ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
DAP BKİ'den tarımsal üretime destek
DAP BKİ'den tarımsal üretime destek
ASHM'den çocuk haklarına destek kampanyası
ASHM'den çocuk haklarına destek kampanyası
Kök, deneyimlerini öğrencileriyle paylaştı
Kök, deneyimlerini öğrencileriyle paylaştı
Erzurumspor'dan Filistin'e destek çağrısı
Erzurumspor'dan Filistin'e destek çağrısı
Türkiye'de en sık görülen 7 vitamin eksikliği
Türkiye'de en sık görülen 7 vitamin eksikliği
HABERLER>GUNCEL
2 Nisan 2005 Cumartesi - 00:00

Erzurum Gazetesi Arşiv

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AKBULUT MİLLETVEKİLİ İSTİFALARINI DEĞERLENDİRDİ: MİLLETVEKİLİ ONURU ZEDELENMEMELİ Milletvekili istifalarını değerlendiren AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Nuri Akbulut, “Bir partiye gönül veren seçmenlerin oylarıyla milletvekili seçilenlerin, seçildikten sonra partilerinden istifaları ancak siyasi beklenti ve gelecek hesaplarıyla izah edilebilir” dedi.

Erzurum Gazetesi Arşiv

AK PARTİ MİLLETVEKİLİ AKBULUT MİLLETVEKİLİ İSTİFALARINI DEĞERLENDİRDİ: MİLLETVEKİLİ ONURU ZEDELENMEMELİ Milletvekili istifalarını değerlendiren AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Nuri Akbulut, “Bir partiye gönül veren seçmenlerin oylarıyla milletvekili seçilenlerin, seçildikten sonra partilerinden istifaları ancak siyasi beklenti ve gelecek hesaplarıyla izah edilebilir” dedi. “İSTİFA GEREKÇELERİNE EN GÜZEL CEVAP, TÜRKİYE’NİN BÜYÜMEDE DÜNYA REKORU KIRMASIDIR” Son günlerde birkaç milletvekilinin Adalet ve Kalkınma Partisi’nden istifa ettiğini, bu durumun AK Parti’ye gönül veren tüm vatandaşları olduğu gibi özellikle Erzurumluları da üzdüğünü belirten Akbulut: istifa gerekçesi olarak öne sürülen iddialara en güzel cevabın, 31 Mart’ta resmen açıklanan, Türkiye’nin büyüme hızında dünya rekoru kırdığı ve dünyanın en hızlı büyüyen ülkesi olduğu gerçeği olduğunu kaydetti. “VATANDAŞIN AK PARTİ’YE OLAN GÜVENİ TAMDIR” Milletvekili istifaları konusunda yaptığı yazılı açıklamada Akbulut şunları bildirdi:” son seçimlere kadar her türlü entrikanın yürütüldüğü siyaset kurumunun, artık çözüm olmaktan çıktığının düşünüldüğü bir ortamda, vatandaşlarımız temiz siyaseti gerçekleştirmek üzere yola çıkan, milli ve manevi değerlere gönülden bağlı, kararlı, cesur, inançlı ve güvenilir AK Parti kadrolarına umut bağlamış ve bu iradesini ortaya koyarak AK Parti’yi iktidara taşımıştır. Ülkenin içinden çıkılmaz hale getirilen sorunlarının üzerine kararlılıkla giden AK Parti hükümeti, kısa bir sürede güven ve istikrar ortamını yeniden tesis etmiş, bugüne kadarki inanılması güç başarılarıyla, ülke içinde ve dışında büyük hayranlık uyandırmıştır. Vatandaşlarımızın hükümetimize olan, her geçen gün daha da artmaktadır. Ülkemizde her geçen gün, bir öncekinden daha iyi olmaktadır.” “MİLLETVEKİLLİĞİ EMANETİ ONURLA KORUNMALIDIR” Milletvekilinin, kendisini vekil olarak atayan millet adına ve onun iradesine uygun olarak iş yapmak üzere görev emanet edilen kişi olduğunu vurgulayan Akbulut açıklamasını şöyle sürdürdü: “ bu emanet onurla korunması gereken, candan aziz, mübarek bir emanettir. Bir partiye gönül veren seçmenlerin oylarıyla milletvekili seçilenlerin, seçildikten sonra partilerinden istifaları ancak siyasi beklenti ve gelecek hesaplarıyla izah edilebilir. Erzurumluluk yiğitlik, mertlik, doğruluk ve dürüstlük demektir. Erzurumlu hakkın yanında , haksızlığa karşı insaf sahibi ve emanet ehlidir. Yapmamız gereken şey, milletvekili onurunu zedelememek; Erzurumlu olduğumuzu unutmamak ve bağrından çıktığımız milletimize layık olmaya çalışmaktır. Şehitler ve gaziler diyarı yiğit erzurum’un her zaman ve her zeminde en iyi şekilde temsil edileceğinden hiç kimsenin asla kuşkusu olmamalıdır.”

