ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurumspor’da Süper Lig için geri sayım
Erzurumspor’da Süper Lig için geri sayım
İnşaat üretimi yıllık yüzde 5,9 arttı
İnşaat üretimi yıllık yüzde 5,9 arttı
Tarım - ÜFE yıllık yüzde 36,09 arttı
Tarım - ÜFE yıllık yüzde 36,09 arttı
Merkezi Yönetim Bütçe verileri açıklandı
Merkezi Yönetim Bütçe verileri açıklandı
İliç’teki maden kazası davası ertelendi
İliç’teki maden kazası davası ertelendi
HABERLER>GUNCEL
13 Aralık 2004 Pazartesi - 00:00

Erzurum Gazetesi Arşiv

Öğrencilerin ‘ulaşım’ isyanı Atatürk Üniversitesi’nden öğrenim gören öğrenciler, şehir içi ulaşımdan yana dertliler. Sabah saatlerinde aşırı yolcu sayısına rağmen, dolmuş ve özel halk otobüslerinin servis sayılarını artırma ve sıklaştırma yoluna gitmediklerini kaydeden öğrenciler, derslere yetişemediklerini söylediler ve yetkilileri göreve davet ettiler.

Erzurum Gazetesi Arşiv

Öğrencilerin ‘ulaşım’ isyanı Atatürk Üniversitesi’nden öğrenim gören öğrenciler, şehir içi ulaşımdan yana dertliler. Sabah saatlerinde aşırı yolcu sayısına rağmen, dolmuş ve özel halk otobüslerinin servis sayılarını artırma ve sıklaştırma yoluna gitmediklerini kaydeden öğrenciler, derslere yetişemediklerini söylediler ve yetkilileri göreve davet ettiler. Erzurum şehir içi ulaşımda yaşanan rezaletler özellikle Atatürk Üniversitesi’nde öğrenim gören öğrencileri canından bezdirdi. Sabah ve akşam saatleri üst üste istiflenmekten bıktıklarını dile getiren öğrenciler, yetkilileri göreve davet ettiler. DERSLERE YETİŞEMİYORUZ Özellikle sabah saatlerinde üniversite güzergahına çalışan dolmuş ve özel halk otobüslerinin kendilerini mağdur ettiğini dile getiren öğrenciler, “Dolmuşlar ve Halk otobüsleri servislerini sıklaştırmak yerine, tıka basa yolcu almayı tercih ediyorlar. Derslere yetişmek için üst üste bindiğimiz araçlarda hallaç pamuğuna dönüyoruz. Çoğu zaman da araçlarda yer kalmadığı için duraklardan yolcu almıyorlar. Dolayısıyla bazen derslere geç kalıyor, bazen hiç yetişemiyoruz.” dediler. SERVİS SAYISI ARTIRILSIN Sabah ve akşam saatlerinde üniversite güzergahına çalışan dolmuş ve özel halk otobüslerinin servis sayılarını artırmalarını isteyen öğrenciler, “Özellikle sabah saatlerinde derslere yetişemiyoruz. Birileri bu aymazlığa dur demelidirler. Paramızı ödediğimiz halde, üst üste istiflenmiş bir halde okulumuza gidiyoruz. İtiraz ettiğimiz zaman da çok sert tepkiler alıyoruz. Suçumuz Atatürk Üniversitesi’nde eğitim görmek mi?” diyerek tepkilerini dile getirdiler. ÖĞRENCİLER MAĞDUR EDİLMESİN Şehir ekonomisine önemli katkıları olan öğrencilerin bu şekilde mağdur edilmemeleri gerektiğini söyleyen vatandaşlar da, “Atatürk Üniversitesi’nde öğrenim gören ve şehir ekonomisine büyük katkı sağlayan öğrencileri bu şekilde mağdur etmeye kimsenin hakkı yoktur. Yetkililer öğrencileri bu konuda rahata kavuşturacak düzenlemeyi bir an önce yapmalıdırlar.” şeklinde konuştular.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum Gazetesi Arşiv
Erzurum Sebze Üreticileri Derneği Başkanı Yıldızer sitem etti; ÜRETİCİNİN ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
OLTU TAŞINA AB DESTEĞİ Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Rasim ...
Erzurum Gazetesi Arşiv
Türkiye Kamu-Sen’e göre: yoksulluk sınırı 1 milyar 746 milyon ...
 
Erzurum Gazetesi Arşiv
Soğuk çocuklara vız geliyorErzurum'da kar yağışları sonrasında ...
Öğrenciler donuyor
Veliler tatil istiyor Erzurum’da hava sıcaklığı son on yılın en ...
Yasa çıktı, organik tarıma ilgi arttı
Organik tarımda dünya standartlarını yakalamayı hedefleyen Organik Tarım ...
 
Milli kayakçımız alaftargil mağaza açtı
Turan Güneş Bulvarı'nda Erzurumlu Milli Kayakçı Arif Alaftargil'in sahibi ...
Atatürk Üniversitesi İktisat Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emsem:
“Erzurum’un önceliği hizmet sektörü” Atatürk Üniversitesi ...
NAKLİYECİLERE "YETKİ BELGESİ" UYARISI
Ulaştırma Bakanlığı Erzurum Bölge Müdürlüğü'nde konuyla ilgili yapılan ...
 
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
Filin Karınca İle Savaşı
İzzet Fehmi Aksakal
İzzet Fehmi Aksakal
Şampiyonuz inşaallah!
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Din Ateşe Verildiğinde
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Dünya Bir Eşiğin Üzerinde
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Konuşmak
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
DAİB, Seçim ve Öneriler
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ANKET
Erzurum’un 2026 Beklentileri:

Göçün durması
Hızlı Tren
Doğalgaz ve enerjide indirim
Stadyum
Direkt uçak seferlerinin artırılması
Erzurumspor’un Süper Lige yükselmesi
2. OSB’nin tam kapasiteye ulaşması
Yatay yapılaşmaya geçilmesi
Tarımsal sanayi yatırımları


Sonuçları göster Anket arşivi
ARŞİV
ERZURUM
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva