ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji
Şehide hakaret eden şahıs tutuklandı
Şehide hakaret eden şahıs tutuklandı
Abdullah Çatlı vefatının 30. yılında kabri başında anıldı
Abdullah Çatlı vefatının 30. yılında kabri başında anıldı
Göztepe’den 4 maçlık galibiyet serisi
Göztepe’den 4 maçlık galibiyet serisi
Ertuğrul Doğan'dan birlik ve beraberlik çağrısı
Ertuğrul Doğan'dan birlik ve beraberlik çağrısı
2026 Dünya Güreş Şampiyonası tamamlandı
2026 Dünya Güreş Şampiyonası tamamlandı
HABERLER>BÖLGEDEN
24 Ocak 2025 Cuma - 11:35

Kanuni Bulvarında geri sayım

28 kilometre uzunluğundaki yolun, Trabzon-Erzurum karayoluna bağlanacak olan kısmıyla ilgili çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor.

Kanuni Bulvarında geri sayım

Trabzon'da yapımı devam eden ve Türkiye'nin en maliyetli şehir içi yollarından biri olarak gösterilen toplam uzunluğu 28 km olan Kanuni Bulvarı'nın 20 kilometrelik kısmından fazlası tamamlandı. 28 kilometre uzunluğundaki yolun, Trabzon-Erzurum karayoluna bağlanacak olan kısmıyla ilgili çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor.

Trabzon'da devam eden en önemli karayolu projelerinden biri olan Kanuni Bulvarı Yolunda çalışmalar sürüyor. Şehrin Yıldızlı Mahallesi ile Akoluk arasında geçişi sağlayacak olan Çukurçayır 1 Tüneli daha önce hizmete açılırken, son etap Çukurçayır-Akoluk arasındaki 7-8 kilometrelik alanda ise çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor.

Toplam 28 km'lik Kanuni Bulvarı'nın proje güzergâhının büyük bir bölümü tamamlandı. Kanuni Bulvarı, Karadeniz Sahil Yolu üzerindeki Yıldızlı Kavşağı'ndan başlayıp Akyazı, Beşirli, Karşıyaka, Aydınlıkevler, Erdoğdu, Bahçecik, Yenicuma, Esentepe, Boztepe, Çukurçayır ve Akoluk'u birleştirecek.

Yol inşaatları arasında yer alan projede, anayol üzerinde, 22 adet köprülü kavşak ve imar ile bağlantılı yollar üzerinde 6 hemzemin kavşak, toplam uzunluğu 6,4 kilometre olan 8 adet çift tüp ve 441 metre uzunluğunda 1 adet tek tüp olmak üzere 17 adet tünel ve ana yolda toplam uzunluğu 6,24 kilometre olan 31 adet çift köprü ile kavşak kolları imar yolu bağlantılarında toplam uzunluğu 2,69 kilometre olan 24 adet tek köprü bulunuyor.

Öte yandan şehir içi ulaşıma hizmet veren yol, aynı zamanda transit trafik ihtiyacına, özellikle de güneye ve doğuya doğru devam eden devlet karayoluna da entegre bir şekilde ulaşımı sağlayacak. 2x3 şeklinde planlanmış olan yolun şehir içi kısmında önemli bir çalışması tamamlanırken 28 kilometre uzunluğundaki yolun 20 kilometrelik kısmından fazlası tamamlandı.

Çukurçayır-Gölçayır-Düzyurt-Akoluk bölümünü devlet karayoluna bağlayacak olan kısmıyla ilgili çalışmalar yoğun bir şekilde devam ediyor.

 
Midyat şehitleri dualarla anıldı
 
Erzurum tarımında mera gündemi
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
İspirliler Vaşakların koruma altına alınmasını istiyor
İspir ilçesinde son günlerde görülen vaşakların koruma altına alınması isteniyor.
Şehit Erdağı’nın hatırası yaşatılacak
Kars’ın Akyaka ilçesine bağlı Esenyayla köyü Şehit Bahçeli İlk ve Ortaokulu’nda ...
Şehirlerarası ulaşımda Sakaltutan gündemi
Ölümlü ve yaralamalı kazaların sıkça meydana geldiği Refahiye-Erzincan ...
 
Horasan GSİM’de Karakelle dönemi
Horasan Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’ne Muhammet Karakelle atandı. Çiçeği ...
MHP’den Pasinler buluşması
MHP Erzurum İl Teşkilatı, ilçe ziyaretleri kapsamında Pasinler buluşmasını gerçekleştirdi.
OBM’de 2025 hizmet programı başladı
Orman Genel Müdürlüğü'nün talimatıyla başlatılan ve Erzurum Orman Bölge ...
 
DAP BKİ’de Bingöl gündemi
Bingöl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erdal Çelik,  Rektör Yardımcısı ...
Oltu’da 226 Afetzede çiftçiye destek
Oltu’da 226 çiftçiye 57 bin 350 kilogram gübre dağıtımı yapıldı
HAK-İŞ'ten Diyarbakır annelerine destek
HAK-İŞ Konfederasyonu ve Hizmet-İŞ Sendikası Genel Başkanı Mahmut Arslan, ...
 
YAZARLAR
Osman Şanalan
Osman Şanalan
Bütçedeki rakamdan vatandaşın hayatına
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Bir şelalenin ötesindeki zenginlik
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Sütün kıymeti, emeğin hakkı
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
103. Onur Yılımız
Ayhan Kara
Ayhan Kara
Dadaşlığın Raconu Ya da..
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Doğu Türkistan, Pamir Türkleri, Gönül Coğrafyamız ve Aydın’ın Tespitleri
ERZURUM GAZETESİ
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Önceliği:

Yüksek Hızlı Tren
Doğalgaz ve Enerjide indirim
İstihdam oluşturacak yatırımlar
Göçü durduracak acil eylem planı
DAP’ın Erzurum’a yoğunlaşması
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva