Bünyesinde milli boksörleri bulundurmayı başaran Palandöken belediyesi boks takımı çalışmalarını Palandöken belediyesi kapalı spor salonunda ve belde sınırları içerinde bulunan özel spor salonlarında devam ediyor.
Palandöken belediyesi boks takımı antrenörleri Gürkan Sönmez ve Erol Çavuşoğlu nezaretinde teknik, taktik ve ağırlık çalışmaları yaparak yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına hummalı bir şekilde hazırlanıyorlar.
BİRDAL’A TEŞEKKÜR
Antrenör Gürkan Sönmez yaptığı açıklama, "Öncelikle bizlere bugüne kadar vermiş oldukları desteklerden dolayı başta Palandöken belediye başkanımız Cenap Köksal Birdal, kulüp başkanımız Zafer Aynalı ve bizlerin çalışmalarımız için kapılarını açan özel spor merkezlerine teşekkür ediyorum. Amacımız önümüzdeki günlerde yapılacak olan Türkiye boks şampiyonasında başarılı dereceler elde edip madalyalarla Erzurum’a dönmek istiyoruz .Bu amaçla çalışmalarımızı aralıksız olarak sürdürüyoruz" dedi.
Her spor dalında önemli olan güçlü olmaktır diye belirten antrenör Gürkan Sönemez, "Türkiye şampiyonasına gençler ve yıldız dalında katılacak olan boksörlerimize ağırlık çalışmaları yaptırıyoruz.Türkiye Şampiyonasına kadar bu tür çalışmalarımızı sürdüreceğiz" diye konuştu.