik getiriyor.

THY KIŞ TARİFESİNDE SEFERLERİ ARTIRIYOR

THY KIŞ TARİFESİNDE SEFERLERİ ARTIRIYOR THY, BURSA ERZURUM SEFER SAYISI ÜÇE ÇIKARILDI Türk Hava Yolları (THY), 28 Ekim Pazar gününden itibaren kış tarifesini uygulamaya başlayacak. Her geçen gün uçuş ağını genişleten THY, kış tarifesinde birçok yenilik getiriyor. THY İç Hatlar'da seyahat eden yolcularına sunduğu seçenekleri bu dönem de artıracak. Kış tarifesiyle birlikte uçulan her iç hat uçuş noktasına günde en az bir kez sefer planlandı. Ankara'dan uçuş yapılan Adıyaman, Batman, Erzincan, Kars, Kahramanmaraş, Mardin, Muş, Şanlıurfa'ya İstanbul'dan her gün uçuş konuldu. Günde bir kez gerçekleştirilen Ankara-Antalya seferleri ise her gün 2 sefere çıkarıldı. Haftada 5 kez yapılan İstanbul-Eskişehir uçuşları ise 7'ye çıkarılarak günlük hale getirildi. Atatürk Havalimanı'ndan yapılan İstanbul-Sivas uçuşlarının yanı sıra Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan haftada 3 sefer Sivas'a uçuş konuldu. Bursa-Erzurum uçuşları da haftada 3 sefer olarak planlandı. Ayrıca meydan bakım çalışmaları devam eden Muş ve Kars uçuşları onarımların tamamlanmasının ardından kış tarifesiyle birlikte yeniden icra edilmeye başlanacak. HAFTADA 3 BİN 48 SEFER Kış tarifesiyle ilgili değerlendirme yapan THY Genel Müdürü Temel Kotil, "Yaz tarifesinde yakaladığımız büyümenin kış tarifesinde devam edeceğini bekliyoruz. 137 şehirde hizmet verecek THY haftada 3 bin 48 sefer gerçekleştirecek. THY olarak her zaman yolcu memnuniyetini her şeyin üzerinde tutuyoruz. Özellikle son yıllarda oluşturduğumuz yüksek itibar ve iyi urun kalitesi sonucu bu kış döneminde yolcu doluluk oranının yüzde 70'e ulaşmasını bekliyoruz. Geçen yılı göre 3 puan daha yüksek bir doluluk oranı olacak bu sonuç bilet fiyatlarına olumlu bir şekilde yansıyacaktır. Sefer sayısı ve doluluk oranı yanında koltuk kapasitesi de arttığından yolcu sayısında yüzde 18'lik artış bekliyoruz" dedi. 2007-2008 kış tarifesi 29 Mart 2008 tarihine kadar geçerli olacak. Kış tarifesiyle ilgili bilgiler THY satış ofisleri, 444 0 849 numaralı çağrı merkezi telefonu ile www.thy.com adresinden alınabilir.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
NARMANTOKİ KONUTLARI İHALEYE ÇIKARILDI
Başbakanlık Topluk Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Erzurum-Narman'a konut işini ihaleye çıkardı.
DOĞU ANADOLU’NUN BAYRAM MUTFAĞI GÖZ KAMAŞTIRICI
Bayramlarda her evde benzer telaşlar yaşanır. Anne-baba özlemi; uzun zamandır ...
DEVLET PARASIZ YATILI VE BURSLULUK SINAVI KAYIT SÜRESİ UZATILDI
Devlet Parasız Yatılılık ve Bursluluk Sınavı'na (DPY-B) girip bursluluğu ...
 
İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ UZMANLARINDAN
BAYRAMDA BESLENME UYARISI Erzurum İl Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Okşan ...
TÜRK HARB-İŞ'E GÖRE,
EYLÜL AYINDA AÇLIK SINIRI 639 YTL'YE YÜKSELDİ Türk Harb-İş Sendikası, ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
DADAŞLARDAN MİLLİ DUYARSIZLIK SERGİLEYEN MEDYAYA TEPKİ TÜRK ...
 
Erzurum Gazetesi Arşiv
ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİNDEN DUYARSIZ MEDYAYA TEPKİ Şehit Aileleri ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
VALİ GÜVENÇ BAYRAM MESAJI YAYIMLADI Erzurum Valisi Celalettin ...
İftar vakti facia : 2 ÖLÜ, 7 YARALI
Erzurum'da iftar öncesi meydana gelen feci trafik kazasında 2 kişi öldü, ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Gücün Direnişi
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Şampiyonuz inşaallah!
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Din Ateşe Verildiğinde
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Dünya Bir Eşiğin Üzerinde
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Konuşmak
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
DAİB, Seçim ve Öneriler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva