ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Kurbanlıklar sadece seyirlik
Kurbanlıklar sadece seyirlik
Peçeteye emdirilmiş uyuşturucu ele geçirildi
Peçeteye emdirilmiş uyuşturucu ele geçirildi
ATAUNİV’den liselilere farmakoloji bilgilendirmesi
ATAUNİV’den liselilere farmakoloji bilgilendirmesi
ATAUNİV’den bilgi üretiminde küresel vizyon
ATAUNİV’den bilgi üretiminde küresel vizyon
Erzurum'da 318 gıda işletmesi denetlendi
Erzurum'da 318 gıda işletmesi denetlendi
HABERLER>GUNCEL
21 Şubat 2008 Perşembe - 00:00

Erzurum Gazetesi Arşiv

CHP’nin gergin kongresinde sonucu kura belirledi CHP Erzurum İl Kongresi'nde mevcut başkan Nevzat Özpeker, oyların eşit çıkması sonucu çekilen kurayla başkanlığa seçildi. Kongrede, zaman zaman gergin anlar yaşandı. Palandöken Kış Turizm Merkezi'ndeki bir otelde yapılan il kongresine, CHP MYK Üyesi Zekeriya Akıncı, CHP milletvekilleri İsmet Atalay ve Bayram Meral, CHP Meclis Üyesi Erbaşar Özsoy ile delegeler ve partililer katıldı.

Erzurum Gazetesi Arşiv

CHP’nin gergin kongresinde sonucu kura belirledi CHP Erzurum İl Kongresi'nde mevcut başkan Nevzat Özpeker, oyların eşit çıkması sonucu çekilen kurayla başkanlığa seçildi. Kongrede, zaman zaman gergin anlar yaşandı. Palandöken Kış Turizm Merkezi'ndeki bir otelde yapılan il kongresine, CHP MYK Üyesi Zekeriya Akıncı, CHP milletvekilleri İsmet Atalay ve Bayram Meral, CHP Meclis Üyesi Erbaşar Özsoy ile delegeler ve partililer katıldı. Başkan Nevzat Özpeker'in açılış konuşmasının ardından divan başkanlığı seçimi sırasında yaşanan anlaşmazlık üzerine, divan başkanı açık oylamayla seçildi. Bayram Meral ve İsmet Atalay'ın aday gösterildikleri divan başkanlığına, 95 oyun, 50'sini alan Atalay seçildi. Daha sonra konuşmak için söz alan CHP İstanbul Milletvekili Bayram Meral, partide bir olumsuzluk, bir çıkmaz olduğunu öne sürdü. Meral, şunları söyledi: 'CHP'nin tarihine baktığınızda hiçbir Allah'ın kulu CHP devleti soydu diyememektedir. Ama yine de iktidar olamıyoruz. Yarın yerel seçimler var. CHP 37 ilden eli boş dönmüştür. CHP'nin kalelerinde milletvekili çıkmamıştır. 250'ye yakın ilçe ve beldede belediye başkan adayı bulamadık. CHP'nin artık birbiriyle didişmeye vakti kalmamıştır. Önümüzde çok çetin bir yol var. Bu yol yerel seçimlerdir. Eğer iktidar olamıyorsan yerini bırakmak onurdur, erdemdir.'' GERGİNLİK Ardından söz alan CHP Meclis Üyesi Özsoy, partide değişimin artık kaçınılmaz olduğunu söyledi. Özsoy'un konuşması sırasında salondaki bazı delegelerin müdahale etmesi üzerine Divan Başkanı Atalay, sık sık uyarıda bulundu. Özsoy'un ardından kürsüye gelen CHP MYK Üyesi İstanbul Milletvekili Zekeriya Akıncı, Özsoy'un konuşmalarını eleştirdi. Ardından salondaki partililerden Turabi Meral, Akıncı'ya tepki göstererek, konuşmasına müdahale etti. Divan Başkanı Atalay'ın uyarısına rağmen itirazını sürdüren Meral'ı, CHP Meclis Üyesi Özsoy salondan dışarı çıkarmak istedi. Dışarı çıkmayı kabul etmeyen Meral ile Özsoy arasında kısa süreli tartışma yaşandı. Kongre sırasında, CHP Erzurum eski il başkanlarından Tuncer Aktaş ile Erbaşar Özsoy'u arasında da tartışma yaşandı. KURAYLA SONA EREN SEÇİM Konuşmaların ardından oy kullanma işlemine geçildi. 97 delegenin oy kullandığı seçimde, 1 oy boş çıkarken, başkan adayları Nevzat Özpeker ile Murat Dursun Çelikoğlu 48'er oy aldılar. Daha sonra il seçim kurulu yetkililerince yapılan kura çekiminde, mevcut başkan Özpeker yeniden başkanlığa seçildi. Sonucun açıklanmasının ardından Özpeker'i destekleyen delegeler sevinç gösterisinde bulundular.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum Gazetesi Arşiv
Kitap okumamanın mazereti olamaz Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün ...
Spor liselerinin kitapları Erzurum’da hazırlanıyor
Erzurum, imkan sunulması halinde eğitimde de marka olabileceğini bir kez daha kanıtladı.
Vali Güvenç’ten 2011 brifingi
Arap Yarımadasından bir grup gazeteci, Vali Celalettin Güvençi ziyaret ...
 
Erzincan-Erzurum demiryolu ulaşıma açıldı
Erzincan-Erzurum demiryoluna çığ düşmesi sonucu 17 Ocak tarihinden beri ...
Yönetimden sponsorlara teşekkür
Erzurumspor yönetimi, göreve geldikleri günden itibaren stadyuma reklam ...
Eğitimin sorunu adaptasyon
Erzurum Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri ...
 
TÜRK BAYRAĞI’NIN İNDİRİLMESİ OLAYINA ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ’NDEN SERT TEPKİ.
Cizre’de yaşanan bayrak indirme olayına, Erzurum Şehit Aileleri ...
Doğu’da bin 947 köy yolu kapalı
Doğu Anadolu Bölgesi'nde kar yağışı ve tipi nedeniyle bin 947 köyle ulaşım sağlanamıyor.
2007’de 641 kişi iş sahibi oldu
Erzurum'da 2007 yılında 641 kişinin işe yerleştirildiği bildirildi.
 
ERZURUM
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Yaşın Alınanı
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Atatürk Üniversitesi’nde akıl teri patenti geçti
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Trafikte ölüm sessizdir, istatistik bağırır
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Kurşun sıkarsan, sevinç dağılır kardeşim
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Herkesin putu kendine şirin...
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Asansör Takım Olmanın Alemi Var mı? Ve Erzurumspor Gerçeği
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva