Şampiyonlara ödül yağıyor
Portekiz'in Albufeira şehrinde yapılan Kulüpler Arası Avrupa Kros Şampiyonası'nda 1. olan Erzurum Telekomspor Genç Takımı'na, Erzurum Valiliği tarafından ödül verildi.
Valilik binasında gerçekleştirilen ödül törenine Vali Celalettin Güvenç'in yanı sıra Gençlik ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Türk Telekom İl Müdürü Rıfkı Güraksın ve Türk Telekomspor Kulubü Başkanı Namiye Sınırkaya katıldı.
ŞAMPİYONLARA 10 BİN YTL ÖDÜL
Valilik makamında şampiyon sporculara dünyadaki diğer sporcuların uluslararası müsabakalarda giydikleri ayakkabı ve eşofman takımı hediye edildi. Ardından bir konuşma yapan Vali Celalettin Güvenç, başarılı sporculara 10 bin YTL maddi yardımın yapıldığını belirterek, "Geçmiştearkadaşlarımıza gıda, ilaç ve kira yardımları yaptık. Bu dönemde de eşofman ve nakti para şeklinde yaklaşık 10 bin YTL ödül veriyoruz. Elbette çok daha fazlasına layıklar, ama şu anda bulabildiğimiz imkan bu. Bundan sonraki dönemde Avrupa Şampiyonalarında yarışacak bu çocuklarımıza aylık 250 YTL teşvik ödemesi yapmayı düşünüyoruz. Bu uygulamayı da bu aydan itibaren başlatacağız. Bu konuda da Erzurumlu işadamlarının ve büyük şirket sahiplerinin desteklerini istiyorum" dedi.
GÜRAKSIN’DAN VALİ GÜVENÇ’E ATKI HEDİYESİ
Türk Telekom İl Müdürü Rıfkı Güraksın da, Vali Güvenç'e teşekkür ederek, "Vali Celalettin Güvenç, imkanları zorlayarak ve hatta imkanlarının da üstüne çıkarak bize desteklerini esirgemediler. Portekiz'e kadar gelerek manevi destek oldular" dedi. Güraksın, Vali Güvenç'e Türk Telekomspor Kulübü'nün atkısını hediye etti.