Erzurum Mutfağı Bornova’ya taşındı
May Grup Yönetim Kurulu Başkanı, İş adamı Mehmet Atiş ve ortağı Yakup Doğan, Pınarbaşı'nın ünlü Değirmenaltı Sokağı girişinde Erzurum’un meşhur et ürünü olan cağ kebabı üretecek, Babadan Cağ Kebabı Salonu'nu hizmete açtı.
İZMİR PROTOKOLÜ CAĞ KEBAPLA TANIŞTI
İzmir protokolünün önemli isimlerinin bir araya geldiği açılışa, CHP İzmir Milletvekili Selçuk Ayhan, Bornova Kaymakamı Mustafa Dündar, İZTO Meclis Başkanı Necip Kalkan, Kemalpaşa Belediye Başkanı Yakup Karaca, AK Parti Bornova İlçe Başkanı Mustafa Seylan, Ege Bölgesi Erzurum Dernekler Birliği Federasyonu Başkanı, AK Parti Bornova
Belediye Meclis Üyesi Latif Aydemir birlikte kesti. Açılışa; MHP İzmir Milletvekili ve eski Bakan Oktay Vural ile MHP İzmir İl Başkanı Musavat Dervişoğlu da katıldı.
ERZURUM YEMEKLERİ EGE’DE
Mehmet Atiş ve Yakup Doğan, Erzurum'un meşhur cağ kebabının yanı sıra pide ve ızgara çeşitlerinin de bulunduğu 150 kişilik salonun dizaynı ve mefruşatıyla ilgili olarak, "Aslında sektör bize yabancı ancak, yurt içi ve dışından gelen konuklarımızı biz de yıllarca çeşitli yerlerde ağırladığımız için gözlemlerimize dayanarak en iyisini sunmaya gayret ettik" açıklamasını yaptı. Mehmet Atiş ve Yakup Doğan, ziyaretçilere "Mekanımız, misafirlerinizi kendi eviniz gibi ağırlayacağınız bir mekan oldu" dediler. Babadan Cağ Kebap Salonu açılışının ardından tüm konuklara Erzurum'dan gelen etle hazırlanan cağ kebabı tattırıldı ve açık büfe ikramda bulunuldu.