PALANDÖKEN MİLLİ PİYANGO BİLETLERİNDE
Milli Piyango İdaresi, Erzurum Palandöken Kış Turizm Merkezi'nin tanıtımına yardımcı olmak amacıyla turizm merkezinin resmini 29 Ocak'ta çekilişi yapılacak biletlerin üzerine bastırdı.
BİLETLER TÜKENDİ
2009 Üniversitelerarası Kış Olimpiyatları (FİSU) için Çin'in Harbin kentiyle yarışan Palandöken Kış Turizm Merkezi, geçtiğimiz günlerde Avusturya'nın İnsbruck kentinde açıklanan kararla yarışları çok az bir farkla Harbin kentine kaptırmıştı. Bunun üzerine Milli Piyango İdaresi yetkilileri, hem Palandöken'in tanıtımı hem de bir jest amacıyla turizm merkezinin resmini 29 Ocak'ta çekilişi yapılacak biletlerin üzerine bastırdı. Erzurum'da, Palandöken Kış Turizm Merkezi resminin yer aldığı biletler tükendi.
Milli Piyango İdaresi'nin jestiyle teselli bulduklarını belirten Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, "2009 Dünya Üniversitelerarası Kış Olimpiyatları'nı alacağımıza emindik, ancak kıl payı yarışları kaçırdık. 2011 için iddialıyız. Milli Piyango'nun jesti de bizim için büyük bir gurur kaynağı oldu. Palandöken Kış Turizm Merkezi arzu ettiğimiz düzeye gelecektir" dedi.