ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Liseler hentbolda yarıştı
Liseler hentbolda yarıştı
Solak TEMA Vakfı vizyonunu açıkladı
Solak TEMA Vakfı vizyonunu açıkladı
Tortum ve Uzundere Foto Safariye konu oldu
Tortum ve Uzundere Foto Safariye konu oldu
Halılara tarihi resmediyor
Halılara tarihi resmediyor
Erzurum’da afetlere karşı kurumsal iş birliği
Erzurum’da afetlere karşı kurumsal iş birliği
HABERLER>GUNCEL
15 Mayıs 2008 Perşembe - 00:00

PASİNLER BELEDİYE BAŞKANI TEYMUR:

ÇÖPLERİ TOPLAMAK İSTEDİK, İŞÇİLERİMİZ ENGELLENDİ'' Erzurum'un Pasinler Belediye Başkanı Selami Teymur, bazı kişilerin ilçede çöpleri toplamak isteyen belediye işçilerine engel olduğunu ve belediyeye ait araçlara zarar verdiğini söyledi.

PASİNLER BELEDİYE BAŞKANI TEYMUR:

PASİNLER BELEDİYE BAŞKANI TEYMUR: ÇÖPLERİ TOPLAMAK İSTEDİK, İŞÇİLERİMİZ ENGELLENDİ'' Erzurum'un Pasinler Belediye Başkanı Selami Teymur, bazı kişilerin ilçede çöpleri toplamak isteyen belediye işçilerine engel olduğunu ve belediyeye ait araçlara zarar verdiğini söyledi. Pasinler'de belediyenin 113 işçisinin düzenli maaş alamadıkları iddiasıyla bir aydır iş bırakma eylemi yapması üzerine ilçede başta çöplerin toplanması olmak üzere bazı belediye hizmetlerinde aksamalar yaşanıyor. TEYMUR’DAN SUÇ DUYURUSU Pasinler Belediye Başkanı Selami Teymur, yaptığı açıklamada, iş bırakma eylemine katılmayan işçilerle belediye hizmetlerini yapmaya çalıştıklarını, ancak bazı kişilerin buna engel olduğunu belirtti. Belediyenin araçları ile dün ilçedeki çöpleri toplamak istediklerini ifade eden Teymur, ''Çalışan işçilerimiz engellendi. Belediyeye ait kepçenin camları kırıldı. İşçilerimizi engelleyenler hakkında suç duyurusunda bulunduk'' diye konuştu. HALK SAĞLIĞI TEHLİKEDE Çöplerin toplanamaması nedeniyle halkın sağlığının tehlikeye girebileceğini ifade eden Teymur, şunları kaydetti: ''Belediyemiz bünyesinde 200 personelimiz var. Bazı çalışanlarımız bin 200 YTL ile 2 bin 200 YTL arasında maaş alıyor. Biz göreve geldiğimizde belediyenin işçilere borcu vardı. Yaklaşık 15 yıldır işçilerin maaşlarının ödenmesi konusunda sıkıntı yaşanıyor. İşçi sayısının fazla olması nedeniyle bu sıkıntıları yaşıyoruz. Daha önce emekli olacak personele toplam 4 milyon YTL para verdik. Bu paranını yarısını ilçemize ayırabilsek Pasinler çok daha farklı olurdu. Biz eylemde olmayan personelimizle hizmet etmek istiyoruz. Ancak hizmet etmememiz için araçlarımızın lastiklerini parçaladılar, akülerini çaldılar. Ne kadar olumsuz iş varsa yaptılar. Bizim isteğimiz işçilerimizin bir an önce işlerinin başına dönmeleridir. Haklı gerekçeleri olabilir, ancak bu şekilde haksız duruma düşmektedirler.'' Teymur, en kısa sürede ilçedeki çöpleri toplayacaklarını sözlerine ekledi. Öte yandan, belediye işçilerinin çöp toplamasının engellenmesi üzerine Pasinler'e Erzurum'dan çevik kuvvet ekiplerinin sevk edildiği bildirildi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
PALANDÖKEN’DE EKOLOJİK TEMELLİ DOĞA EĞİTİMİ
Türkiye Bilimsel ve Teknik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) ve Atatürk Üniversitesi ...
PALANDÖKEN BAYRAK PARKI’NA KAVUŞUYOR
Palandöken Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu ağaç dikme kampanyası büyük ilgi gördü.
ERZURUM'DA 99 KAÇAK YAKALANDI
Erzurum'un Karaçoban ilçesinde jandarma ekiplerince yapılan yol kontrollerinde ...
 
2 BİN 500 ÖĞRENCİ REHBERLİK HİZMETİ ALIYOR
Erzurum Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Rehberlik ...
OKUL KAYIT TAKVİMİ AÇIKLANDI
Kayıt başvuruları ilköğretim okullarında 1 Haziranda, ortaöğretimde 15 ...
OKS ÖNCESİ ÖĞRENCİLERE ÖNERİLER
Psikolog Ferahim Yeşilyurt, öğrencilere, Orta Öğretim Kurumları Öğrenci ...
 
EMNİYET'TEN DOLANDIRICILIK UYARISI
Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nce vatandaşlar dolandırıcılık olaylarına karşı uyarıldı.
ÖĞÜLMÜŞ KÖŞK’TE ERZURUM’U TEMSİL EDECEK
Erzurum’u Cumhurbaşkanlığı köşkünde düzenlenecek törende Mükerrem ...
PROF. DR. AKÇAY’DAN “ŞİMDİ DOĞU’DA HEKİM OLMAK VARDI” ESERİ
Atatürk Üniversitesi İç hastalıkları Ana Bilim Dalı, Endokrinoloji ve ...
 
ERZURUM
YAZARLAR
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Zulme ortak olduğunun farkında mısın?
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Dolarla ölçülen cehennem
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Erzurumspor Elese de Elense de Kutlu ve Ekibine Minnettarız
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Şantajın Oyunu
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Atatürk Üniversitesi’nde akıl teri patenti geçti
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Trafikte ölüm sessizdir, istatistik bağırır
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva