ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Güney Kore, Çekya'yı 2-1 mağlup etti
Güney Kore, Çekya'yı 2-1 mağlup etti
ETSO'da mesleki ve teknik lise istişaresi
ETSO'da mesleki ve teknik lise istişaresi
Emekli öğretmenden örnek bağış
Emekli öğretmenden örnek bağış
Baruş Vakıflar Bölge Müdürlüğünden  brifing aldı
Baruş Vakıflar Bölge Müdürlüğünden brifing aldı
Yakutiye Kur’an kursunda yıl sonu coşkusu
Yakutiye Kur’an kursunda yıl sonu coşkusu
HABERLER>EKONOMİ
24 Ağustos 2004 Salı - 00:00

Kayseri’de 100, Sivas’ta 40 ve Kırşehir’de 27 yeni fabrikanın temeli atıldı, Erzurum’da siftah yok..

KIRŞEHİR’E DE GEÇİLDİK 5084 Sayılı Yatırım ve istihdamı Teşvik Yasası Kapsamında, Erzurum’da henüz yatırım talebi olmazken, aynı yasadan yararlanan Kırşehir’de 27 yeni fabrikanın temeli atıldı.

Kayseri’de 100, Sivas’ta 40 ve Kırşehir’de 27 yeni fabrikanın temeli atıldı, Erzurum’da siftah yok..

Kayseri’de 100, Sivas’ta 40 ve Kırşehir’de 27 yeni fabrikanın temeli atıldı, Erzurum’da siftah yok.. KIRŞEHİR’E DE GEÇİLDİK ERZURUM gazetesi 5084 Sayılı Yatırım ve istihdamı Teşvik Yasası Kapsamında, Erzurum’da henüz yatırım talebi olmazken, aynı yasadan yararlanan Kırşehir’de 27 yeni fabrikanın temeli atıldı. Kırşehir organize Sanayi Bölgesinde temeli atılan 27 yeni fabrikayla 30 bin kişiye iş kapısı açılırken, henüz yatırım talebinin olmadığı Erzurum’da istihdamdaki daralma artış gösteriyor. 5084 Sayılı Yatırım ve istihdamı Teşvik Yasası kapsamında Temmuz ayı içerisinde Sivas’ta da 40 yeni Fabrika temeli atılmıştı. Yasa çerçevesinde, daha önce yatırım talebinin olmadığı Ağrı’da harekete geçen Sivil Kitle örgütleri ve milletvekillerinin işbirliğiyle il dışındaki müteşebbislerden yatırım sözü alınırken; Erzurum da sessiz bekleyiş sürüyor. KIRŞEHİR’DEKİ FABRİKALARIN TEMELİNİ GÜL ATTI Kırşehir Organize Sanayi Bölgesi'nde yaptırılacak 27 fabrikanın temeli Dışişleri Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Abdullah Gül ve Devlet Bakanı Beşir Atalay'ın da katıldığı törenle atıldı. Abdullah Gül, törende yaptığı konuşmada,Türkiye'nin toparlanma yönünde önemli adımlar attığını belirterek, bu ortamda yatırım yapanların kazanacağını söyledi. Gül: "Bakın 5 bin 84 sayılı yasayı, teşvik yasasını çıkarttık. Sonra baktık bunun eksiği var dedik, o yasadaki eksikleri kendimiz gördük, hükümet olarak... Nedir bu? Şimdi bu fabrikalar bitecek, bunlar bittikten sonra beş yıllık avantaj, teşvik süresi işlemeye başlayacak" diye konuştu. Beşir Atalay da, üretimi artırmanın yolunun yatırımdan geçtiğini kaydederek, çıkarılan teşvik kanununun meyvelerinin alınmaya başlandığına işaret etti.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Ahlâkın Ahlaksızlığı
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
İlleri var bizim ile benzemez
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Montaj Düşüncenin Yükselişi
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Bir Anlık Dalgınlık, Bir Ömürlük Acı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Bir Medeniyetin Asıl Sermayesi
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Hürmüz'den Geçen Sadece Petrol Değildir
ERZURUM GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva