ford ercihan otomotiv
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden Türkiye Teknoloji Seçime Doğru
Erzurum 2025 FİNTÜRK-3 verileri açıklandı
Erzurum 2025 FİNTÜRK-3 verileri açıklandı
MSB: 'Unutana Hatırlatırız'
MSB: 'Unutana Hatırlatırız'
'Türkiye'yi küresel bir aktör hâline getireceğiz'
'Türkiye'yi küresel bir aktör hâline getireceğiz'
Erdoğan: 'Mücadeleye devam edeceğiz'
Erdoğan: 'Mücadeleye devam edeceğiz'
Öğrenciler sordu, Tekin cevapladı
Öğrenciler sordu, Tekin cevapladı
HABERLER>GUNCEL
14 Eylül 2006 Perşembe - 00:00

Erzurum Gazetesi Arşiv

HAYIRSEVERLERDEN YARDIM BEKLİYORLAR Oltu İlçesi'nde gönüllü bir grup vatandaş, kendilerine ait olmayan gecekonduda ikamet eden Sarı ailesine yardım eli uzattı.

Erzurum Gazetesi Arşiv

HAYIRSEVERLERDEN YARDIM BEKLİYORLAR Oltu İlçesi'nde gönüllü bir grup vatandaş, kendilerine ait olmayan gecekonduda ikamet eden Sarı ailesine yardım eli uzattı. Oltu'nun Yasin Haşimoğlu Mahallesi'nde kendilerine ait olmayan gecekondu bir evde ikamet eden 4 çocuklu yardıma muhtaç Özkan (32) ve Hatice Sarı (29) ailesine gönüllü bir grup yardımsever, hafta sonu düzenleyecekleri bir çay partisiyle destek olacak. Kayınvalidesine ait 2 odalı bir gecekonduda hayat mücadelesi verdiklerini anlatan anne Hatice Sarı, eşi Özkan Sarı'nın 2 yıl önce geçirdiği kazanın hayatlarını alt üst ettiğini dile getirdi. SARI AİLESİ ÇARESİZ DURUMDA Rutubetli ve her an yıkılma tehlikesiyle karşı karşıya kaldıkları evde oturmaktan başka çareleri olmadığını dile getiren Hatice Sarı, Oltu Kaymakamlığı, Oltu Belediyesi ve birkaç hayırsever esnafın kendilerine yardım ettiğini anlattı. Hatice Sarı, "Eşim Özkan Sarı, 2 yıl önce çalıştığı inşaatta bir iş kazası geçirerek kısmi felç oldu. Sol tarafını kullanamıyor. Geçim sıkıntısına düşünce mecburen 4 çocuğum ve eşimle birlikte kayınvalideme ait iki odalı gecekonduya sığındık. Evin tabanı su çekiyor, evde rutubet var. Bu yıl evin bahçesinde Kaymakamlık, Belediye ve birkaç esnafın yaptığı tuğla, demir ve çimento yardımıyla iki odalı içerisinde mutfağı, tuvaleti ve banyosu olan bir inşaat yapmaya başladık. Ancak usta parasını ödeyemediğimiz için inşaat yarım kaldı. Eşime uygun bir iş bulamadığımızdan dolayı gittiğim gündeliklerden kazandığımla geçimimizi ben sağlamaya çalışıyorum" diye konuştu. 3'ü kız 4 çocuğunun olduğunu söyleyen anne Sarı, çocuklarından Dilan (11), İrem (9), Onur'un (8) okula gittiğini ve 2.5 yaşında olan Melike'nin ise bakıma muhtaç olduğunu ifade etti. Hatice Sarı, hayırsever vatandaşların yardımlarıyla yarım kalan inşaatın tamamlanacağına inancının tam olduğunu belirterek, kendilerine yardımcı olan gönüllü yardımsever vatandaşlara da teşekkür etti. Ailesi adına düzenlenecek olan çay partisine herkesi beklediklerini ifade eden anne Sarı, tüm olumsuzluklara rağmen hayata sıkı sıkıya bağlı olduklarını vurguladı. Konuşmakta güçlük çeken Özkan Sarı ise, "Çalışamadığım için çok zor durumdayız. Büyüklerimizden yardımlarını bekliyoruz. İçine düştüğümüz durum beni kahrediyor" dedi.

 
 
Kur’an Eğitimi ve Yaz Kur’an Kursları
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
KATEGORİDEKİ DİĞER HABERLER
Erzurum Gazetesi Arşiv
TARİHİ ÇEŞMELER İLGİ BEKLİYOR Tarihi Erzurum Çeşmelerine yeterli ...
TURKVET YAZILIM SİSTEMİ İLE
İL HAYVANCILIĞI KAYIT ALTINDA Türkiye genelindeki sığır cinsi hayvanların ...
SRAP KAPSAMINDA 35 İŞYERİ KURULDU
Sosyal Riski Azaltma Projesi (SRAP) kapsamında sosyal güvencesi olmayan ...
 
BÜYÜKŞEHİR’DEN KÖY MANZARALARI EKSİK OLMUYOR
Erzurum'da at arabalarının özellikle küçük çocuklar tarafından kullanımının ...
AB GENÇLERİ PALANDÖKEN’DE KAMPA GİRDİLER
Avrupa Birliği (AB) Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Gençlik Değişim ...
ÜNİVERSİTELERDE YENİ AKADEMİK YIL TAKVİMİ AÇIKLANDI
AÜ 25 Eylül’de açılıyor Üniversitelerin büyük bölümü gelecek haftadan ...
 
Hatıra ormanı az kalsın yanıyordu
Erzurum'da Palandöken Dağı eteklerinde çamlık alanda çıkan orman yangını, ...
Renkbilimciler yol gösteriyor:
'Okul Korkusunu doğa renkleriyle Yenin' İlk kez okula başlayan miniklerin ...
KORSAN CD OPERASYONLARI SÜRÜYOR
Erzurum'da, Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube ekiplerinin yaptığı operasyonda, ...
 
ERZURUM
YAZARLAR
Ahmet Göksan
Ahmet Göksan
İnancın Başarısı
Ali Kemal Koçak
Ali Kemal Koçak
Bir yumrukta çürüyen vicdan
Ö. Faruk Kayaalp
Ö. Faruk Kayaalp
Asansör Takım Olmanın Alemi Var mı? Ve Erzurumspor Gerçeği
Baki Gezmiş
Baki Gezmiş
Dadaş Tahsin Bayramoğlu’nun ardından
İslamhan Bulutlar
İslamhan Bulutlar
Türk Milleti: Medeniyetin Evrensel Mimarları
Can Umut Avcıgil
Can Umut Avcıgil
Erzurum’un Dirilişi yahut 107 Yılın Çığlığı
ÇOK OKUNANLAR
ÇOK YORUMLANANLAR
ARŞİV
ANKET
Erzurumspor’un Yeni Sezon Önceliği:

a. Ligde kalmak
b. Playoffa kalmak
c. İlk iki için mücadele


Sonuçları göster Anket arşivi
FACEBOOK'TA ERZURUM GAZETESİ
TWITTER'DA ERZURUM GAZETESİ
ERZURUM GAZETESİ
Ana Sayfa Guncel Asayiş Siyaset Ekonomi Eğitim Kültür-Sanat Sağlık-Yaşam Spor Araştırma İnceleme Bölgeden
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter Google+Google+ RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva