Palandöken Devlet Hastanesine yeni imaj
Her geçen gün fiziki imkanlarını yenileyen Palandöken Devlet Hastanesi’nde, yeni açılacak eczane ile SSK’daki ilaç stokunun eritmesi amaçlanıyor. Palandöken Devlet Hastanesi Başhekimi Dr.Recep Almacı, hastanelerinin fiziki imkanlarını her geçen gün artırdığını ifade etti.
Her geçen gün fiziki imkanlarını yenileyen Palandöken Devlet Hastanesi’nde yeni açılacak eczane ile SSK’daki ilaç sıkıntısı eritilecek. Palandöken Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Recep Almacı, hastanelerinin fiziki imkanlarının her geçen gün yenilendiğini ifade etti.
3 BÖLÜMDEN İLAÇ ALINABİLECEK
İlaç stokunun eritilmesi için böyle bir yola başvurulduğunu belirten Dr.Almacı, “ Katrilyonluk ilaç stokunu eritmek için hastane içinde yeni bir eczane açıyoruz. Eczanemizden, tüm hastalarımız yararlanabilecek. SSKlı eş ve çocukları da yararlanabilecek.3 bankodan ilaç verilebilecek. SSK’da miatları geçmiş ilaçların stokları eritilecek ve bu sayede kaynak oluşturulacak. Bu sayede 5 trilyonluk kaynak sağlanacak ”dedi.
GÜNLÜK BİN 400 HASTA MUAYENE OLUYOR
Hastanelerinde yaptıkları kapsamalı tadilattan sonra bütün servisleri yenilediklerini belirten Dr.Almacı, “Hastanemize olan talep her geçen gün artıyor. Şu an günlük bin 400 hastayı muayene ediyoruz. Fiziki imkanlarımızı genişleterek, bölgenin en iyi hastanesi olma yolunda adımlar atıyoruz. Bu konuda iddialıyız” diye konuştu.