ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
ASHB'den: Tatlı Keşifler Projesi
ASHB'den: Tatlı Keşifler Projesi
Sakaryaspor, Erzurumspor FK mesaisinde
Sakaryaspor, Erzurumspor FK mesaisinde
ESAV'da teşvik gündemi
ESAV'da teşvik gündemi
Jandarmadan kaçak kazı operasyonu
Jandarmadan kaçak kazı operasyonu
Kırık Tüneli Projesinde geri sayım
Kırık Tüneli Projesinde geri sayım
HABERLER>GUNCEL
3 Mart 2006 Cuma - 00:00

Erzurum Gazetesi Arşiv

KAR DOĞU’NUN HAZİNESİ Ulaşım ve gündelik yaşamı olumsuz etkilemesine rağmen, kar, Doğu Anadolu bölgesi illeri için önemli bir turizm kaynağı oluşturuyor. Erzurum Palandöken Kış Merkezi hem turizmcilere hem de kış sporları aşinalarına hizmet veriyor. Uludağ ve Kartalkaya’da kar yüksekliğinin düşük olması yüzünden kar kalınlığının 120 cm.yi aştığı Palandöken büyük ilgi görüyor.

Erzurum Gazetesi Arşiv

KAR DOĞU’NUN HAZİNESİ Ulaşım ve gündelik yaşamı olumsuz etkilemesine rağmen, kar, Doğu Anadolu bölgesi illeri için önemli bir turizm kaynağı oluşturuyor. Erzurum Palandöken Kış Merkezi hem turizmcilere hem de kış sporları aşinalarına hizmet veriyor. Uludağ ve Kartalkaya’da kar yüksekliğinin düşük olması yüzünden kar kalınlığının 120 cm.yi aştığı Palandöken büyük ilgi görüyor. PALANDÖKEN’DE DOLULUK ORANI TAVAN YAPTI Erzurum Palandöken Kış Turizm Merkezi'ndeki otellerin doluluk oranları işletmecileri sevindiriyor. Alınan bilgiye göre, Polat Renaissance Otel'de doluluk oranı yüzde 70'lerde bulunuyor. Rus turistlerin ağırlıklı olduğu otelde, doluluk oranının ay sonuna kadar aynı seviyede kalması bekleniyor. Yerli turistleri ağırlayan Palan Otel de ise doluluk oranı yüzde 100'ü buldu. Otel yetkilileri, Palandöken'de kayak için ortamın elverişli olduğunu bildirdiler. SARIKAMIŞ KAYAK MERKEZİ CANLI Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki kayak merkezinde de otellerin doluluk oranı işletmecilerin yüzünü güldürüyor. Toprak Hotel Genel Müdürü Tuncay Marlalı, tur operatörleriyle yaptıkları görüşmelerin olumlu sonuç verdiğini belirterek, ''Rus ve Ukraynalı turistler başta olmak üzere oteldeki doluluk oranı yüzde 72 seviyesinde'' dedi. Yerli turistlerin ağırlandığı Çamkar Hotel'de ise doluluk oranının yüzde 75 olduğu öğrenildi. HAZARBABA KAYAK MERKEZİ İLGİ GÖRÜYOR Elazığ'ın Sivrice ilçesi yakınlarındaki Hazarbaba Kayak Merkezi'nin işletmecisi Ramazan Ayhan, yaptığı açıklamada tesise giden yolun açık olduğunu, her türlü araçla kolayca ulaşılabileceğini bildirdi. Sezon süresince yolu açık tuttuklarını ifade eden Ayhan, ''İyi bir müşteri kitlesi yakaladığımıza inanıyorum. Merkezde şu an kar kalınlığı yaklaşık 40 santimetre. Mevcut kar, yağış olmadan sezonu 3 hafta daha idare eder. Bu ayın sonuna kadar sezonumuz açık'' dedi. Hazarbaba Kayak Merkezi, 1500 metre uzunluğunda ve 3 kilometre genişliğinde piste sahip. Merkezde kayakseverlerin kullanımı için 100 kayak takımı, 3 snowboard ve bir adet jet snow bulunuyor.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum Gazetesi Arşiv
HALK OYUNLARI VE TÜRKÜLERİ DERNEĞİ BAŞKANI BULUT’U YİTİRDİK Erzurum ...
Nefes kesen terör operasyonu
Erzurum'da alınan bir ihbar üzerine 2 teröristin olduğu iddia edilen eve ...
İSALE HATTI YIL SONUNDA BİTİRİLECEK
ESKİ Genel Müdürü Vahit Kılınboz, kentteki su kesintilerinin İçme Suyu ...
 
DOĞU ANADOLU'DA KÜLTÜR SANAT YAŞAMI CANLI
Nazım Hikmet'in yazdığı, Seval Erözmen Kip'in yönettiği, Mehmet Yaşayan'ın ...
Erzurum’da Mart ayını temsil eden 4 takım var
KURTULUŞ COŞKUSU, TAKIM ADLARINDA YAŞATILIYOR Bazı şehirlerde takımlar ...
AYAKKABICILIK FUARI AÇILIYOR
Dağyıkan ayakkabıcılık geleneksel hale getirdiği ayakkabı fuarının ikincisini ...
 
Kredi kartı işportasında yeni dönem başladı
Havaların ısınmasıyla birlikte kredi kartı konusundaki ilginç pazarlama ...
İZCİLERE ÇIĞ TATBİKATI
Erzurum Sivil Savunma Birliği'nin Palandöken Dağı'nda bulunan arama kurtarma ...
ERZURUM İSTİNAF MAHKEMESİ BİNA İHALESİ BU SENE YAPILACAK"
Erzurum’da istinaf mahkemesinin kurulacağını açıklayan adalet Bakanı Cemil ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Haritanın Yenilenmesi
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Aydemir yalnızca bir isim yahut soyisim midir?
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Artık verilerle dövüşen adamlar var!
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Yıkılsın, yok olsun böylesi bir dünya
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Töreli olmak
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Bir Medeniyet Müessesesi Olarak Atatürk Üniversitesi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva