Şair Nefi İlköğretim Okulu’nun bulunduğu ana cadde üzerindeki yeni adresine taşınan TSD Erzurum Şubesi, engelli üyelerine bundan böyle yeni ofisinde hizmet verecek.
DERNEĞİN ETKİNLİK HACMİ ARTIRILACAK
Türkiye Sakatlar Derneği Erzurum Şube Başkanı Sadullah Efe, daha önce Hasankaleliler Sosyal Yardımlaşma ve Kültür Dayanışma Derneği’nin bulunduğu büroya taşındıklarını söyledi. Yeni adreslerinde daha kaliteli ve güzel hizmetler vermeye davam edeceklerini kaydeden Efe, “Türkiye Sakatlar Derneği Erzurum Şubesi, uzun yıllar Cumhuriyet Caddesi üzerindeki eski belediye binasında hizmet verdi. Burada birçok başarılı çalışmaya imzamızı attık. Derneğimizin büyümesi ve gelişmesi, fiziki anlamda da ihtiyaçlarımızı artırdı. Bu nedenle derneğimizi, daha geniş, daha konforlu ve hizmete daha elverişli bir mekanda yeniden konuşlandırdık.” diye konuştu.
ŞUBESİ AÇILIŞI, CUMA GÜNÜ GERÇEKLEŞTİRİLECEK
Türkiye Sakatlar Derneği Erzurum Şubesi’nin yeni adresinde bazı onarım ve tadilat çalışmaları yaparak, engelli üyelere hizmet için elverişli hale getirdiklerini anlatan Sadullah Efe, “Yeni mekanımız iki büro ve bir salondan oluşuyor. Cuma günü saat 10.30’da yeni yerimizin açılışını yapacağız. Açılışımıza siyaset ve bürokrasi kesiminden çok sayıda davetli katılacak. Bu anlamda bize maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen Sayın valimiz Sami Bulut’a ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Küçükler’e de teşekkür ediyoruz. Bize çalışmalarımızda her türlü katkıyı verdiler, hep yanımızda oldular. Bizim amacımız, engelli vatandaşlarımızın toplumdan soyutlanmalarının önüne geçmektir. Onlara mesleki beceriler kazandırarak, sosyal hayatta yer edinmelerini sağlamaktır. Bu çalışmalarımıza katkı sunan herkesin, aslında çok büyük bir amaca hizmet ettiklerini belirtmek istiyorum.” dedi.