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
Toplam 1 yorum var, 1 adet görüntüleniyor. Onay bekleyen 4 yorum var.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 
kkkkk 30 Ekim 2011 Pazar 12:19

Devlet elbetde kutsaldır.Türk olan ve Cumhuriyet ilkelerine bağlı olan insanlar için. Banane sen namaz kılmışsın kılmamışsın, senin dinin sana benim dinim bana o ALLAH ile kul arasında olan bir hususiyet. Devleti yıpratmak için elinizden ne geliyorsa yapıyorsunuz ama bu bir gün size Yol Su Elektrik olarak geri dönecektir.Bunu hiç ama hiç unutma .Bir gün , belki yarın, belki yarındanda yakın!!!!!

Yorumu oyla      7      5  
FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Kamulaştırmaya 2 trilyon
Erzurum Büyükşehir Belediyesi, kentteki harabe bölgelerin ıslahı için ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
ŞEHİR TRAFİĞİNE TEBEŞİRLİ ÇÖZÜM Erzurum trafiğinde yaşanan ...
Ermeni yalanlarına anıtlı cevap:
ESTERGON KALESİ'NE SOYKIRIM ANITI Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, ...
 
PALANDÖKEN DOLUP TAŞIYOR
Kayak merkezleri sezonu kapatmaya hazırlanırken, Erzurum'daki Palandöken ...
PALANDÖKEN WEB SAYFASI TASARIM YARIŞMASI AÇILDI
Erzurum Valiliği, Palandöken Kayak Merkezi'nin tanıtımı amacıyla bin YTL ...
DOĞU EKONOMİSİ SANCILI
DİE verilerine göre, Erzurum, Erzincan, Bayburt illerinde kurumsal olmayan ...
 
Dadaşkent de karzede
Dadaşkent Belediye Başkanı Vahdettin Yaylalı, karla mücadele çalışmalarının ...
ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİNDEN DUVAR YAZISINA TEPKİ
Erzurum'da, Atatürk Üniversitesi'nden (A.Ü) bir grup öğrenci, bazı fakültelerde ...
MNY EĞİTİM MERKEZİ 3. DÖNEM MEZUNLARINI VERDİ
Erzurum'da, Diyanet İşleri Başkanlığı Mehmet Nuri Yılmaz Eğitim Merkezi ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Birleşmenin Açmazı
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Özgür ülke olmanın ilk şartı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Kül Rengi Harita
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Bir tanktan fazlası
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurumspor'a borcunuzu ödeyin!
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Bir Medeniyet Müessesesi Olarak Atatürk Üniversitesi
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un Türkiye Yüzyılı Önceliği:

Göçün Önlenmesi
Milletvekili Sayısının Yeniden Yükselmesi
Raylı Sistem
Türk Dünyası Merkezi Konumunu Alması
Tarımsal Sanayi Merkezi Olması
Erzurum İmaj ve Algısının Güncelleştirilmesi
Yeni Stadyum
Erzurum’un Eski Mahallelerine Yeniden Kavuşması
Betonlaşmanın durdurulması
Hepsi


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva